Modni žiri

boja koze i boja haljine su se skroz stopili...i ta haljina mi deluje kao da je obmotala satensku posteljinu oko sebe... ocena 3

emma-watson-400ds0618.jpg

:eek:

Mene od ove kombinacije boli glava :lol:
Sta je to - neki etno-indijanski stil? Meni se taj fazon svidja, ali ovde je nekako modifikovan, pa mi se ne dopada, valjda je (za moj ukus) sve prenaglaseno. Najvise mi smeta kosa... Ali dobro, soubiznis :)
Izmena: najvise mi ipak smeta french manikir i naocare za sunce.

Poslednja izmena:
Luda kombinacija, ali to je ona. :lol:

Meni je najgore, kad neku osobu ne prepoznam u nekoj kombinaciji, ili kad u nekoj garderobi deluje kao da je progutala motku.:neutral:

Ona što je kod Anastazije zanimljivo, je da uspe da iskombinuje hiljadu nijansi toplih boja i da obavezno, najčešće, oglica - narukvica, ima nešto tirkizno, kao kontrast ovim toplim bojama.

Da, rekla mi je jedna drugarica da je bila na njenom kocertu, zato i znam ko je zena. Dobro, provericemo.
(Kopakabana, jos dugujes referat o golishavoj srpskoj omladini :) )

Evo odmah da proveriš njene glasovne sposobnosti (nemoj da te neko čuje da ne znaš ko je Anasatazija).:lol:

http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=10483885&postcount=12332

Imaš li ti dušu? Vidiš li kakve su vremenske (ne) prilike bile, gde da pišem ozbiljne stvari po onim vrućinama-sparinama?! :confused:

Luda kombinacija, ali to je ona. :lol:

Meni je najgore, kad neku osobu ne prepoznam u nekoj kombinaciji, ili kad u nekoj garderobi deluje kao da je progutala motku.:neutral:

Ona što je kod Anastazije zanimljivo, je da uspe da iskombinuje hiljadu nijansi toplih boja i da obavezno, najčešće, oglica - narukvica, ima nešto tirkizno, kao kontrast ovim toplim bojama.
:mrgreen::mrgreen::worth::mrgreen:

Boja kože je jako problematična, a plavuše bi trebalo da je zaobilaze u širokom luku.

Ovo sam shvatila kao komentarisanje tena.
Ali, ok, ako se odnosilo na haljinu.

... Mada,
ja nisam pristalica toga... Brinete treba da izbegavaju ovo, da nose ono... Crnke pak to i to... Plavuše nikako to i to... To mi je preterana uopštenost. Nekom nešto savršeno može pristajati, iako mu po definiciji nije "namenjeno".
Takođe, plava kosa je vrlo širok pojam. Čitav spektar nijansi, pa ne mogu reći da boja kože kad su u pitanju odevni predmeti, jednako (ne) ide uz svaku od njih.

Te, meni lično, ta boja haljine ne stoji Lindi loše... Jedino mi se ne dopada model.

Meni se svidja boja haljine (jednom sam videla Susan Sarandon u nekoj haljini boje cimeta, i izgledala je divno) ali mi se ne svidja haljina - ovi nabori cine da izgleda deblja i kraca nego sto jeste... u stvari, meni ova haljina izgleda kao zesca improvizacija :) ... i kosa je neuredna.
kako sam stroga :lol: ovde niko nece poloziti ispit, a svoju sliku TEK sad necu da stavim :lol:

anica izgleda ko klinka live, super je...da ne kažem dobrae..a na fotki je neko ružno obuko..
ova sa dredovima ima dobre sise, a to je i tela da nam pokaže...lepe je boja odeće..ja iam tako jastuče za stolice..te boje..

Back