Belgradeboy Elita VIP Poruka 22.416 02.07.2025. u 00:12 - Kako se pravi ova pita (baklava), a da ne bude ni premalo ni previše maka? #51 Gde videh ovo.
Pinocchio ... Supermoderator Poruka 26.180 02.07.2025. u 00:49 - Kako se pravi ova pita (baklava), a da ne bude ni premalo ni previše maka? #52 Sledeći put ću da dodam i malo višanja
Pinocchio ... Supermoderator Poruka 26.180 02.07.2025. u 01:12 - Kako se pravi ova pita (baklava), a da ne bude ni premalo ni previše maka? #53 tab503: cim pravis tako dobre pite, na dobrom si putu - da prolupas Kliknite za proširenje... A ne, opametila sam se. Pred muškarcima glumim da ne znam razliku između kutlače i varjače.
tab503: cim pravis tako dobre pite, na dobrom si putu - da prolupas Kliknite za proširenje... A ne, opametila sam se. Pred muškarcima glumim da ne znam razliku između kutlače i varjače.
tab503 Daj link Administrator Poruka 128.994 02.07.2025. u 09:06 - Kako se pravi ova pita (baklava), a da ne bude ni premalo ni previše maka? #54 Pinocchio: A ne, opametila sam se. Pred muškarcima glumim da ne znam razliku između kutlače i varjače. Kliknite za proširenje... isto kao sto izguzvano ispeglam majicu pred ribama i onda naravno stigne.. pusti, nisi ti za to..ne umes..
Pinocchio: A ne, opametila sam se. Pred muškarcima glumim da ne znam razliku između kutlače i varjače. Kliknite za proširenje... isto kao sto izguzvano ispeglam majicu pred ribama i onda naravno stigne.. pusti, nisi ti za to..ne umes..
Pinocchio ... Supermoderator Poruka 26.180 02.07.2025. u 09:35 - Kako se pravi ova pita (baklava), a da ne bude ni premalo ni previše maka? #55 tab503: isto kao sto izguzvano ispeglam majicu pred ribama i onda naravno stigne.. pusti, nisi ti za to..ne umes.. Kliknite za proširenje... Neiskusne i glupe Možeš ti to i bolje.
tab503: isto kao sto izguzvano ispeglam majicu pred ribama i onda naravno stigne.. pusti, nisi ti za to..ne umes.. Kliknite za proširenje... Neiskusne i glupe Možeš ti to i bolje.