Moc kao afrodizijak

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
blondi:
posmatrac:
blondi:
to ja zovem karizma coveka :)))))))))

harizma!!!
znao sam da sam nesto zaboravio. :)))

sorry kod nas se kaže karizma ,-) elem nisam odavde plus plava nadam se da mi je oprošteno :)))))))

nisam imao nameru da te ispravljam, a sto se tice tvoje plave kose mislim da gresis. prosecna plavusa bi na pomen reci harizma pitala "hari... sta??" :o)))

pozdrav

blondi:
posmatrac:
pitala "hari... sta??" :o)))
pozdrav

Hari Mata Hari ,-)

nego što se tiče moči... cure šta kažete na profesionalne vojnike... oni meni deluju jako močno, ta njihova strogoča, onako hladni pogledi, odelo stoji ispravno na ramenima, kratka oštra frizura i odlučnost u priči mmmmmm...

Blondi, Mocna i Ljubljana, pardon , Ljubljena, mozes li na chat da razmenimo e-mailove ?

Gazdarica:
Hehehe, pricaj mi malo o "young" drogi...:)))

ma kad se setim kako dečko od 22 godine savladava komp... prosto me ubijalo svo to njegovo znanje... ebi ga mene pale informatičari ali koju moč je on izžarevao u kobnim "komp" situacijama došlo mi da ga ufffff mmmmmm...
elem zvao me sinoč ,-)... nedostajem mu :)))))))))

...kako mi nedostaješššššššš,
samo ruku da mi daš,
kako mi nedostaješššššš,
dali znaaaaaaaaašššššš...

Gazdarica:
Znam, draga... Tesko je, kao su su teske i mnoge druge stvari u zivotu, pa tako i odrzavati uspjesan odnos s mocnim osobama suprotnog pola...
Ali, mozda i to, svemu daje dodatnu car...

sve se to može održavati kad postoji komunikacija ali redovna... a u zadnje vreme nemam vremena za komp barem ne kad ima on ... a bez komunikacije barem se ne može zar ne???

ali nikad se neznam možda ipak zapalim za ZA ,-)

Ja opet mislim da je najbitnija dobra volja i zelja... Onda ni povremeni prekidi u komunikaciji, ne moraju da predstavljaju problem...
Znas i sama da redovna komunikacija, nije nikakav garant da ce se jedan takav odnos odrzati...

Gazdarica:
Ja opet mislim da je najbitnija dobra volja i zelja... Onda ni povremeni prekidi u komunikaciji, ne moraju da predstavljaju problem...
Znas i sama da redovna komunikacija, nije nikakav garant da ce se jedan takav odnos odrzati...

živi bili pa videli... možda se ipak pokaže da je "moč" najbitnija :))))))))

Bravo za ovakvu temu!
Ma ko ne voli mocne?
Muskarac moze biti materijalno mocan, i tada ce ti pruziti sigurnost egzistencije / koja je, nedajboze, ugrozena/, sitne i krupne pokloncice i uzivancije koje cine zivot lepsim.

Muskarac moze biti intelektualno mocan. Tada se ne postavlja pitanje njegovog materijalnog statusa, jer doticni svojim britkim umom, znanjem i sagledavanjem sveta oko sebe daje osecaj slobode, puni te energijom, hrabroscu i pokrece sve najbolje u tebi.

Muskarac je mocan i kada je izrazito lepog izgleda. Pa ko nije otkinuo na nekog neodoljivog frajera samo i iskljucivo zbog njegovog izgleda.On obecava istim dobar seks / ne mora da znaci, naravno/, prija zenskoj sujeti i razvija mastu do najgresnijih primisli.

Da ne pricamo o momcima koji su ludo hrabri u nekim ispravnim stvarima. O momcima koji su vrsni umetnici... I to je moc.

Slazem se,moc je najbolji afrodizijak na svetu.Pa jos kad doticni , nazovimo ga gospodinom, " nije laka roba"- covece!!! :D

sve zene na temi...
Znaci li to da se muski ne loze na mocne zene,
ja bi rado opalio neku dobru ministarku... ili urednicu foruma
Na ovom je forumu Gazdarica recimo nadMOCNA u svakom pogledu

Zamislite kada partner koji ima moc bilo koje vrste se preda vama u oralu i stenje i urla i tada vi imate moc nad njegovim mocima i uradice sve samo da dodje do onog trenutka kada i srce na trenutak zastane....naravno da je afrodizijak.

Zanimljiva tema, mozemo li da definisemo mocnog muskarca ili mocnu zenu. Zbog cega su mocni? Da li se muskarci pale na mocne zene ili ih se plase? Cesto se desava da veoma lepa zena a uz to i pametna, uplasi muskarca, "Nisam ja njena liga".
Elem, koliko zivotno iskustvo cini nju ili njega mocnim? koliko obrazovanost cini nju ili njega mocnim? Koji je to skup osobina koji ih karakterise mocnim? Koliko zene cini sigurnim muskarac koji ima auto, novac, stan? Da li su to oni "mocni muskarci" za njih (molim plavuse da se ne osecaju prozvanim)? Licno mislim da sam izraz "mocni" nije adekvatan, zato sto izgleda u nasem recniku nema te reci, ili se varam, ispravke molim.
Da li je novac, auto, stan, lepota, posao, skladna figura, karakter, karizma i sta jos opis za mocne zene ili muskarce? Uh *ebote koliko pitanja, serem kao fok

Tema ti je super.Ja licno volim kad devojka ima neku moc,tj.harizmu.Postoji neka jaka privlacnost.Zasto bi muskarci uvek morali da sve drze u rukama?Zbog cega mi uvek moramo da pridjemo prvi?Mozda je zapad truo,ali tamo nema ogranicenja,da devojka pridje muskarcu.Mi balkanci devojku koja pridje muskarcu,odma spustimo na najnize crte.Zbog cega,mislim da je to glupo!!Stoga devojke krenite u akciju,garantujem da necemo imati lose misljenje o vama.Mene licno privlace devojke,koje se bave vodjenjem posla.

Mislim da su uspesne devojke u biznisu, politici itd. nekako agresivnije u krevetu i dovode te do ludila onako pravo i to dolazi iz njih neplanirano za razliku od devojaka koje hoce da vode neku igru u krevetu a ustvari to je samo neka kreacija vec vidjeno na prnicima i u erotskim filmovima a nije njihova licna....

Sjetih se sad "Enrona", odnosno prica, koje su nakon bankrota, kruzile o ljudima u vrhu te firme...
Kazu da su non stop priredjivali zabave, koje ne samo da su bile razuzdane, nego su se svi gotovo utrkivali ko ce biti razvratniji... :roll: :roll:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back