Mizandrija i Mizoginija na internetu

Dakle, mržnja prema muškarcima i mržnja prema ženama. Tema se treba baviti pitanje kako to da se na internetu može naći tako veliki broj ljudi koji mrzi suprotni pol i dehumanizuje ga na najmorbidniji način? Kakva je to latentna mržnja koja se krije u ljudima i koji je tu uzrok?
Skupi se placena ideologija, koja se promovise kroz projekte i preko frustracija i onda na netu se postave ljudi koji rade cenzuru i nisu dorasli moderaciji i imas to sto imas...
Svuda je tako....pravi se efekat sta je nivooooo..

Tako da su to lakoostvarivi projekti manipulacije drustvima preko javne manipulacije, a to posle postane masovna pojava...nema tu neke kriticke misli o tome sta se desava

A kad se prosiri na slabomislece osobe onda je lako , sve sto im se ne svidja je ono sto je prozvano da je lose i eto ti besplatnih boraca i agitatora..

Uvode se pogodne floskule koje potpomazu to stanje...
Npr jedna od poznatih je da su zene vodje ne bi bilo ratova, sto je nebuloza...
Bilo bi i upravo i ima vise ratova....

Ali srz manipulacije je upravo u tome sta ce publika napujdana da misli prema ovakvoj mojoj recenici....
Sto se vise ugrade predrasude to je bolje obavljen posao...

A treba li dokazivati da je sve strukture zbog nestrucnog upravljanja na netu preuzela populacija prepuna frustracija koja tako kanalise svoje frustracije kroz energiju potrebnu za uticaj na netu...

Nije to mržnja samo na internetu, ali na netu se sve lakše ispoljava, posebno mržnja. Mržnja je užasno stanje. Moraš mrzeti sebe, da bi mrzeo sve oko sebe. Naučite da volite sebe, pre svega i na prvom mestu sebe. Tada ćete umeti voleti i druge.
Znas da ovakve izjave budu odmah zloupotrebljene....to ti je isto kao kad kazes uplasenoj osobi od drustva, ne menjajuci drustvo , hajde ti osobo otvori se, ima tu dobrih ljudi , moze da se nadje...Mozes ti, ali ta uplasena osoba sigurno nece naci dobrog pojedinca kad ima izgled jagnjeta na licu....to privlaci predatore...
Tako i ovakve izjave , odmah zloupotrebe svi koji mogu...
Evo cak i ja ovog trenutka zbog tvoje neopreznosti sam u poziciji da me neko tumaci da zloupotrebljavam ovu tvoju izjavu...

Evo da se iskupim , ulazite u Srbiju , nema veze sto je politicki aparat u sprezi sa ekonomskom kontrolom i dominacijom, ako ste dovoljno sitni nece vas primetiti i nece vam doci reketashi...
Ako izbrisem drugi deo recenice uradio sam isto kao i ti..
Da probamo..
Ulazite trud i novac u Srbiju.....vratice vam se dobro...

btw upravo ljudi sa ultra niskim samopouzdanjem na internetu glume samopouzdanje
Zanimljivo , slican zakljucak se dobija kad se opisuju puritanizam i puritanci....koji po definiciji zude za prociscenjem i naglasavanjem kvalitetnih osobina....
Medjutim samo deo su ono sto zovemo trazi dlaku u jajetu , dok je veci deo upravo ovo...glume naglaseno cistocu da bi pokrili necistocu..
Ko o cemu k o postenju , i da dalje ne citiram, ima tu mudrijeg nastavka...ali nije kreativno niti samokriticno vec demagosko okruzenje...
U takvom okruzenju svaka debata se koristi da se iznemogne suprotno a onda se usavrse demagoski argumenti...sto se obicno desava kad feminacizam krene u svoje argumentisanje...

Zbog cega pojedinci toliko prizeljkuju utopiju, gde su svi uvek fini, iskreni i dobri?
Zar ne zvuci malo dosadno sve to?
Kad si poveo to pitanje, mudri ljudi , ja se tu racunam, smatraju da je obavezno prisustvo zlih osoba u okruzenju da bi se izgradio imunitet...
Tako sam nazvao stvari cisto da vam bude odmah jasan princip sta se desava...
Ali nedovoljno da izazovu bolest...

Kad si poveo to pitanje, mudri ljudi , ja se tu racunam, smatraju da je obavezno prisustvo zlih osoba u okruzenju da bi se izgradio imunitet...
Tako sam nazvao stvari cisto da vam bude odmah jasan princip sta se desava...
Ali nedovoljno da izazovu bolest...
Pa da, stvara se stakleno zvono oko ljudi. Sutra ce neko ici kod lekara, jer mu je sleteo leptir na nos, ili kod psihoterapeuta, jer mu prolaznik nije uzvratio dobar dan.

Skupi se placena ideologija, koja se promovise kroz projekte i preko frustracija i onda na netu se postave ljudi koji rade cenzuru i nisu dorasli moderaciji i imas to sto imas...

Tako da su to lakoostvarivi projekti manipulacije drustvima preko javne manipulacije, a to posle postane masovna pojava...nema tu neke kriticke misli o tome sta se desava

A kad se prosiri na slabomislece osobe onda je lako , sve sto im se ne svidja je ono sto je prozvano da je lose i eto ti besplatnih boraca i agitatora..

Ali srz manipulacije je upravo u tome sta ce publika napujdana da misli prema ovakvoj mojoj recenici....

A treba li dokazivati da je sve strukture zbog nestrucnog upravljanja na netu preuzela populacija prepuna frustracija koja tako kanalise svoje frustracije kroz energiju potrebnu za uticaj na netu...
Predobro analizirano. Slažem se sa tobom. Baš pravi doprinos temi.

Ovo je toliko pogrešno na mnogo nivoa. Poći ću od tvoje pretpostavke da net cenzurišu frustrirane osobe, odakle pravo da analiziraš, procenjuješ i osuđuješ ? Sam sebi si dao za pravo da svoje mišljenje smatrao neprikosnovenim , s tim što tuđa mišljenja podvrgavaš procenama koje su opet ,samo odraz tvog pogleda na nečije mišljenje. Onaj ko ume da razmišlja, neće biti " napujdan" time što ću ja izjaviti da je neka rečenica mizogina ili mizandrična.. i pre pojave neta postojali su stereotipi, tako da ne vidim neki drastični porast sada, jedina razlika što su sada svi u prilici da glasno iznesu te stereotipe.

Имајте на уму следеће: Што се тиче односа снага у арени психичког насиља – просечна жена просечног мушкарца је толико јача да га не само „побеђује“, већ се згњечи као буба!

Жене знају да су ментално јаче од мушкараца и намерно „шаљу своје мужеве у мртвачки сандук“ сталним скандалима!

Односно, желим да кажем да је мржња мушкараца према женама готово увек одговор на женско ментално насиље.

Poslednja izmena:
Ovo je toliko pogrešno na mnogo nivoa. Poći ću od tvoje pretpostavke da net cenzurišu frustrirane osobe, odakle pravo da analiziraš, procenjuješ i osuđuješ ? Sam sebi si dao za pravo da svoje mišljenje smatrao neprikosnovenim , s tim što tuđa mišljenja podvrgavaš procenama koje su opet ,samo odraz tvog pogleda na nečije mišljenje. Onaj ko ume da razmišlja, neće biti " napujdan" time što ću ja izjaviti da je neka rečenica mizogina ili mizandrična.. i pre pojave neta postojali su stereotipi, tako da ne vidim neki drastični porast sada, jedina razlika što su sada svi u prilici da glasno iznesu te stereotipe.
Ne razumem sta si ovde napisala...?

Имајте на уму следеће: Што се тиче односа снага у арени психичког насиља – просечна жена просечног мушкарца је толико јача да га не само „побеђује“, већ се згњечи као буба!

Жене знају да су ментално јаче од мушкараца и намерно „шаљу своје мужеве у мртвачки сандук“ сталним скандалима!
Hvala za ovo da smo mentalno jače. Fina feministička izjava, neočekivano :D

Nije to samo na internetu, nego se ovde ima više hrabrosti da se to 'ispljune' . Obično oni koji su u nekom trenutku svog života bili povređeni od druge strane razvijaju tu mržnju i generalizuju . Ne umeju da je prevaziđu i nekako se hrane njome ..
paaaa :lol: ako nastave sa mrznjom kako kazes, onda garant postaju pedderi i lezbejke ako numeju da mrznju prevazidju :lol:

a sta cemo sa onima koji su bili nekad ili vise puta povredjeni, ali nisu zamrzeli ceo pol vec buducim odnosima pristupaju malko opreznije i sa ozbiljnijom analitikom karaktera buducih partnera a to neko tumaci kao mizoginiju :rotf:

Zanimljivo , slican zakljucak se dobija kad se opisuju puritanizam i puritanci....koji po definiciji zude za prociscenjem i naglasavanjem kvalitetnih osobina....
Medjutim samo deo su ono sto zovemo trazi dlaku u jajetu , dok je veci deo upravo ovo...glume naglaseno cistocu da bi pokrili necistocu..
Ko o cemu k o postenju , i da dalje ne citiram, ima tu mudrijeg nastavka...ali nije kreativno niti samokriticno vec demagosko okruzenje...
U takvom okruzenju svaka debata se koristi da se iznemogne suprotno a onda se usavrse demagoski argumenti...sto se obicno desava kad feminacizam krene u svoje argumentisanje...
glavni alat feminizma je upravo perfidna demagogija
niko normalan u tome nece da ucestvuje
a na internetu narodu popustaju kocnice zbog iluzije privatnosti koju imaju

Kad neko upadne u net samoobmanu , to jos nije toliko ocigledno strasno .
Zatim ide net samoubedjenje, e to je malo pipavo posto osoba onda stalno obnavlja svoje zavete, tj stalno je povratnik u samoobmani.....
E a kad postane clan net sekte, e onda je strasno....

Ali najbolja metoda , koliko ja vidim je da zavisno od prilike ako vidis da upada u nedokazanost, da prekines komunikaciju za taj put...
Tu da se ide u razloznost to je besmisleno....nalikuje vec vidjenim anti , pro natpucavanjima...

Treba spreciti razbijanje demagogijom, ali treba biti i veznik za one koji nisu upali preduboko a moramo biti svesni da su najveci saveznici seljoberi i feminacisti, jedna od saveznickih strana u promociji musko zenskog rata...

Sa te iste strane imamo i na zalost nove snage, neki ih zovu modernisti , odgajeni feminacisti muskarci...odgajeni u monokulturi feminizma i feminacizma....
Svi smo mi na neki nacin za vecu paznju prema zenama, ali na pravim mestima...

A feminacizam bas blokira ta mesta gde je potrebna veca paznja zenama....
Tako da je vise politicko oruzje koje donosi jos vecu disharmoniju nego sto je neki pokret za prava zena...malo je smesno reci prava zena, jer zene imaju prava, nego za prakticnu primenu prava.....

Ali to nema puno veze sa ovom temom, jer da je to problem i pitanje, onda bi svi bili mnogo saglasniji....
Iako cudno zvuci tema o musko zenskim odnosima na netu nema puno veze sa ostvarenjem fizickih mogucnosti ugrozenih zena i muskaraca...vec kao sredstvo za pregovore neugrozenih sa neupucenima...

Poslednja izmena:
Kad neko upadne u net samoobmanu , to jos nije toliko ocigledno strasno .
Zatim ide net samoubedjenje, e to je malo pipavo posto osoba onda stalno obnavlja svoje zavete, tj stalno je povratnik u samoobmani.....
E a kad postane clan net sekte, e onda je strasno....

Ali najbolja metoda , koliko ja vidim je da zavisno od prilike ako vidis da upada u nedokazanost, da prekines komunikaciju za taj put...
Tu da se ide u razloznost to je besmisleno....nalikuje vec vidjenim anti , pro natpucavanjima...
burazeru zivot nema milosti prema tim zaludjenicima i polupanim ljudima i uludo potrosenim resursima pojedinaca
neka budala sad drvi o feminizmu
neka druga budala drvi o veganstvu
treca budala drvi o politici
cetvrta peta sesta sedma osma
a neko sedi i pije limunadu i broji kes i razmatra neke vo no stvari

Aaaa cekaj da dodju influenseri na red....to sve ima veze medjusobno....sta ce oni promovisati..
Jedni saplicu a drugi drze za ruku kad stradaju kolena...pa si kenjkav...da pomognu evo evo ovde mozete..

Ja sam ipak da se stalno emituje i emocija pomirenja izmedju muskaraca i zena , ma kako trenutno izgledale stvari....mada ja licno kod mene nemam trenutke mrznje prema zenama cak i kad me boli zbog raskida...to shvatam kao znak da nismo bili jedno za drugo , a ne da me je neko zaebavao od samog pocetka...
Bas sam naivan zar ne...?

Racunam da su zene vise kao deca, iracionalne i blentave, jer tada kad su povredjene ne biraju bas nivo reakcije i sredstva....

Poslednja izmena:
Zahvaljuješ čoveku koji je upravo osudio ceo ženski rod da su nasilne u vezi i da svojim ponašanjem ubijaju muškarce, da su agresori.
Ne znam jesi li primetio da sam se zahvalila samo za JEDNU reč u celom njegovom postu, a ostatak mog posta je sarkazam... da sam ja napisala da je mnogo veći procenat ubijenih žena od strane nasilnih muškaraca, ne bih bila podržana već osuđena kao mizandrist...

paaaa :lol: ako nastave sa mrznjom kako kazes, onda garant postaju pedderi i lezbejke ako numeju da mrznju prevazidju :lol:

a sta cemo sa onima koji su bili nekad ili vise puta povredjeni, ali nisu zamrzeli ceo pol vec buducim odnosima pristupaju malko opreznije i sa ozbiljnijom analitikom karaktera buducih partnera a to neko tumaci kao mizoginiju :rotf:
Nećemo da mešamo oprezne i nepoverljive sa onima koji mrze, mada je i meni to prejaka reč, više je neka želja za ponižavanjem, osporavanjem i nipodaštavanjem.
Što se tiče drugih koji to tumače, to je već loša procena ljudi i sklonost da osuđuju bez udubljivanja u sadržaj nečijeg pisanja ili pričanja.

Onako kako bi i ti razlikovao, imaš osobu koja konstantno ponižava drugi pol, na sve moguće načine, osporava im većinu kvaliteta koje poseduju, omalovažava ideje, uspehe... zar to nije očigledno ? Ne radi se o jednom, nasumice napisanom mišljenju, već o ponavljanju takvog mišljenja, nevezano za temu.

Nećemo da mešamo oprezne i nepoverljive sa onima koji mrze, mada je i meni to prejaka reč, više je neka želja za ponižavanjem, osporavanjem i nipodaštavanjem.
Što se tiče drugih koji to tumače, to je već loša procena ljudi i sklonost da osuđuju bez udubljivanja u sadržaj nečijeg pisanja ili pričanja.
aj uci me malo o muskarcima koji patoloski mrze zene :lol:

to su slucajevi za lazu i oni su totalno aseksualni, znaci ne zanima nikakva forma telesnog opstenja sa bilo kim, ili su deklarisane gejcine svi do jednog. nazivati mizogenog napr mistika ovde sto cuh od nekoliko kokoski koje glume psihoanaliticare je da se prekrstis i pravo, a i naopako :lol:

dobronameran savet pre no sto uzmete neciji karakter u usta...nemate pojma, blagog pojma ni o kome jer generalno samo slusam jedna te ista proseravanja. ako je muskarac imao losa iskustva sa zenama mora da je podmukao jer sarkasticno svaku podyebeva da bi im pokazao kakve su, jel to ?:rotf:

svaki muskarac na zemljinoj kugli je imao ne jedno vec najmanje nekoliko losih iskustava sa zenama, pa nije zbog toga mizogen. kad zena zadje u klimaks ima razlicite probleme sama sa sobom pa nume da iscita niciju podsvest na ovom mestu, te smo svedoci fekalija koje u tonama izlaze iz usta takvih. pa im niko nije rekao da su mizandrijasice :hahaha:

aj uci me malo o muskarcima koji patoloski mrze zene :lol:
Tema je mizandrija i mizoginija, nigde nisam navela da se radi samo o muškarcima.
to su slucajevi za lazu i iol su totalno asseksualni znaci ne zanima nikakva forma telesnog opstenja sa bilo kim ili su deklarisane gejcine svi do jednog. nazivati mizogenog napr mistika ovde sto cuh od nekoliko kokoski koje glume psihoanaliticare je da se prekrstis i pravo a i naopako :lol:
Loša procena se dešava, zato je internet mesto nesporazuma, pisana reč i realni život su dve kategorije.
dobronameran savet pre noi sto uzmete neciji karakter u usta...nemate pojma, blagog pojma ni o kome jer generalno samo slusam jedna te ista proseravanja. ako je muskaracimao losa iskustva sa zenama mora da je podmukao i sarkasticno svaku podyebeva da bi im pokazao kakve su, jel to ?:rotf:
I opet, nigde nisam naglasila da se radi samo o MUŠKARCIMA niti je samo za njih rezervisana mržnja.
svaki muskarac na zemljinoj kugli je imao ne jedno vec najmanje nekoliko losih iskustava sa zenama pa nije zbog toga mizogen. kad zena
Kao što ni žene nisu postale mizandristkinje jer ih je samo jedan muškarac povredio, na bilo koji način...

zadje u klimaks ima razlicite problem sam sa sobom pa nume da iscita niciju podsvest na ovom mestu te smo svedoci fekalija koje u tonam izlaze iz usta takvih. pa im niko nije rekao da su mizandrijasice :hahaha:
Vređanje nekoga i pripisivanje to godinama u kojima se nalazi, je u najmanju ruku smešno i pre bih to pripisala tinejdžerima koji još nisu svesni kako žene funkcionišu...

Back