Митинг СНС

Koliki rok ce Toma da da vlastima u aprilu???

• Nece biti novog roka

• Do jeseni

• Do nove godine

• Opet 2 meseca

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Evo sastavila sam pesmicu ( sa prigodnim scenskim nastupom) za ljubitelje lika i dela gr. Tomislava Nikolica! Nemam nista protiv da je buduci stiroporasi nauce i da je pevaju dragom vodji kad bude pala komanda - sa stiroporom za pod guzu dodji!

STIROPORASKA HIMNA ( peva se u sedecem polozaju i to iskljucivo na stiroporu)!

Dragi Tomo nas veliki vodjo
evo i ja sa stiroporom dodjo'
Aoj Tomo nas veliki diko
volimo te ovoliko (sad svi stiroporasi rasire rucice koliko god mogu, malo ih drze tako, pa pocnu da tapsu)

Samo Toma i niko vise
muke nase moze da izbrise

Samo Toma i niko drugi
mesto hleba, stiropor nam nudi (tu u znak zahvalnosti prema velikome vodji, stiroporasi promene polozaj, kleknu na stiropor i pocnu da se klanjaju)!

Tomo, Tomo, spasitelju dragi
dok je stiropora, nema za nas gladi!

Tomo,Tomo, svako od nas zna
samo s tobom za nas nema dna,
od stiropora kuvacemo cak i supu
samo s tobom i u crnu rupu! ( tu stiroporasi vec padaju u trans i pocinju da udaraju glavama po asvaltu pokazujuci tako svoju spremnost na pozrtvovanje u cast svom velikom vodji gr. Tomislavu Nikolicu), naravno sve uz poklic

Tomo, Tomo, Tomo, Tomo, Tomo, Tomo!

Evo 1 prigodne pesmice o BoTi specijalno za tebe i sve druge drugosrbijaše:

Oooooooooooooooooooo, naš lepi i prelepi BoTa,
volimo te više od života,
ooooooooooooooo Institucijo naša sveta,
volim te više od života i sveta,
ti si za našu Srbiju spas,
za tebe uvek dajem svoj glas,
pored tebe nam ekonomija cveta,
najbogatija smo zemlja sveta,
vole te svi drugosrbijaši,
zato ih i dalje jaši,
lep si BoTa ko Džordž Kluni,
glasaju za tebe ovce i majmuni, :mrgreen:
samo u tebi vide svoj spas,
i zato nam budi doživotna vlas',
podari nam svetlost raja,
s tobom idemo do kraja,
a kraj nam se bliži sve više,
sa tobom crno nam se piše. :rotf:

zato ih i dalje jaši,
s tobom idemo do kraja,
:klap::klap::klap::klap::klap:
Pu...pu daleko bilo :mrgreen: tj tamo njima ova Borisova himna :zcepanje::zcepanje::zcepanje:

zato ih i dalje jaši,
s tobom idemo do kraja,

Moraces ipak da priznas da je moja, originalnija, lepsa, zanimljivija a i stilski mnogo bolje napisana od tvoje. U ostalom nek procene neutralni forumasi!

Molim vas da se ne glupirate i da se vratite na temu. Mislim da mitingasi nece nista posebno postici jer je sada Srbija jedna slatka zemlja slatke demokracije i tolerancije koja tezi da bude clanica slatke unije koja se zove EU. Jer Srbija je jedna doista slatka zemlja koja je lider regiona i mitinzi samo smetaju gradzanima koji dozivljavaju veliku slatkocu u evropskim slatkim vrednostima koja vladaju.

Ti sad,brate slatki,hoces da kazes da se u uredjenim drzavama ne protestvuje i ne mitinguje?Ha,ha!Pa Zeleni u Nemackoj blokiraju pruge kojom transportuju nuklearni otpad,tuku se sa policijom,strajkuju gladju....U Stutgrtu gradjani protestvuju ispred starog zdanja Zeleznicke stanice,jer ne daju da je ruse ida na njeno mesto sagrade modernu gradjevinu! O Francuskoj,necu ni da pricam,kako tek tamo"mirno"demonstriraju!!!!
Brate slatki,ima ovakvih primera iz civilizovane Evrope koliko hoces!Sa tom razlikom,sto tamo narod nije gladan kao ovde,jer im je jaka socijala,ali da samo olovkom izrazavaju svoje nezadovoljstvo,to ces da izvins,nije tacno!
Pomesala si babe i zabe, draga moja, ja sam rekao da nigde u EUropi ne smenjuje se vlast motkama a ne da NE MOGU LJUD DA PROTESTVUJU, ti si pricala da je tebi lose zato sto je Toma: "Ali dati sadasnjoj vlasti 2 meseca otkazni rok"
Pa sta to znaci da je trebao da napravi novi 5.oktobar, ja sam samo to rekao a ne da se ne protestvuje u Evropi, ocigledno me nisi razumela, naravno da se protestvuje, jos jace nego kod nas ali se ne SMENJUJE VLAST tako kako si ti mislila ja sam o tome pisao, zato ti kazem da mesas babe i zabe, u jednom postu si pisala zasto je Yoma dao 2 meseca, a u dugom postu si pisala o demonstacijama, znacvi svrgavanje sa vlasti i demonstacije nisu isto, nadam se da pravis razliku izmedju te dve reci...ili ne?

zato ih i dalje jaši,
s tobom idemo do kraja,

Moraces ipak da priznas da je moja, originalnija, lepsa, zanimljivija a i stilski mnogo bolje napisana od tvoje. U ostalom nek procene neutralni forumasi!

Ja moram da priznam da je njegova pesma mnogo bolja, nisam clan nijedne stranke pa tako sebi dajem za pravo da sam neutralan, njegova je mnogo bolje, mnogo realnija, tacnija, ono ocemu si ti pisala je cisto "laprdanje" izvini na izrazu nista pametnije nisam nasao da bih povezao sa tvojom pesmom, ali dobro, tvoja je vise ne znam kako da se izrazim ali ne opisuje nista osim onoga ko je pisao tu pesmu, no hard feelings, ISKRENO to je moje misljenje, nemoj da se ljutis.

zato ih i dalje jaši,
s tobom idemo do kraja,

BRAVO TI GA BATE.
Pesma objasnjava, iskrena je tacna i mnogo bolja od one prve, samo da dodam da nisam clan ni DS ni SNS-a, ali ova pesma je bolja i to svako iskren mora da prizna, izvini viloravijojlo.

evo usra li se ovi na vlasti
haha
umro sam od smeha kad su rekli srbija je demokratska zemlja
moze toma samo da ih mrzi a i one budale koje su isle da ih slusaju i jos misle da ce biti bolje:dash:

Ja bih rekao da budala moze ovako nesto da napise, glupo je to sto vredjas one koji ne misle kao ti, ali znamo da su sve ostale stranke osim sns-a takve ako ne mislis kao mi onda si BUDALA, cuj bisera, aj se leci ti decko.

Други форум.

Demokratsku stranku 6.3%
Srpsku naprednu stranku 14.3%
Liberalno-demokratsku partiju 11.1%
Socijalističku partiju Srbije 3.2%
Srpsku radikalnu stranku 12.7%
Novu Srbiju 0%
Savez vojvođanskih Mađara 1.6%
Komunističku partiiju 7.9%
Ligu socijaldemokrata Vojvodine 0%
Ujedinjene regione Srbije 3.2%
Srpski pokret obnove 0%
Jedinstvenu Srbiju 0%
Demokratsku stranku Srbije 7.9%
Ne izlazim na izbore 31.7%

Ja bih rekao da budala moze ovako nesto da napise, glupo je to sto vredjas one koji ne misle kao ti, ali znamo da su sve ostale stranke osim sns-a takve ako ne mislis kao mi onda si BUDALA, cuj bisera, aj se leci ti decko.

Covek je ogranicen,nece on da vredja namerno,njegov siromasan recnik sastoji se iz prostakluka i jedino tako moze da upakuje prostu recenicu.Ako ne opsuje,lupi nesto,on ne moze ni tu prostu recenicu da izdeklemuje.
:manikir:

Мене је већ вређао само због ијекавице...какве везе има, нисам ја бирао одакле ћу да потичем...једнако се осећам као Србин и волим Србију као сваки други човек у Србији.

Pomesala si babe i zabe, draga moja, ja sam rekao da nigde u EUropi ne smenjuje se vlast motkama a ne da NE MOGU LJUD DA PROTESTVUJU, ti si pricala da je tebi lose zato sto je Toma: "Ali dati sadasnjoj vlasti 2 meseca otkazni rok"
Pa sta to znaci da je trebao da napravi novi 5.oktobar, ja sam samo to rekao a ne da se ne protestvuje u Evropi, ocigledno me nisi razumela, naravno da se protestvuje, jos jace nego kod nas ali se ne SMENJUJE VLAST tako kako si ti mislila ja sam o tome pisao, zato ti kazem da mesas babe i zabe, u jednom postu si pisala zasto je Yoma dao 2 meseca, a u dugom postu si pisala o demonstacijama, znacvi svrgavanje sa vlasti i demonstacije nisu isto, nadam se da pravis razliku izmedju te dve reci...ili ne?

AMAN COVECE U EU LJUDI NISU GLADNI!STO BI SMENJIVALI VLAST MOTKAMA! Toma je jos gori od ovih sad na vlasti i nadam se da on nece biti vlast!
Trebao je narod koji se okupio na mitingu da trazi momentalnu ostavku,a na vlast postaviti mlade i obrazovane(one koji jos ne pobegose odavde) a sve ove matore politicare,sto u zarvor,sto na biro rada!
Toma kaze:Neka vlast zna da nikoga necomo proganjati!Najveca kazna za vlast,je kada izgubi na izborima!
STA TO ZNACI? Otici ce iz zemlje sa racunima punih para,a narod ce ih kazniti,tako sto nece glasati za njih!?:zcepanje:Zalosno!
Sve dok niko od vlasti ne biva kaznjen za svoj lopovluk,sledecem koji dodje odresene su mu ruke!Kazniti ih,bato,kako treba,narod da im sudi!Pa da vidis da l ce neka sledeca vlast da se igra!?

AMAN COVECE U EU LJUDI NISU GLADNI!STO BI SMENJIVALI VLAST MOTKAMA! Toma je jos gori od ovih sad na vlasti i nadam se da on nece biti vlast!
Trebao je narod koji se okupio na mitingu da trazi momentalnu ostavku,a na vlast postaviti mlade i obrazovane(one koji jos ne pobegose odavde) a sve ove matore politicare,sto u zarvor,sto na biro rada!
Ti ovde kanda misliš na mladog potomka mečkara čergara? Samo nam taj drogirani fašista treba.

Toma kaze:Neka vlast zna da nikoga necomo proganjati!Najveca kazna za vlast,je kada izgubi na izborima!
STA TO ZNACI? Otici ce iz zemlje sa racunima punih para,a narod ce ih kazniti,tako sto nece glasati za njih!?:zcepanje:Zalosno!
Sve dok niko od vlasti ne biva kaznjen za svoj lopovluk,sledecem koji dodje odresene su mu ruke!Kazniti ih,bato,kako treba,narod da im sudi!Pa da vidis da l ce neka sledeca vlast da se igra!?
E, sa ovim se u potpunosti slažem. :ok:

Back