Mizandrija i Mizoginija na internetu

Naravno da imam. 😎
prvi deo je bilo trik pitanje, a drugi deo moje recenice su bila prava pitanja

mislim imas drugarice? pa samo se seti kako si ih stekao, i jel su one promiskuitetne? nisu? ae, pa kako i zasto bi ti bas onda naleteo bas na takvu?
Kad ja imam cerku volecu je ko nista, ali hocu ugovorene brakove.
to je najbolje, ali ne moze, progres, napredak itd, drugo je vreme... sad ako smo na 50% razvoda, pa dok dodjemo do toga da se 75% razvodi, e onda ce nam opet te tradicionalne ideje doci

Poslednja izmena:
Dakle, mržnja prema muškarcima i mržnja prema ženama. Tema se treba baviti pitanje kako to da se na internetu može naći tako veliki broj ljudi koji mrzi suprotni pol i dehumanizuje ga na najmorbidniji način? Kakva je to latentna mržnja koja se krije u ljudima i koji je tu uzrok?
Uglavnom je odgovor na to pitanje jednostavan.
Loša iskustva, nezadovoljstvo i tuga. Neispunjenost i izneverena očekivanja.

Dakle, mržnja prema muškarcima i mržnja prema ženama. Tema se treba baviti pitanje kako to da se na internetu može naći tako veliki broj ljudi koji mrzi suprotni pol i dehumanizuje ga na najmorbidniji način? Kakva je to latentna mržnja koja se krije u ljudima i koji je tu uzrok?
Ahmed Harb rekao je: „Kad bih znao ko me mrzi, ko me ogovara i ko o meni loše govori, darovao bih ga zlatom i srebrom. Takav čovjek radi za mene, pa je red i da bude plaćen.“

Eh, od svega toga korist donosi samo onaj ko o tebi ne misli dobro , onaj koji ne cini dobro ti nije koristan, ko ogovara takodje nije koristan, ko mrzi tek taj nije koristan...

To je doduse moj stav, ja uvek primetim cudne poglede, drzanje i iako ne znam sta je u pitanju , primetim, sto je dobra stvar..
Desava se pojma nemam ni nekoliko sati , ili dana sta je razlog cudnog pogleda...niti je bilo cudno ponasanje, ali sam uhvatio cudan pogled, koji nikom drugom nije bio cudan...ali meni jeste....verovatno trening...i uvek ima razloga...ne razumnog povoda, ali ipak je osoba nesto svojom logikom izdeverala u mozgicu..

Nije to samo na internetu, nego se ovde ima više hrabrosti da se to 'ispljune' . Obično oni koji su u nekom trenutku svog života bili povređeni od druge strane razvijaju tu mržnju i generalizuju . Ne umeju da je prevaziđu i nekako se hrane njome ..
Slabe i povodljive ličnosti.

Poslednja izmena od moderatora:
1. Nezadovoljni muškarci ( nesposobni )
2. Nezadovoljne žene
3. Propaganda
4. Neispunjene želje
5. Zavist

Kombinacijom svega toga dobijamo mržnju, koju pokušavamo da usmerimo na suprotni pol. A vraća nam se kao bumerang.
Ne. Postoje ljudi koji su karakterno takvi, zlostavljači. Kojima treba samo izgovor da se ispolje.
I ne postoji opravdanje u suprotnoj strani kojim bi se to opravdalo i relativizovalo.

Back