mario80
Stara legenda
- Poruka
- 78.620
Evo ti malo radikalskog štimungaIpak nisu radikali protjerali Srbe iz Hrvatske,nego Hrvati.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo ti malo radikalskog štimungaIpak nisu radikali protjerali Srbe iz Hrvatske,nego Hrvati.
Nisu to bili srpski ČZasto su onda ustase pobile cetnike na Lijevca Polju 1945?
Tisućljetna kultura.Jel od stoljeca sedmog bacaju ovde smece?![]()
Je, "nestaju" samo tako. Teška tuga je gledati nagli i veliki skok obitelji sa četvero i više djece. Toliko zanemariv postotak da su i mediji nedavno izvjestili o tome. A tek mizeran povratak brojnih Hrvata iz pečalbe natrag u Hercegovinu. Za plakati!Što ti Hrvati iz BiH nestaju pred očima?![]()
Ma ja,ali ipak su Hrvati ti koji su od 41 tijerali Srbe iz Hrvatske i bacali ih u jame,a ne radikali.Evo ti malo radikalskog štimunga
Istina...balijaša je sve više. Raširi li se i na drugi entitet...braća po krvi.Što ti Hrvati iz BiH nestaju pred očima?![]()
Je li to AI nama dosadan ili nam je al dosadno? Pitam za prijatelja.Al je vama dosadno!![]()
Imate još 2 većinska kantona od 10 u federaciji.Adio.Je, "nestaju" samo tako. Teška tuga je gledati nagli i veliki skok obitelji sa četvero i više djece. Toliko zanemariv postotak da su i mediji nedavno izvjestili o tome. A tek mizeran povratak brojnih Hrvata iz pečalbe natrag u Hercegovinu. Za plakati!![]()
![]()
Radikali su im uvek pomagali u logistici gde ima koja jama i koliko duboka.Ma ja,ali ipak su Hrvati ti koji su od 41 tijerali Srbe iz Hrvatske i bacali ih u jame,a ne radikali.
Ovo je pred nedjeljni ručak...čašica razgovoraAl je vama dosadno!![]()
Nije povijest počela 1941. godine.Ma ja,ali ipak su Hrvati ti koji su od 41 tijerali Srbe iz Hrvatske i bacali ih u jame,a ne radikali.
Teško moguće. Bošnjaci su doživjeli etničko čišćenje i genocid od srpske ruke i to je linija koja će zauvijek razdvajati Bošnjake od Srba. Kolika je težina ratnih zločina koje su počinili srpski vojnici nad Bošnjacima govori i presuđena ratna odšteta, koja je u međuvremenu, zbog prispjelih kamata i odgađanja provođenja, porasla na 141 milijardu američkih dolara. To Vučić krije od naroda kao zmija noge. Odštetu je dužna isplatiti Srbija, ali i Crna Gora kao sudionik ratnih zbivanja i zločina.
Ljepšem i boljem srpskom entitetu ne mogu ni prismrdit.Istina...balijaša je sve više. Raširi li se i na drugi entitet...braća po krvi.
To je drugi par cipela.Ovo nisu radikali na slici,nego monarhisti.Radikali su im uvek pomagali u logistici gde ima koja jama i koliko duboka.
Pogledajte prilog 1742689
To je onaj kojem ti ponekad dolaziš ljeti jer već...+21 god...kulučiš na trulom zapadu u EU.Ljepšem i boljem srpskom entitetu ne mogu ni prismrdit.
Sada 2, za 20 godina 3.Imate još 2 većinska kantona od 10 u federaciji.Adio.
Predlažeš da muslimani vode kockarnice i kockaju na račun Srbije? Što bi Mujo iz Medine rekao na to?Kaubojci su istrebili Indijance ali sad Indijanci drze kockarnice i ne rade na unistavanju Amerike...
...
Ja u prelijepoj Republici Srpskoj imam kuću.Nisi sa protom na gemištu danas?To je onaj kojem ti ponekad dolaziš ljeti jer već...+21 god...kulučiš na trulom zapadu u EU.
Za 20 godina pitanje oće ostat Hrvata u BiH.Više vole zapad, Zagreb i Split.Sada 2, za 20 godina 3.![]()
Ne pratiš vijesti.Za 20 godina pitanje oće ostat Hrvata u BiH.Više vole zapad, Zagreb i Split.
Baš zato što ih pratim znam da Hrvata u BiH nema više od 350-400 000.Ne pratiš vijesti.![]()
Misliš, vratili se u Hrvate?Šta kažeš za muslimane što su prešli u Hrvate?