Mladez

Zdravo primetio sam neki mladez koji je i najveci na mom telu pa sma se uplasio jer je malo iznad koze oko 2 milimetra a nalazi se na nekom glupom mestu gde me steze trenerka, gace itd. Pa sam hteo da pitam da li da odem kod doktora ili je ovo sasvim normalan mladez a i neki su mi rekli da je na mom mladezu bradavica
Evo slika
Pogledajte prilog 689882
Pogledajte prilog 689883
Izvinite na losem kvalitetu
Ако је младеж, колико видим миран је. Није баш савршено симетричан, чему узрок може бити прегиб коже у струку.

Мој савет ти је да одеш код дерматолога, који ће га прегледати. Процедура је кратка, фото снимак и гледање на монитору увећаног снимка.

Ја сам имао једна младеж који је био неправилан баш због прегиба коже, савет је био праћење на 3 месеца, јер је био миран, или уклањање. Да не бих стално бринуо, узео сам упут за пластичну хирургију где су га, амбулантно, безболно уклонили за 5 минута. Извештај са патологије је: класичан младеж.

Иначе не бој се, спољне физичке повреде младежа нису опасне. Опасно је УВ зрачење које може променити ћелије младежа у не дај Боже.

Ако је младеж, колико видим миран је. Није баш савршено симетричан, чему узрок може бити прегиб коже у струку.

Мој савет ти је да одеш код дерматолога, који ће га прегледати. Процедура је кратка, фото снимак и гледање на монитору увећаног снимка.

Ја сам имао једна младеж који је био неправилан баш због прегиба коже, савет је био праћење на 3 месеца, јер је био миран, или уклањање. Да не бих стално бринуо, узео сам упут за пластичну хирургију где су га, амбулантно, безболно уклонили за 5 минута. Извештај са патологије је: класичан младеж.

Иначе не бој се, спољне физичке повреде младежа нису опасне. Опасно је УВ зрачење које може променити ћелије младежа у не дај Боже.
Ali to je problem jer imam 13 godina i ne zelim da uklanjam ovaj mladez jer me ni ne boli ni nista ovkao stoji vec nekoliko godina a mozda se sada pijavilo ne znam nisam obracao uopste paznju na njega nalazi se na levom kuku

Nit mi curi krv nit nista danas sam to primetio da je 2 milimetra ili 1 iznad koze pa sam se uplasio a i nebi smeo da uklanjam mladez

A i probacu da ga pratim pa ako se ne promeni za 1 mesec onda je miran ali ja ipak mislim da je zbog ovih trenerki i to jer se nalazi na tom mesti da ga zuljaju

A i probacu da ga pratim pa ako se ne promeni za 1 mesec onda je miran ali ja ipak mislim da je zbog ovih trenerki i to jer se nalazi na tom mesti da ga zuljaju
Неће он да се прозли од тренерке. Она може само да учини да добије неправилан облик, а то је за дерматолога сумњиво, неће да ризикују.

Али ако требаш стално да мислиш на младеш и да бринеш, много је једноставније да га уклониш.

Неће он да се прозли од тренерке. Она може само да учини да добије неправилан облик, а то је за дерматолога сумњиво, неће да ризикују.

Али ако требаш стално да мислиш на младеш и да бринеш, много је једноставније да га уклониш.
Ako bude boleo ili nesto sigurno cu uklanjati ali ovako nema potrebe i ne razumem bas to UV zracenje sta bi to trebalo da znaci i kako bi moglo da promeni jer ja na leto stalno izgorim jer imam beli ten

Pa ne znam uvek su mi pricali ne sme da se dira mladez a plasim se da li ce boleti jer ne znam nikad ga nisam carkao pa da vidim da li bas boli
То није тачно. Физичка повреда младежа не изазива промену типа ћелије младежа. То може само УВ зрачење.

Ништа не осећаш док га скидају. Дају ти ињекцију за локалну анестезију (као када се вади зуб) која одмах почиње да делује, и не осећаш утрнулост, једноставно ништа не осећаш. После престанка дејствовања анестезије нема бола ране. Ушију ти рану и преко фластер, превијање на 7 дана, а 21-ог скидају конце и завршено.

Ako bude boleo ili nesto sigurno cu uklanjati ali ovako nema potrebe i ne razumem bas to UV zracenje sta bi to trebalo da znaci i kako bi moglo da promeni jer ja na leto stalno izgorim jer imam beli ten
Ако имаш бели тен, слабу пигментацију, осетљививији си на УВ зрачење. Избегавај излагање младежа сунцу.

Неће да боли, али ако се прозли, врло се тешко лечи.

Ако имаш бели тен, слабу пигментацију, осетљививији си на УВ зрачење. Избегавај излагање младежа сунцу.

Неће да боли, али ако се прозли, врло се тешко лечи.
A da li mozete otprilike dam i kazete koliko je sati dovoljno na suncu da se tako nesto desi naprimer

A da li mozete otprilike dam i kazete koliko je sati dovoljno na suncu da se tako nesto desi naprimer
Не, чак то не мора ни да се деси, то је као рулет. Излагање сунци, бели тен јесте само повећан ризик у односу на тамнопуте и оне који се не сунчају.

Али зашто бринути, један преглед код дерматолога подразумева преглед целе коже, свих младежа, и после тога си миран.

Не, чак то не мора ни да се деси, то је као рулет. Излагање сунци, бели тен јесте само повећан ризик у односу на тамнопуте и оне који се не сунчају.

Али зашто бринути, један преглед код дерматолога подразумева преглед целе коже, свих младежа, и после тога си миран.
Uh hvala vam puno da mi vi i jos njih niste pomogli ja ni se ubio jer mnogo mrzim kad se razbolim odmah dramaticim kad sam polomio ruku i kad su trebali da mi je naprwve ja sam vristo nisam hteo da udjem u operacionu salu nzm ni ja sta je

Back