dragosh
Veoma poznat
- Poruka
- 11.827
Sve novine su pisale o tome pa cak i Gardijan je pisao, kritikovao je EU i SAD kako su u Srbiji na svlast potavili sve same lopove i kriminalce!?!?!?!?
Bolje se ti drzi za Kurir, Gardijan laze

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve novine su pisale o tome pa cak i Gardijan je pisao, kritikovao je EU i SAD kako su u Srbiji na svlast potavili sve same lopove i kriminalce!?!?!?!?
Bolje se ti drzi za Kurir, Gardijan laze :mrgreen
Ajde budi malo ozbiljan!
UMESTO HILJADU, STIŽE 25 EVRA
:
Aли Курир каже да је летовао само 2 пута :'(
Ajd' nam ti reci koliko ima savetnika. Zvucis kao da si jedan od njih.
Nije dobro.
Ne mozes da redjas izmisljotine i da nastavljas, a nisi ni prvu izmisljotinu obrazlozio
Nigde ne žurimo, samo ti polako, jedno po jedno.
Prvo savetnici![]()
pozdravljam metod 1.000%
ali da vazi i za ljubitelje rezima
(pogledati temu o povrtaku seselja i sta su sve nalupali - naravno da ne mogu da obrazloze)
Pre dve godine letovao je na krfu, u hotelu jeftinijem nego onaj u kom sam ja bio
A sto se tiče ovih stotinjak pravnih savetnika i asistenata (predpostavljam da aludiraš da su oni na grbači države) lepo bi bilo da daš neke podatke, imena, a ne ovako.... da ti verujemo na majke mi![]()
Слика и прилика јада и беде данашње Србије.davno sam rekao da je mladjan dinkic sa svojom politikom upropastio srbiju VISE NEGO AUSTROUGARSKA.....
Covek koji prica kako ima ustedjevinu kao i svaki prosecan covek u Srbiji a letuje 3 puta u toku leta i to po najskupljim destinacijama!?!? Govorio je kako ce svaki gradjanin Srbije od dobiti besplatne akcije u vrednosti od 1000 evra a sad kad treba da se dele nigde ga nema! Covek ima 43 asistenta i 121 pravnog savetnika i svi su redom naravno iz G17plus! Jednom recju lopov svetskih razmera!!!