Ima li ko ove da banuje ovu ndh-azijsku bagru koja slavi ubijanje " u vojno redarstvenoj" akciji????
Koji je vas posao ovde?
Moderatori nisu 24/7 na forumu, a još je i vreme godišnjih odmora. Imajte strpljenja kad prijavite neku poruku ili temu. Ako na toj temi krenete da odgovarate onome koga prijavljujete, onda moderator i kad dođe ima opciju da kazni nijednog ili oba, pa se uglavnom odluči za samo brisanje ili zatvaranje. I zato pomislite da se dešava ne znam ni ja šta.
I za opomenu ili banovanje je potreban razlog, a ne puka razlika od srpskog mišljenja.
Ti postovi koje prijavljujete su u nekom procentu stvarno zlonamerni, drski, bezobrazni, šovinistički, nekulturni, ali ipak takve iste stvari rade i oni (ne svi naravno) koji prijavljuju. I zato stavljaju moderatore u neprijatan položaj.
I još jedan način na koji odmažete je što pored stvarno neprimerenih poruka prijavljujete apsolutne nebuloze, a često par vas klikće samo zato što trza penu na autora, a ne na sam tekst u poruci. Pa imali smo primere kliktanja na trougilić za najbanalnije i najnormalije i najmirnije komentare! Ali došlo je od "suparnika" i refleks je valjda odradio svoje, kao kod pitbula. I zbog tog ogromnog broja kuknjave i prijava moderatorima opadne koncentracija, kriterijum, a i greška se potkrade.
Samo da znate koliko preterujete - nekoliko korisnika ima već oko 500 poruka koje su prijavili, pojedinačno! Naravno, nije reč samo o Politici, ali ima i političara tu.
Pa imajte milosti, šta vam je?