bmaxa
Legenda
- Poruka
- 70.808
Pa ne mora ni tih 30Muskarci ubiju 30 žena godišnje, rak ubije 30 žena DNEVNO. Koga briga za klasnu borbu kada žene rak ovako desetkuje.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ne mora ni tih 30Muskarci ubiju 30 žena godišnje, rak ubije 30 žena DNEVNO. Koga briga za klasnu borbu kada žene rak ovako desetkuje.
Tih 30 je takođe problematično jer ti muškarci u 99% slučajeva kada ubiju ženu ubiju i sebe i decu,tako da to nije nasilje usmereno specijano ka ženama.Pa ne mora ni tih 30![]()
Čak i za tih 30 nisu krivi muškarci nego društvo u kom muškarci žive, jer im je visokim porezima oduzeta uloga provajdera i zato svi muškarci pate a njih 30 "prebaci".Pa ne mora ni tih 30![]()
Pa onda nisu ni zene krive ako koknu kojeg muskarca...Čak i za tih 30 nisu krivi muškarci nego društvo u kom muškarci žive, jer im je visokim porezima oduzeta uloga provajdera i zato svi muškarci pate a njih 30 "prebaci".
Naravno nisu muskarci krivi nego muškarac, nisu ni žene krive nego žena, odgovornost je individualna a ne kolektivna.Pa onda nisu ni zene krive ako koknu kojeg muskarca...
Za sto je prevara uzrok?Uglavnom prevara je uzrok.
Vecina za batine ili jos gore.Za sto je prevara uzrok?
Ljubomora istoZa sto je prevara uzrok?
Ubi me ******60% Turaka mlati zene, kao otprilike i 80% Rusa, jedino na zapadu i na Balkanu je obrnuto, a to je da je negdje oko 90% muskih izlozeno verbalnom i fizickom nasilju od strane zena.
Zadnji tragicni primjer zalosni je slucaj pokojnog gradonacelnika Zagreba gospodina Milana Bandica, koji je u svoja cetiri zida bio toliko izlozen zeninoj torturi, da bi se kasnije saznalo za cak tri ugradjena stenta.
Ocajan, polomljen, ponizen i izbacen iz vlastitog doma, okrenuo se alkoholu i drogi da bi kratkotrajnu srecu pronasao u zagrljaju zene koja spada u onih 10% zapadnjackih i balkanskih zena koje se (jos) nisu povampirile.
Nazalost, godine verbalnog i fizickog zlostavljanja ucinile su svoje, tako da nas je taj dragi gospodin prosle godine zauvijek napustio.
Vredni ljudi, mnogo ti truda treba da ukrades kafu iz etiopije, dovedes je na Balkan I nazoves turskogPa nemoze biti otrovano.Ja sam bila u Turskoj.Odmah traze uzrok smrti.Radi se autopsija.
To su vrjedni muskarci.Nema sjediti kuci.
Neka svako ode i vidi.Ubi me ******
Vredni ljudi, mnogo ti truda treba da ukrades kafu iz etiopije, dovedes je na Balkan I nazoves turskog
Dalek je put, a moras se izboriti I sa zakonima o intelektualnoj imovini
Doduse nisu ni etiopljani bili pismeni da nesto uloze tuzbu
У државном систему то не функционише.Znaš šta sam reko šefu?
Mnogo ga pogodilo..
Napisao sam mu Stojkov Beznis Plan
Pametan šef + Pametan radnik = profit
Pametan šef + Glup radnik = arbajt
Glup šef + Pametan radnik = unapredjenje
Glup šef + Glup radnik = prekovremeno svaki dan
On to odnio u menidjment poduzeća, ma nisu htjeli čut zamene... Samo poslali da potpišem... Časa časili nisu, kažu koji će im Pametan radnik? Na "crnu listu" i nikad se više javljati njima. Ni slučajno...
a ko je pominjao jasle?У државном систему то не функционише.