BRITNEY 3
Buduća legenda
- Poruka
- 30.098
Cekaj malo, ima ovde i vegetarijanaca![]()
Za vege ostaju krilca od kupusa sa najukusnije ptice na svetu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cekaj malo, ima ovde i vegetarijanaca![]()

baki i na kombajnu pise zmaj pa ne moze da leti

Njima može jagnjetina ?
Samo nastavi da provociras. Posle se zali modovima i glumi nevinasce da su drugi krivi kad pomenu periku, tek onako bez razloga.Za vege ostaju krilca od kupusa sa najukusnije ptice na svetu![]()

Ja poštujem svako pileće krilce koje gricnem. Najviše poštujem batkove i grudi iako mi pilence ne veruje, kaže mi "ti samo želiš ono" hahahahahah
Kokoške i krave ne volim ali mladunćad itekako
Narode, stigla Kamila da propoveda etiku, bež' te da nam ne odradi analnu lobotomiju!
Fuuuuuuuck offDa post bude u skladu sa nazivom "Mitovi i legende' reci cu da su stari narodi za koje mozemo reci da su u amanet ostavili dosta mitova i legendi buducim narastajima, imali postovanja prema zivotinjama koje su ubijali da bi se prehranili, ukoliko su uopste i ubijali. Nisu ih ismevali.
Po tvojim postovima i odnosom razmisli na kojoj tacki vremenske linije se nalazis u odnosu na njih, da li zivis u vremenu ispred u kojem bi trebalo evolutivno da se uznapreduje ili se nalazis iza, u pecini kromanjona.
Samo nastavi da provociras. Posle se zali modovima i glumi nevinasce da su drugi krivi kad pomenu periku, tek onako bez razloga.
...kad si se vec nasao prozvanim...ne znam zbog cega?
Da post bude u skladu sa nazivom "Mitovi i legende' reci cu da su stari narodi za koje mozemo reci da su u amanet ostavili dosta mitova i legendi buducim narastajima, imali postovanja prema zivotinjama koje su ubijali da bi se prehranili, ukoliko su uopste i ubijali. Nisu ih ismevali.
Po tvojim postovima i odnosom razmisli na kojoj tacki vremenske linije se nalazis u odnosu na njih, da li zivis u vremenu ispred u kojem bi trebalo evolutivno da se uznapreduje ili se nalazis iza, u pecini kromanjona.
Samo nastavi da provociras. Posle se zali modovima i glumi nevinasce da su drugi krivi kad pomenu periku, tek onako bez razloga.
Ja odgajim životinje koje pojedem. Sem ponekad kad je na meniju divljač ili riba.
Pružam im hranu i zaštitu od parazita i predatora.
Vodim računa o selekciji i reprodukciji i pomažem pri podizanju mladunaca.
Smatram da ih time poštujem bar koliko i vegetarijanci svoj kupus
Vegetarijance takođe poštujem, izuzimajući one dosadne koji idu okolo i pljuju u tanjir normalnim ljudima pokušavajući da im ogade hranu.
Takve ne poštujem i zaijebavam ih kad kod se ukaže prilika.

Covek je zivo zlo![]()
A misli da se emancipovao.
Misli da je na putu prosvetljenja.
Jesi Kamajlo kako da nisi.
Buda u pokušaju.

ide to s godinama,nadam se,kad odrastu ljudi menjaju način iznošenja stavova![]()

Fotošopirano oko 2012![]()
Fotografisano oko 1860.
![]()
Reci mi prijatelju otkud onoliki "zmajevi" (citaj - dinosaurusi / moderan naziv) po raznim hramovima, pecinama, vazama, kinezi imaju i godinu zmaja sa ostalim jos uvek zivim vrstama? Gotovo na svim krajevima sveta postoje "mitovi i legende" o zmajevima, cak i kod nas Sveti Djordje ubiva azdahu.
Meni je to dovoljno da razmisljam o tome a da ne sledim slepo moderne udzbenike i teoriju o 65 miliona godina od izumiranja dinosaurusa.
Pogledajte prilog 266677e zmajevi,mnogo fine živuljke,baš bi bilo lepo imati jednog za po kući,da gnjavi komšiluk dosadni,
samo bi bilo još lepše da se negde nađe i neki skelet,sa sve krilima i škriljcem u stomaku da
se najzad dokaže da nisam skroz flipnula kad kažem da su postojali
![]()

bilo bi baš fino kad bi uz ovu sliku sem godine kad je nastala,stajalo i neko objašnjenje šta je na njoj,
ja vidim samo neko rogato obličje i ljude s puškama kremenjačama
Ima još fotografija, čak i noviskih članaka iz tog vremena.
Reci mi prijatelju otkud onoliki "zmajevi" (citaj - dinosaurusi / moderan naziv) po raznim hramovima, pecinama, vazama, kinezi imaju i godinu zmaja sa ostalim jos uvek zivim vrstama? Gotovo na svim krajevima sveta postoje "mitovi i legende" o zmajevima, cak i kod nas Sveti Djordje ubiva azdahu.
Meni je to dovoljno da razmisljam o tome a da ne sledim slepo moderne udzbenike i teoriju o 65 miliona godina od izumiranja dinosaurusa.
Priča o zmaju i zmajevima ima duboku versku ukorenjenost kod gotovo svih naroda severne hemisfere. Ona sa sobom nosi snažnu poruku. Prvobitno predstavljena kao ciklični sukob dva božanska principa, jednog solarnog(u ljudskom obliku) i jednog htoničnog(u zmijskom/zmajevskom), vremenom je degradirana na priče o sukobu junaka(vitezova i tome slično) sa nemanima(zmajevima). Zmaja ne treba tražiti u fosilnim ostacima, on je prisutan u ljudskoj svesti.
"We must ask the question, Why does the hero slay the serpent? What is the
function of this widespread if not universal myth, or put another way, what is its
meaning? The question has been discussed fully by Fontenrose, Ivanov, and Toporov,
building on classical anthropological work. The dragon symbolizes Chaos, in the
largest sense, and killing the dragon represents the ultimate victory of Cosmic Truth
and Order over Chaos. As a part of the Frazerian 'dying god' myth, it is a symbolic
victory of growth over stagnation or dormancy in the cycle of the year, and ultimately
a victory of rebirth over death."
Izvor: "How to kill a dragon" - Calvert Watkins, Oxford university press, New York, 1995.
Knjiga ima lingvistički pristup ovom mitu među Indo-evropljanima.