Halcyon
Aktivan član
- Poruka
- 1.918
boja koze i boja haljine su se skroz stopili...i ta haljina mi deluje kao da je obmotala satensku posteljinu oko sebe... ocena 3

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

boja koze i boja haljine su se skroz stopili...i ta haljina mi deluje kao da je obmotala satensku posteljinu oko sebe... ocena 3
![]()
![]()

![]()
![]()

Za ocenjivanje: Linda Evangelista
![]()
Anica Dobra
![]()
To nije Linda, već neka druga gospođa...
Ovo je totalno bezlično, kao elegantno, ali potire Lindin stil. Boja kože je jako problematična, a plavuše bi trebalo da je zaobilaze u širokom luku. 2/10
Ovo mi nije baš najjasnije.![]()

Luda kombinacija, ali to je ona.![]()

E, to vec ne znam - ne pratim ni lik ni delo![]()

)Da, rekla mi je jedna drugarica da je bila na njenom kocertu, zato i znam ko je zena. Dobro, provericemo.
(Kopakabana, jos dugujes referat o golishavoj srpskoj omladini)

Izmena: najvise mi ipak smeta french manikir i naocare za sunce.
Luda kombinacija, ali to je ona.
Meni je najgore, kad neku osobu ne prepoznam u nekoj kombinaciji, ili kad u nekoj garderobi deluje kao da je progutala motku.
Ona što je kod Anastazije zanimljivo, je da uspe da iskombinuje hiljadu nijansi toplih boja i da obavezno, najčešće, oglica - narukvica, ima nešto tirkizno, kao kontrast ovim toplim bojama.

To je boja koja retko kome dobro stoji, plavušama ponajmanje.
![]()
Anastazija

Za ocenjivanje: Linda Evangelista
![]()
Preplanuo (bronzani) ten retko kome stoji?
Interesantno...
Branka Katić
![]()
Boja kože je jako problematična, a plavuše bi trebalo da je zaobilaze u širokom luku.
Branka Katić
![]()
... i kosa je neuredna.
ovde niko nece poloziti ispit, a svoju sliku TEK sad necu da stavim