Mladi ljudi bi odlično vodili državu

• Začetnik teme Začetnik teme Lule
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
U jee. Znači ipak ga nisu razvlačili. :mrgreen: Ok, tako sam i mislila.

Ne, heroj je onaj koji je nešto konkretnote uradio i zbog toga bio progonjen. Pustimo te što pričaju priče.
Iskreno, ne znam, nisam pratio mnogo rad dotičnog, znam samo u načelu. Nego, pao mi je na pamet kao jedan od protpisnika Proglasa.
Nataša Prišić i policajka Katarina Popović su nešto uradile, zbog toga žestoko maltretiranje od strane režima ali su ostale pri svome. E, takvi zaslužuju funkciju.
Pa.. ne baš. To pokušavam da kažem, hrabrost i plemenitost nisu jedini kriterij za dobijanje funkcije (pogotovo ne ove bitne funkcije o kojima govorimo). Ako je neko heroj na bojištu, ne znači da treba da bude savetnik ministra vojske ili sam ministar, možda se samo dobro pokazao u gađanju snajperom, kao Ljudmila Pavličenko etc.

Iskreno, ne znam, nisam pratio mnogo rad dotičnog, znam samo u načelu. Nego, pao mi je na pamet kao jedan od protpisnika Proglasa.

Pa.. ne baš. To pokušavam da kažem, hrabrost i plemenitost nisu jedini kriterij za dobijanje funkcije (pogotovo ne ove bitne funkcije o kojima govorimo). Ako je neko heroj na bojištu, ne znači da treba da bude savetnik ministra vojske ili sam ministar, možda se samo dobro pokazao u gađanju snajperom, kao Ljudmila Pavličenko etc.
Au bre, napisala sam već: neki od njih, koje oni odaberu. Ne mora difovac, najbolji u štafeti do Niša baš da bude ministar spoljnih poslova. Ili eteefovac ministar kulture a nema veze s umetnošću.

Moja glavna teza, tj pitanje: zašto je recimo Ćuta bolji da bude ministar ekologije od diplomiranog ekologa

Au bre, napisala sam već: neki od njih, koje oni odaberu. Ne mora difovac, najbolji u štafeti do Niša baš da bude ministar spoljnih poslova. Ili eteefovac ministar kulture a nema veze s umetnošću.

Moja glavna teza, tj pitanje: zašto je recimo Ćuta bolji da bude ministar ekologije od diplomiranog ekologa
Podrazumeva se da je taj neko diplomirao to nešto (u ovom slučaju nešto što ima veze sa Ekologijom), bilo da je Ćuta ili imaginarni student.

međutim, poželjno je da ministar ima, pored konkretnog znanja, i izvesno iskustvo, što u oblasti oko koje je nadležan (jer u Politici stvari često ne funkcionišu kao na papiru), što u poznavanju geopolitičke klime, situacije, psihologije ljudi, da ume da razgovara, da bude asertivan, da pregovara sa stranim ambasadorima, da ima svest o nečijoj tuđoj pokvarenosti, iako on nije pokvaren. I tako..

Si hermano. Samo je sada modernija varijanta, logično.
Mi nismo išli tim putem čak ni 2000-2012. Đinđić je odabrao Kosovo i palskog vola, a kad je DS uskliknuo 'I Kosovo i Europa' znao sam da od tog nema ništa i da će na kraju odabrati Gračanicu.

Sve je to jedan isti put, put nemanja muda da se prizna realnost, što kaže s uma sišavši Čeda

Mi nismo išli tim putem čak ni 2000-2012. Đinđić je odabrao Kosovo i palskog vola, a kad je DS uskliknuo 'I Kosovo i Europa' znao sam da od tog nema ništa i da će na kraju odabrati Gračanicu.

Sve je to jedan isti put, put nemanja muda da se prizna realnost, što kaže s uma sišavši Čeda
Kako dobismo uopšte pokrajine? Đinđa nije znao ni šta ni kako hoće. Pritiskali ga i baba Eu i kući i kolege razne. Pošto vulesiju krstite da je rus, bla bla sad ide proglas opet. Kao 45e

🔴LiVE Srpska posla F🍁CK TYRANNY 🔴LiVE Chat @ Zoom ↪ кликни на линaк доле
Watch SRB Business now on RUMBLE: https://rumble.com/v6r1ula-live-srpska-posla-fck-tyranny-live-chat-zoom-.html

WELCOME: 24/7 Srpska Posla LiVE УЖИВО: Србовање, вести дана, дојаве, гласине, трачеви из чаршије и црног вилајета земље Србије и остатка света.
↪ Coffee Shop Talk ↪ Уђи у Zoom чat на линaк у опису видеа или овде ↪ http://tiny.cc/mpqd001

Kako dobismo uopšte pokrajine? Đinđa nije znao ni šta ni kako hoće. Pritiskali ga i baba Eu i kući i kolege razne. Pošto vulesiju krstite da je rus, bla bla sad ide proglas opet. Kao 45e
Misliš na Tita? Za mene istorija počinje sa Slobom, pre toga je rajski vrt. 90e smo proterani iz raja i tad kreće krvava povest. Tito je prastanje, Eden.

U Đinđuletu se nacizam povampirio pred kraj života, razmisli zašto ga mnogo desničari pominju po dobru.

Kad je Vulesija potpisao briselski rodila se neka nada da bi mogao da ispadne heroj, međutim ništa se nije desilo, a danas zajedno sa ruskim službama raskrinkava proteste. On je pre svega pro-korupcija, a kao takav je vremenom gubio podršku moralne Europe i tražio utehu u Nižnjem Novgorodu, njima to ne smeta.

Ne idealizujem ja Proglas, možda budu bezmudi kao i DS, uprkos vajbu koji odaju.

Misliš na Tita? Za mene istorija počinje sa Slobom, pre toga je rajski vrt. 90e smo proterani iz raja i tad kreće krvava povest. Tito je prastanje, Eden.

U Đinđuletu se nacizam povampirio pred kraj života, razmisli zašto ga mnogo desničari pominju po dobru.

Kad je Vulesija potpisao briselski rodila se neka nada da bi mogao da ispadne heroj, međutim ništa se nije desilo, a danas zajedno sa ruskim službama raskrinkava proteste. On je pre svega pro-korupcija, a kao takav je vremenom gubio podršku moralne Europe i tražio utehu u Nižnjem Novgorodu, njima to ne smeta.

Ne idealizujem ja Proglas, možda budu bezmudi kao i DS, uprkos vajbu koji odaju.
Nožda ne mislim isto oko Broza ali podržavam vas. Probajte , da vidimo šta će biti. Svakako ostajete ovde (mlađi) duže od nas. Ako ne odete u Velington.

Sadašnji studenti, apsolventi, diplomci i postdiplomci bi bili najbolji izbor na svim pozicijama, od premijerske do sitnodirektorske.

Međutim, matori ispušeni političari i wanabe političari sugerišu da su oni (matori) bolji jer pazi sad - iMAjU VišE iSkuStvA - čitaj iskustva u prevrtljivosti, iskvarenosti, alavosti

Studente za ministre! 🦾
Student je onaj koji uci i studira, to vise nisu studenti. Sad su obicni gradjani, a poneki su i propali studenti zauvek.

Back