Modni žiri

Zaista, na dečačkom telu niti najlepša haljina ne izgleda zanosno.
Mada, zanimljiv kroj, dve kontrastne boje, ocena 6.

Sarah u casual izdanju. U ovom je nekako "svoja" :)

Prilozi

• Sarah Jessica.jpg
    Sarah Jessica.jpg
    27,4 KB · Pregleda: 51
Ja volem Saru bas :rumenko: pa mi tesko da budem objektivna.
Oba kombinacija mi je ok, lezerna, urbana.Gornji deo s ovog orgrlicom super, i sandale.Uz bermude mi se se kombinacija svidja ali su je bermude pojele.Da je uzela uzi model bilo bi bolje.Ocena: 8.

Dopadaju mi se dezenirane suknje, daju pojavi izvesnu dozu hipi šika.
Uz ležernu majicu odlična dnevna kombinacija. Džulija je i tonski usklađena. Ocena 8.

Prilozi

• Dita von Teese.jpg
    Dita von Teese.jpg
    16,2 KB · Pregleda: 36
Ajoj,kako ja gotivim Ditu,gde nju nadj?!:):rumenko:

Fina,ali suuuuvise ''smerna'' i zatvorena kombinacija. Da sam na njenom mestu i da imam takvo telo,nikad ne bih nosila duze suknje:confused:
:worth:

Ellen Pompeo:

Poslednja izmena:
I ja gotivim Ditu, zato i postavih fotku. :)
Zanimljivo, ali izvan pozornice uvek nosi smerne kombinacije. Ženstvena je, uvek maksimalno sređena, decentna, gotovo aristokratskog držanja, sa porculanski belim tenom i izrazito crnom kosom.

Što se tiče Elen, ima sjajnu figuru, pristaje joj uska haljina.
Nisam ljubitelj elegantnih, večernjih haljina, ali ovu svakako iziskuje prilika. Ocena 7.

Prilozi

• Dita.jpg
    Dita.jpg
    98,8 KB · Pregleda: 33
Poslednja izmena:
Katie Price alias Jordan,sinoc na Ibici,kec ko vrata
Nije kec oko vrata vec ima tetovazxu na vratu. :lol: Bas sa zadnje strane. Evo => (click)
Ona izgleda odlcno za svoje godine (rodjena 1978.)
Na zalost ona ima sina (mali crn k'o ugalj) koji je jako bolestan. Zalosno ga je i pogledati.
Nego.... Kati Prajs aka Dzxordan zna da iznenadi jako dobrim kreacijama koje mnogima mogu da izgledaju cudno. Lecno meni je to odlicna varijanta za plazxu ali dobro. Njen izbor.

Poslednja izmena:
Ko su vam uopste ti likovi?Su oni poznati?:lol: Apsolutno nisam u trendu kanda...:manikir:
Uglavnom, crna devojka na ove tri fotke-prva fotka - Jel to komplet majica i helanke?Khm, ovaj, generalno simpa je...nije i da ne ide...Ali meni se ne svidja.Nikad ne bih obukla sarene helanke i sarenu majicu...Kazem, aj ako je komplet, jer vidim tigrove i gore i dole pa kao...Ocena 4.
Druga fotka: Kratka, bela haljinica, cvike i sesir-super, svidja mi se, uklopljeno ok, letnja opustena komb.Bez mnogo mogucnosti da se i promasi u sustini.10.
Uf...treca komb: Belo haljince lepo,shalchic sladak, svidja mi se komb.ta dva.Sandale lepe, tasna ok, ali...belo odelo (:mrgreen:) +srebrna tasna +bez sandale...:think: Nekako mi nije najsrecnija komb.boja...Ne mogu a da ne vidim ovoliko rumenila... I , ovaj, sta je to na ocima,trepavice?Ja tu cak mogu i da izbrojim... Zena ima ukupno 6 trepavica, na oba oka!:super: Kanda njoj ne valja osvetljenje kuci, em ne vidi dobro boje, em preterala s rumenilom, em ta maskara tona...Bice da je to:think: Ocena, od 1 do 10 : 6, da zanemarimo te detalje.

Back