NIKADA,mislim da je cak gori slucaj da muskrac bude ta starija osobasaramaza:Da li bi ste stupili u u intimni odnos sa mnogo maldjom osobom od sebe?!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
NIKADA,mislim da je cak gori slucaj da muskrac bude ta starija osobasaramaza:Da li bi ste stupili u u intimni odnos sa mnogo maldjom osobom od sebe?!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-devil U...una:Naravno da bi...tri godine....rabim jednog sest godina mladjeg....
goodday:-devil U...una:Naravno da bi...tri godine....rabim jednog sest godina mladjeg....![]()
-to nismo znali......una:goodday:-devil U...una:Naravno da bi...tri godine....rabim jednog sest godina mladjeg....![]()
Komentar ti je suvisan.Svako ima pravo da organizuje svoj zivot kako hoce...
DA,ISTO SE ODNOSI I NA MUSKARCA VRSNJAKA :wink: OKO NJEGA TREBA PUNO RADAugly duck:Meni dolaze u obzir samo mnogo mladje osobe,saramaza:Da li bi ste stupili u u intimni odnos sa mnogo maldjom osobom od sebe?!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nema smisla da nadjem neku koja je moje godiste, kako da imam intimni odnos sa zenom od 80 godina
![]()
Apsolutno tacno!!!!iman2:DA,ISTO SE ODNOSI I NA MUSKARCA VRSNJAKA :wink: OKO NJEGA TREBA PUNO RADAugly duck:Meni dolaze u obzir samo mnogo mladje osobe,saramaza:Da li bi ste stupili u u intimni odnos sa mnogo maldjom osobom od sebe?!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nema smisla da nadjem neku koja je moje godiste, kako da imam intimni odnos sa zenom od 80 godina
![]()
, A MLADJI JE ALWAYS READY
HA HA
kapiramo.....Petko drnda......Robinzon Kruso:sto se nas muskaraca tice, slazem se mlado meso jer se je8e a ne drnda...
-frlo topro,frlo toprovega:Ja sam u neobaveznom odnosu sa devojkom od 20 godina. Ja imam 38.
vega:Ja sam u neobaveznom odnosu sa devojkom od 20 godina. Ja imam 38.
:wink: :wink: :wink:blondi:uvek se setim komentara jedna devojke:
ehhh mlado, snažno, izdržljivo i potentno![]()
A ciji je to komentar...? :shock:blondi:uvek se setim komentara jedna devojke:
ne bitno... važno je da 'stoji'Gazdarica:A ciji je to komentar...? :shock:blondi:uvek se setim komentara jedna devojke:
![]()
TACNOblondi:ne bitno... važno je da 'stoji'Gazdarica:A ciji je to komentar...? :shock:blondi:uvek se setim komentara jedna devojke:
![]()
![]()
forestgump2004:ko sa djecom spava, budi se usran!
mario80:forestgump2004:ko sa djecom spava, budi se usran!
probaj...nemoj da furas fraze svojih roditelja i prijatelja....kojima ces u svakom trenutku uhvatiti pogled na klinkinim guzama...provereno... 8)