Mlađa žena

mekflaj

Poznat
Poruka
8.291
Šta mislite o ozbiljnoj vezi/braku i zajedničkom životu sa ženom značajno mlađom od vas?
Npr, vi 35 ona dvadesetak.

Kako bi to funkcionisalo? Znate li neke takve parove?

Do koje razlike u godinama bi išli?

sve bi bilo super ako imas $
samo cikam neku da krene da mi kenj o zrelosti/nezrelosti
da cujem pa krenem grohotom da se smejem
kao izraubovana tetka je pametnija i zrelija jer sprcala godine u dupe :lol:
svako ko poznaje i 1 zenu zna koliko je to smesna tvrdnja i koliko je ona u glavi ista prsotina ko i mlada samo telo oronulo

svako ko poznaje i 1 zenu zna koliko je to smesna tvrdnja i koliko je ona u glavi ista prsotina ko i mlada samo telo oronulo

Ima i toga, ali bate , mladje od 25 su totalni retardi u bukvalno 90% slucajeva.
Nisu ni za posao ni za vezu, nego ko ih smota nek ih grebe pa dok dolaze na poziv - dobre su.

To je totalno ludo, glupo i bezobrazno ..a batinjanje zabranjeno :( i nemam pojma jesu li mi vise isle na q kao radnice ili kao primachice.

Zenske ispod i iznad 25, zemlja i nebo.

Ima i toga, ali bate , mladje od 25 su totalni retardi u bukvalno 90% slucajeva.
Nisu ni za posao ni za vezu, nego ko ih smota nek ih grebe pa dok dolaze na poziv - dobre su.

To je totalno ludo, glupo i bezobrazno ..a batinjanje zabranjeno :( i nemam pojma jesu li mi vise isle na q kao radnice ili kao primachice.

ta koja je totalni debil ispod 25 kad predje 25 moze da bude samo jos gora
eventualno nauci da se maskria bolje i to je to
ljudi generalno ne postaju bolji pametniji i mudriji kako stare nego samo propadaju

Šta mislite o ozbiljnoj vezi/braku i zajedničkom životu sa ženom značajno mlađom od vas?

znam..posle 18 god ja moram da mu odrzavam brak..
ne bunim se :lol: al čisto da znas da u 50 ne mozes da karas 35godisnjakinju koiko bi htela..to jest imala zelju..;)

Ovo apsolutno nije tacno. Zene dostizu svoj vrhunac kako fizicki (lepota, plodnost) tako i mentalno (inteligencija, zrelost) vec sa 15, 16 godina. Posle toga definitivno nece biti ni pametnije ni zrelije. Sto su mladje i neiskusnije to su sposobnije da se vezu za nekog. Vec posle drugog, treceg partnera, zene su emotivno unistene i razvod ti je prakticno zagarantovan skrivio ti nesto ili ne.
Prividna promena kod zena nastaje oko tridesete godine kada, ako jos uvek nisu resile pitanje braka i dece, pocinju da menjaju svoju strategiju i pocinju da se pretvaraju da su ozbiljnije i da ih sad kad su matore interesuju ozbiljni. Vuk dlaku menja...

ta koja je totalni debil ispod 25 kad predje 25 moze da bude samo jos gora
eventualno nauci da se maskria bolje i to je to
ljudi generalno ne postaju bolji pametniji i mudriji kako stare nego samo propadaju

Do 25 su u oblacima, precenjuju se i jos ocekuju da u zivotu prolaze kao do tada sto su bile tatine princeze.
Nakon 25 su uglavnom vec dovoljno puta olupale glavu o zid ( evo vako :udriglavu: ) pa polako postaju bica sa dozom razuma.

Iz ugla devojke - mora da ima neku psiholosku motivaciju.Recimo, odrastala je bez ocinske figure.

A i goli interes - Ako se taj muskarac sa 35 vec skucio i stekao nesto u zivotu - pa da ona ne mora sama.

Btw. Takve zane cesto zauvek ostaju "male" , i muskarac ih celog zivota nosi na grbaci ...
Udala se jer joj takav nacin zivota odgovara.

30 - 35.
Preko toga ne bih prelazio.
Bila bi to, već, značajna razlika u hodinama.
To bi, možda, uticalo na ljubav i seks !

Ako si sa 35 golja, a zelis neki mladu,slatku 20-godisnjakinju. Mozes samo da sanjas ~~~

- - - - - - - - - -

sve bi bilo super ako imas $
samo cikam neku da krene da mi kenj o zrelosti/nezrelosti
da cujem pa krenem grohotom da se smejem
kao izraubovana tetka je pametnija i zrelija jer sprcala godine u dupe :lol:

I muskarcima je telo oronulo....

Dok ste u 20-tim, neko jos moze i da vas pozeli zbog lepote (koji je lep),

kada predjete 30. , samo se gleda sta ste napravili u zivotu. Tj. koliko imate $.

Ako si sa 35 golja, a zelis neki mladu,slatku 20-godisnjakinju. Mozes samo da sanjas ~~~

- - - - - - - - - -

I muskarcima je telo oronulo....

Dok ste u 20-tim, neko jos moze i da vas pozeli zbog lepote (koji je lep),

kada predjete 30. , samo se gleda sta ste napravili u zivotu. Tj. koliko imate $.

ma dobro znamo da si ti sponzorusa ali nemas bre predispozicije fizicke lol
neki autolimar iz borce eventualno i da pevas od srece

Uzece me onaj koji bude video svoju buducnost bas sa mnom,
takvom kakva jesam :lol:

Sa godinama gomilam svoje kvalitete :flert:

nece tebe niko hteti da kupi samo da znas
nemas kvalitete za kupovinu koji su muskarcima interesantni
eventualno pomenuti autolimar iz borce da mu budes kuvarica cistacica mama i rodis troje dece

znam..posle 18 god ja moram da mu odrzavam brak..
ne bunim se :lol: al čisto da znas da u 50 ne mozes da karas 35godisnjakinju koiko bi htela..to jest imala zelju..;)
Neke stvari možeš znati tek kad napuniš odredjene godine ali ni tada se ne može generalizovati .
Neko ima veliku želju ( i mogućnosti ) za seksom i sa 50,60,70 godina a neko fula i sa 25 .
Sve je to stvar genetike i urednog života . Ja imam 60 godina a moja žena 49 i siguran sam da bi nam
mnogi mladji parovi zavidili na seksualnom životu .Ona će vjerovatno morati za par godina u penziju
što se tiče seksa a ja ću morati nekako snalazim ako i tada budem imao želju . Moj otac je kresao i
kad je prešao 70 godina . Nemam pojma dali želim i ja da budem takav jer me potreba za pitjkom može
uvaliti u probleme .

Neke stvari možeš znati tek kad napuniš odredjene godine ali ni tada se ne može generalizovati .
Neko ima veliku želju ( i mogućnosti ) za seksom i sa 50,60,70 godina a neko fula i sa 25 .
Sve je to stvar genetike i urednog života . Ja imam 60 godina a moja žena 49 i siguran sam da bi nam
mnogi mladji parovi zavidili na seksualnom životu .Ona će vjerovatno morati za par godina u penziju
što se tiče seksa a ja ću morati nekako snalazim
ako i tada budem imao želju . Moj otac je kresao i
kad je prešao 70 godina . Nemam pojma dali želim i ja da budem takav jer me potreba za pitjkom može
uvaliti u probleme .

Znaci - hvalite me usta moja :zcepanje:

Odakle ti ideja da ona vise nece moci za par godina ???

Cuj, bilo bi ti bolje da te sluzi potencija, jer i 11 godina nije benigno :manikir:

što se tiče seksa a ja ću morati nekako snalazim ako i tada budem imao želju . Moj otac je kresao i
uvaliti u probleme .
da..ne moze se generalizovati..to stoji ;)
ali 15 god je ipak rizik ..zamisli da ti padne neka nezazicena koja hoce(minimalno) 3 put nedeljno da se krese :lol:

Back