limunada
Buduća legenda
- Poruka
- 37.368
Reci prijatelju da nema razlike u dosadi.Je li to AI nama dosadan ili nam je al dosadno? Pitam za prijatelja.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Reci prijatelju da nema razlike u dosadi.Je li to AI nama dosadan ili nam je al dosadno? Pitam za prijatelja.![]()
Bolje i to nego da razgovarate preko nisana.Ovo je pred nedjeljni ručak...čašica razgovora![]()
Ima jedan kompanjon što djeluje u Medžlisu islamske zajednice...kad se zalijemo maksuzijom...biti će veseloNemoj samo da tebe prekrsti u pravoslavca dok si pod dejstvom loze ko Goran Opačić.![]()
Iz Cikaga moji,znas ti dobro koji.Srpski gen čuveni![]()
A mozda je i Indijac?Indirin otac Bošnjak majka pravoslavna
Zamišljam tebe kad te uhvati vino kako držiš vatreni govor ko Opačić onomad,"nema tih ustaša koji će nas pobjedit"haha.Ima jedan kompanjon što djeluje u Medžlisu islamske zajednice...kad se zalijemo maksuzijom...biti će veselo![]()
Američki sud.
StrašniA koji to?
Vijerovatno sud za saobraćajne prekršaje.A koji to?
U.S. District Court for the Eastern District of New York (Savezni okružni sud Istočnog okruga New Yorka).A koji to?
U.S. District Court for the Eastern District of New York (Savezni okružni sud Istočnog okruga New Yorka).
Puca te frustracija pa šiziš?Nije lepo što se drogiraš. I to još na ovu vrućinu.
Puca te frustracija pa šiziš?![]()
Nemoj samo da tebe prekrsti u pravoslavca dok si pod dejstvom loze ko Goran Opačić.![]()
U Srbiji.Đe je Klempo sada?
To znam i sam.U Srbiji.
Kaže da tebe vidi bez problema.To znam i sam.
Vidi li dobro?
Presude tog suda obavezuju zemlje po svetu?U.S. District Court for the Eastern District of New York (Savezni okružni sud Istočnog okruga New Yorka).
Drago mi je, pozdravi ga.Kaže da tebe vidi bez problema.
Pozdravi ga sam.Drago mi je, pozdravi ga.
Simice, kad ćeš ti iz komunizma da pređeš na pravoslavlje?Pozdravi ga sam.
Ne nužno, ali se taj sud proglasio nadležnim i donio je presudu koja ima određeni značaj, jer u najmanju ruku može postati političko pitanje. Moguće je da se oštećeni neće uspjeti naplatiti po toj tužbi, ali njeno zanemarivanje nije osobito pametna politika. U slučaju bilo kakvih političkih sporova između BiH i Srbije, ta presuda i njen financijski dio uvijek će isplivati i biti protuargument i uteg za srpsku politiku. Presuda je donesena prije 20 godina i financijski je bila zapravo minorna kada se na to gleda iz današnje perspektive kroz zatezne kamate koje su tek godinama kasnije višestruko napuhale iznos odštete, do razine da je već sada odšteta nenaplativa. Bit će tu još sporova oko toga, ali bilo bi najbolje da se dođe do nekakvog dogovora. Možda da se plati oštećenima samo glavnica. Srbija ipak ima presudu za dio oko genocida u Srebrenici, i iako ta presuda ne stvara pravnu posljedicu, treba uzeti u obzir da je zbog presude državi Srbiji, srpska vlast makar moralno dužna obeštetiti žrtve svojih grijeha.Presude tog suda obavezuju zemlje po svetu?