Smatrate li se mladom osobom bez obzira na svoje godine ili smatrate da ste "mladi kao rosa u podne" odnosno da ste prestareli neke stvari? Kako se osećate u svojoj koži? Da li se osećate mlado, srednje staro ili baš staro?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
osećam se psihički mnogo mlađe nego što zapravo jesam. faktor otprilike 0,65Smatrate li se mladom osobom bez obzira na svoje godine ili smatrate da ste "mladi kao rosa u podne" odnosno da ste prestareli neke stvari? Kako se osećate u svojoj koži? Da li se osećate mlado, srednje staro ili baš staro?
zasto nema pdf 30+?Smatrate li se mladom osobom bez obzira na svoje godine ili smatrate da ste "mladi kao rosa u podne" odnosno da ste prestareli neke stvari? Kako se osećate u svojoj koži? Da li se osećate mlado, srednje staro ili baš staro?
Pa i ja sam ispod 40 ali nisma znao gde da otvorim. Što se tiče teme ne osećam se staro ali ni mlado se me osećam, osećam se nekako ozbiljno.zasto nema pdf 30+?
cuti,vi ne postojite.A sta cemo sa nama 20+?![]()
Posteno.cuti,vi ne postojite.
Osećam se kao tragični pubertetlija zarobljen u telu odraslog čoveka..Smatrate li se mladom osobom bez obzira na svoje godine ili smatrate da ste "mladi kao rosa u podne" odnosno da ste prestareli neke stvari? Kako se osećate u svojoj koži? Da li se osećate mlado, srednje staro ili baš staro?
Исто, а тек ми је 35Osećam se kao tragični pubertetlija zarobljen u telu odraslog čoveka..![]()
Gotovo. Pohabano. Izraubovano.Smatrate li se mladom osobom bez obzira na svoje godine ili smatrate da ste "mladi kao rosa u podne" odnosno da ste prestareli neke stvari? Kako se osećate u svojoj koži? Da li se osećate mlado, srednje staro ili baš staro?
Pa i ja sam ispod 40 ali nisma znao gde da otvorim. Što se tiče teme ne osećam se staro ali ni mlado se me osećam, osećam se nekako ozbiljno.
Ti još možeš da juriš sveže punoletnice i da budeš zaljubiška.Исто, а тек ми је 35
Мало ме вади биологија, са 25 сам изгледао као 18 да имам. Сад изгледам као да сам у двадесетим....једино ме лична карта издаје
Da ..starija punoletnice zaista nije loša kategorija.. Mada nije za mene.. ako dama nema bar 30 35 godina ne upada mi u oči.. jednostavnoTi još možeš da juriš sveže punoletnice i da budeš zaljubiška.![]()
Сад могу дуже али једном..а када сам био млађи неколико пута али краће. Значи оматорио сам.. Корњача са Галапагоса.Smatrate li se mladom osobom bez obzira na svoje godine ili smatrate da ste "mladi kao rosa u podne" odnosno da ste prestareli neke stvari? Kako se osećate u svojoj koži? Da li se osećate mlado, srednje staro ili baš staro?
Сад могу дуже али једном..а када сам био млађи неколико пута али краће. Значи оматорио сам.. Корњача са Галапагоса.![]()
jer moze samo jednom..Nemam pojma sto je @andjelijaa tuzna ?
Pa zato što je danas nedelja a sutra ponedeljak i mora ujutru na posao sigurno je to u pitanju..Nemam pojma sto je @andjelijaa tuzna ?