ScipioAfricanus
Stara legenda
- Poruka
- 93.923
Cuj onog da smo ranije povecali cenu pa gradili hidrocentralu... Pa koliko smo krediti spickali na isplate plata i penzija mogli smo ih napraviti 50. Nije bilo ni potreba za povecanjem
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pazi tihi mecedes ti kosta isto bez obzira da li si bogat ili siromasan . Struja ne treba da bude socijalna kategorija . Struja je jos ranije trebala da poskupi i za taj novac moglo je biti napravljeno par hidrocentrala i slicno . Znaci taj novac bi mogao da bude ulozen u nesto i to vremenom daje profit . Na zalost ovo poskupljenje nije da bi se recimo finansiralo prelazak na obnovoljivu energiju nego cisto da bi nasi politicari uzeli dodatan danak kroz struju . Realno jedino sto znaju da rade je da povacavaju oporezivanja . Nivo ekonomske aktivnosti opada svake godine sto govori da nemaju veze sa mozgom
Pazi tihi mecedes ti kosta isto bez obzira da li si bogat ili siromasan . Struja ne treba da bude socijalna kategorija . Struja je jos ranije trebala da poskupi i za taj novac moglo je biti napravljeno par hidrocentrala i slicno . Znaci taj novac bi mogao da bude ulozen u nesto i to vremenom daje profit . Na zalost ovo poskupljenje nije da bi se recimo finansiralo prelazak na obnovoljivu energiju nego cisto da bi nasi politicari uzeli dodatan danak kroz struju . Realno jedino sto znaju da rade je da povacavaju oporezivanja . Nivo ekonomske aktivnosti opada svake godine sto govori da nemaju veze sa mozgom
Racuni su toliko porasli, da kad bi covek samo njih placao, ne bi imao sta da jede do kraja meseca.
I onda se stvara dug (jer covek prvo mora da jede) a onda na osnovu tog duga jos predlazu bankrot i oduzimanje imovine.
Ja ne znam, stvarno sta misle, dokle ce ovo da ide ovako? Niko ni o kome ne brine, ne pita se ima li, nema li, nista mi nije jasno.
Поскупљење струје изазваће талас поскупљења свега живог и то знају сви осим ботова. Плата, и номинално и реално пада из месеца у месец.
Поред овог, константно ће поскупљивати и остали енергенти.
Све је јасно. Србија иде ка сигурном самоуништењу. Излаза нема. Крај је близу.
tako je
Glavni generator siromastva i poskupljenja u nasoj zemlji je vlast, jer su oni ti koji nezajasljivo pljackaju privredu i nonstop dizu cene koje oni kontrolisu prvenstveno cene goriva i struje
Kao stanovnik ove zemlje osecam se totalno obespravljen, mogu da mi rade sta hoce![]()

i ja sam za povecanje plata
neko neko kaze odakle pare?
Jel neko rekao da li drzava smanjuje dug ili dug jos uvek raste?
hebo im ja 15% kevu!

Ако си већ храбар да им "хебеш" кеву, онда то ради мушки 100% јер орган којим се то ради ако је 15% дигнут и даље је нефункционалан за поменуту радњу
Шта смо још обећали ММФ
...
-КОНЦЕСИЈА ЗА АЕРОДРОМ И КОРИДОР 11
-ЗАКОН О КОНВЕРЗИЈИ ПРАВА КОРИШЋЕЊА У ВЛАСНИШТВО Рок: крај 2015.
zanimljiv si -15%.
za internet ne treba hrabrost, takvi kao ti su dokaz. a ne treba ni puno sive mase
oko sexa nije sramota sto se ne razumes. naucice te cika iz eu
За физички секс ми ниси интересантан, али за онај умни си ми лак плен
da, oce to. podhebavanje na forumu kao terapija. pogotovo kad imas sumnjivi nick. klon, pretpostavljam.
ajde lepo kazi djuri koji si sad pa ti?
Он је онај што те кец'о у мозак и прошле недеље.
...и прошлог месеца...
...и прошле године...