Mlađa žena

Šta mislite o ozbiljnoj vezi/braku i zajedničkom životu sa ženom značajno mlađom od vas?
Npr, vi 35 ona dvadesetak.

Kako bi to funkcionisalo? Znate li neke takve parove?

Do koje razlike u godinama bi išli?
Dete sam takvog braka ...
Mogu da garantujem,može da bude uspešan ali
Potrebno je i tu da se kockice slože.
Iskreno , nisam od onih koji odobravaju takvu razliku ali me moji nisu pitali za dozvolu

Dete sam takvog braka ...
Mogu da garantujem,može da bude uspešan ali
Potrebno je i tu da se kockice slože.
Iskreno , nisam od onih koji odobravaju takvu razliku ali me moji nisu pitali za dozvolu

možda tvoj racio ne odborava ali šta je sa emocijama? možda ćeš slediti baš takav model pri izboru partnera.
da li te privlače muškarci osetno stariji od tebe?

sve bi bilo super ako imas $
samo cikam neku da krene da mi kenj o zrelosti/nezrelosti
da cujem pa krenem grohotom da se smejem
kao izraubovana tetka je pametnija i zrelija jer sprcala godine u dupe :lol:
svako ko poznaje i 1 zenu zna koliko je to smesna tvrdnja i koliko je ona u glavi ista prsotina ko i mlada samo telo oronulo

Ja bih to samo malo lepše rekao: žena brže dostiže zrelost, tj. gornji limit razvoja ličnosti negde do 21-22. godine i posle toga naglo stane. Uglavnom, sličnu šemu razmišljanja možeš videti kod mnogo devojaka i žena počevši od 21-22 godine pa sve do menopauze, kada mnoge od njih nemaju tu sreću da čak i tu zrelost zadrže.

I to je baš onako kako sam i za retke dobre žene rekao - retkost upravo te srazmere i reč je o istim ženama.

možda tvoj racio ne odborava ali šta je sa emocijama? možda ćeš slediti baš takav model pri izboru partnera.
da li te privlače muškarci osetno stariji od tebe?

ne ....ali
podržavam tuđe raloge za takav brak ...nije bitno da li su emocije u pitanju ili interes
-------------------------------------------------
specifična sam - samo moje godište ili par godina stariji, ne više od 5...ali nije tema o meni

ne ....ali
podržavam tuđe raloge za takav brak ...nije bitno da li su emocije u pitanju ili interes
-------------------------------------------------
specifična sam - samo moje godište ili par godina stariji, ne više od 5...ali nije tema o meni

ljudi trebaju samo da imaju zajednicke ciljeve ma koji oni bili, ljubav interes ili sta vec
ako su kompartibilni ne igra ulogu godine mada sam ja isto za nekih 5 g

svako ko poznaje i 1 zenu zna koliko je to smesna tvrdnja i koliko je ona u glavi ista prsotina ko i mlada samo telo oronulo
kako bi bilo lepo kad bi ovo bilo istinito ...da žene ne jačaju ili se lome zavisno od načina života i jačine ličnosti
takve mogu da ostanu one sa manjkom intelegencije.. da se ne prekorevam bolesne

Back