Многи Турци насилнички према женама

Čitao sam davno da je u Turskoj u odnosu na druge evropske države veći procenat ubijenih žena u braku. Sa druge strane nemamo podatke koliko je muževa otrovano ubijeno od strane turskih žena.
Takođe primjetim po statistikama da imaju daleko manje razvoda nego mi i da njihove žene u prosjeku rađaju više nego naše.
Što znači da nije baš sve tako crno bijelo. Koliko ima nasilja u braku sigurno da ima isto toliko ljubavi.

60% Turaka mlati zene, kao otprilike i 80% Rusa, jedino na zapadu i na Balkanu je obrnuto, a to je da je negdje oko 90% muskih izlozeno verbalnom i fizickom nasilju od strane zena.
Zadnji tragicni primjer zalosni je slucaj pokojnog gradonacelnika Zagreba gospodina Milana Bandica, koji je u svoja cetiri zida bio toliko izlozen zeninoj torturi, da bi se kasnije saznalo za cak tri ugradjena stenta.
Ocajan, polomljen, ponizen i izbacen iz vlastitog doma, okrenuo se alkoholu i drogi da bi kratkotrajnu srecu pronasao u zagrljaju zene koja spada u onih 10% zapadnjackih i balkanskih zena koje se (jos) nisu povampirile.
Nazalost, godine verbalnog i fizickog zlostavljanja ucinile su svoje, tako da nas je taj dragi gospodin prosle godine zauvijek napustio.
Ubi me ******

Pa nemoze biti otrovano.Ja sam bila u Turskoj.Odmah traze uzrok smrti.Radi se autopsija.

To su vrjedni muskarci.Nema sjediti kuci.
Vredni ljudi, mnogo ti truda treba da ukrades kafu iz etiopije, dovedes je na Balkan I nazoves turskog

Dalek je put, a moras se izboriti I sa zakonima o intelektualnoj imovini

Doduse nisu ni etiopljani bili pismeni da nesto uloze tuzbu

Znaš šta sam reko šefu?
Mnogo ga pogodilo..

Napisao sam mu Stojkov Beznis Plan

Pametan šef + Pametan radnik = profit
Pametan šef + Glup radnik = arbajt
Glup šef + Pametan radnik = unapredjenje
Glup šef + Glup radnik = prekovremeno svaki dan

On to odnio u menidjment poduzeća, ma nisu htjeli čut zamene... Samo poslali da potpišem... Časa časili nisu, kažu koji će im Pametan radnik? Na "crnu listu" i nikad se više javljati njima. Ni slučajno...
У државном систему то не функционише.

Back