Mladići sa bejzbol palicama napali studente, jedna devojka ozbiljno povređena

Pa dobro sad su oca vremena takva.
Za rec oce te zgaze a kamoli nekom razbijes vilicu.
Bolje osudi ovo , i utišaj se. Pucanje vilica može da promeni smer. Žalosno je da 4 nabilfovana krkana tuku devojku. To bi trebalo da je i žalosno tebi,ali ti apanaža ne da da žališ. Sutra će nečija apanaža onemogućavati i žaljenje tebe. Meni je to tužno

Bolje osudi ovo , i utišaj se. Pucanje vilica može da promeni smer. Žalosno je da 4 nabilfovana krkana tuku devojku. To bi trebalo da je i žalosno tebi,ali ti apanaža ne da da žališ. Sutra će nečija apanaža onemogućavati i žaljenje tebe. Meni je to tužno
Ispisa he kako je u naprednim zemljama.
Nikad ih necemo stici.Ni ovi levi ni ovi desni.
Turska Afghanistan tu nam.je mesto.

Ispisa he kako je u naprednim zemljama.
Nikad ih necemo stici.Ni ovi levi ni ovi desni.
Turska Afghanistan tu nam.je mesto.
Bez obzira. Nije u redu da neko pregazi devojku automobilom,ili da joj slomi vilicu bejzbolkom. Znam da se ovde slažeš sa mnom, jer ni sama ne bi želela da te neko pregazi ili odlomi palicom, bez obzira na ubeđenje. To je nešto što moramo da sredimo

Буквално. Ми живимо остварење његовог усташког сна у којем је цела Србија један обор
Malo ko nam je ebao majku kao on. Stvorio je jedan sistem vrednosti kojeg smo svi žrtva.Ko god ga je pravio protiv nas, uradio je ozbiljan posao. Posebno mi je poražavajuća činjenica da je pušten iz Haaga kao neko ko je obole od raka pluća, jetre i bubrega u metastazi. Svi mi ,koji smo imali kancerogenozno obolele u porodici smo nako takve laži bili revoltirani.Znamo kako izgledaju pacijenti u takvim stanjima. Debelo govedo nam se popišalo na facu. Pa opet, seljadija je nastavila da ga voli

Malo ko nam je ebao majku kao on. Stvorio je jedan sistem vrednosti kojeg smo svi žrtva.Ko god ga je pravio protiv nas, uradio je ozbiljan posao. Posebno mi je poražavajuća činjenica da je pušten iz Haaga kao neko ko je obole od raka pluća, jetre i bubrega u metastazi. Svi mi ,koji smo imali kancerogenozno obolele u porodici smo nako takve laži bili revoltirani.Znamo kako izgledaju pacijenti u takvim stanjima. Debelo govedo nam se popišalo na facu. Pa opet, seljadija je nastavila da ga voli
njihov igrac, od samog pocetka raspada Jugoslavije...gde god se pojavio, tu je krv prolivena

Сећаш се како је назвао две метастазе?

Znaci nije u pitanju nikakva obojena revolucija i druge servirane rezimske splacine .
Ma ne. Sve kako Koha Ditore kaže.

9E17728E-124A-4180-9C9F-2AFAEEC4D3E7.jpeg

Žuti su ti odneli samo više od jedne decenije GDP-a, ali šta je to za Drugu Srbiju, a ne mogu ni sa ovim histeričnim AV da izađu na kraj.

Back