Митинг СНС

Koliki rok ce Toma da da vlastima u aprilu???

• Nece biti novog roka

• Do jeseni

• Do nove godine

• Opet 2 meseca

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Nisam rekla da niko ne bude na vlasti!Ali dati sadasnjoj vlasti 2 meseca otkazni rok,a pokrenuo si silu naroda da dodje u Bg,na miting koji je trajao cirka pola sata,to mi ne uliva poverenje u Tomu kao lidera!Trebao je traziti momentalnu ostavku vlade i tad bi zadobio moje poverenje!Ovako mi deluje mlak,i njegovo ponasanje ukazuje da igra na siguricu!
Ima mladih,obrazovanih i neiskvarenih ljudi u Srbiji,neka sveza krv,a ne isti poltroni,koji samo rotiraju funkcije!
I promenila bih zakon o postojenju milijarde stranaka!Ekonomski jake drzave imaju dve jake partije i narod zna sta ocekuje od njih!

Poslednja izmena:
Nisam rekla da niko ne bude na vlasti!Ali dati sadasnjoj vlasti 2 meseca otkazni rok,a pokrenuo si silu naroda da dodje u Bg,na miting koji je trajao cirka pola sata,to mi ne uliva poverenje u Tomu kao lidera!Trebao je traziti momentalnu ostavku vlade i tad bi zadobio moje poverenje!Ovako mi deluje mlak,i njegovo ponasanje ukazuje da igra na siguricu!
Ima mladih,obrazovanih i neiskvarenih ljudi u Srbiji,neka sveza krv,a ne isti poltroni,koji samo rotiraju funkcije!
I promenila bih zakon o postojenju milijarde stranaka!Ekonomski jake drzave imaju dve jake partije i narod zna sta ocekuje od njih!
Sestro slatka, jel znas kako se u uredjenim drzavama, da te podsetim to su oni u koje ces ti da posaljes svoju decu kako kazes smenjuje vlast?: IZBORIMA
E sad a ne kao kod nas u banana drzavi na ulici sa mocugama i razbijenim parlamenitima, teklevizijama, itd, ako ovih dana gledas tv onda ces videti gde se tako dolazi do vlasti, podesticu te Egipat(nikako nije Evropa(, Tunis(nikako nije Evropa) e vidis a recimo ne znam u koju zemlju ces slati decu ali ajde da uzmem bilo koju EUropsku zmelju, Nemacka, Svica... tamo ljudi izadju na izbore pa se olovkom opredele ko ce da vlada, i nije trajalo cca pola sata trajalo je tacno cu ti reci 1:30 munta ako bas ne znas, to je 3 puta visse onego sto si napisala.
Jos nesto?
Ili bi mozda volela da je B92 imao izmenjen subornji program zbog nasilnih demonstacija "Ludog Tome" pa ceo B92 je bio u stanju pripravnosti da izadje na ulicu i opletu Tomu kao razbija Srbiju, Beograd, ali pametni Toma ih je zeznuo sve pa su morali da pricaju kako je sve pocisceno posle mitinga, a to ne zaboravi nije bilo niposle jednog mitinga dal opzicije ili vlasti u poslednjih 20 godina.

Drugi su imalu sansu da se ukrcaju u pobjednicki brod, sansu su ispustili.
SNS ce ovu vlast sama poslati na smetliste istorije, a izdajnici u redovima opozicije naka kukaju i placu (kao SPO 2000-te), sto na vrijeme nisu prepoznali stranku koja rusi rezim.

termoizolacijska-ploca-novolit-stiropor-eps-f-fasadni-2934.jpg

STIROPOR REVOLUCIJA!
Kako je lepo znati da će komad ovog jeftinog gradjevinskog materijala srušiti DOS-ovsu vlast! :)

termoizolacijska-ploca-novolit-stiropor-eps-f-fasadni-2934.jpg

STIROPOR REVOLUCIJA!
Kako je lepo znati da će komad ovog jeftinog gradjevinskog materijala srušiti DOS-ovsu vlast! :)

E to mi je jos lepse, kad znam da ce ih stiropor a ne onos to su oni radili srusiti, eto vidite sta rade u Egiptu, Tuisu, tako su i oni nasi 2000 dosli na vlast, pa vidite gde su nas oterali u Afriku, strasno, zato cemo mi njih stiroporom, pa da vidimo ko je jaci :D

Evo sastavila sam pesmicu ( sa prigodnim scenskim nastupom) za ljubitelje lika i dela gr. Tomislava Nikolica! Nemam nista protiv da je buduci stiroporasi nauce i da je pevaju dragom vodji kad bude pala komanda - sa stiroporom za pod guzu dodji!

STIROPORASKA HIMNA ( peva se u sedecem polozaju i to iskljucivo na stiroporu)!

Dragi Tomo nas veliki vodjo
evo i ja sa stiroporom dodjo'
Aoj Tomo nas veliki diko
volimo te ovoliko (sad svi stiroporasi rasire rucice koliko god mogu, malo ih drze tako, pa pocnu da tapsu)

Samo Toma i niko vise
muke nase moze da izbrise

Samo Toma i niko drugi
mesto hleba, stiropor nam nudi (tu u znak zahvalnosti prema velikome vodji, stiroporasi promene polozaj, kleknu na stiropor i pocnu da se klanjaju)!

Tomo, Tomo, spasitelju dragi
dok je stiropora, nema za nas gladi!

Tomo,Tomo, svako od nas zna
samo s tobom za nas nema dna,
od stiropora kuvacemo cak i supu
samo s tobom i u crnu rupu! ( tu stiroporasi vec padaju u trans i pocinju da udaraju glavama po asvaltu pokazujuci tako svoju spremnost na pozrtvovanje u cast svom velikom vodji gr. Tomislavu Nikolicu), naravno sve uz poklic

Tomo, Tomo, Tomo, Tomo, Tomo, Tomo!

Neka se srame mitingasi. Srbija je jedna slatka zemlja na celu sa vodjom Borisom i slatkom DS koja se trudi da svim gradzanima gradzanske provinijencije bude mnogo sladje u drzavi. Jer u zemlii su sada slatka demokracija i tolerancija u skladu sa slatkim tekovinama 5 oktobra, a Srbija kao jedna slatka zemlja je lider slatkoga regiona. I zato su nepozeljni neki oporbeni elementi koji ce ugroziti slatkocu gradzanima koju im ova slatka vlast pruza.Jer je Srbija sada jedna slatka zemlja.

Neka se srame mitingasi. Srbija je jedna slatka zemlja na celu sa vodjom Borisom i slatkom DS koja se trudi da svim gradzanima gradzanske provinijencije bude mnogo sladje u drzavi. Jer u zemlii su sada slatka demokracija i tolerancija u skladu sa slatkim tekovinama 5 oktobra, a Srbija kao jedna slatka zemlja je lider slatkoga regiona. I zato su nepozeljni neki oporbeni elementi koji ce ugroziti slatkocu gradzanima koju im ova slatka vlast pruza.Jer je Srbija sada jedna slatka zemlja.

Ovo kao da je MINGO pisao .

Sestro slatka, jel znas kako se u uredjenim drzavama, da te podsetim to su oni u koje ces ti da posaljes svoju decu kako kazes smenjuje vlast?: IZBORIMA
E sad a ne kao kod nas u banana drzavi na ulici sa mocugama i razbijenim parlamenitima, teklevizijama, itd, ako ovih dana gledas tv onda ces videti gde se tako dolazi do vlasti, podesticu te Egipat(nikako nije Evropa(, Tunis(nikako nije Evropa) e vidis a recimo ne znam u koju zemlju ces slati decu ali ajde da uzmem bilo koju EUropsku zmelju, Nemacka, Svica... tamo ljudi izadju na izbore pa se olovkom opredele ko ce da vlada, i nije trajalo cca pola sata trajalo je tacno cu ti reci 1:30 munta ako bas ne znas, to je 3 puta visse onego sto si napisala.
Jos nesto?
Ili bi mozda volela da je B92 imao izmenjen subornji program zbog nasilnih demonstacija "Ludog Tome" pa ceo B92 je bio u stanju pripravnosti da izadje na ulicu i opletu Tomu kao razbija Srbiju, Beograd, ali pametni Toma ih je zeznuo sve pa su morali da pricaju kako je sve pocisceno posle mitinga, a to ne zaboravi nije bilo niposle jednog mitinga dal opzicije ili vlasti u poslednjih 20 godina.

Ti sad,brate slatki,hoces da kazes da se u uredjenim drzavama ne protestvuje i ne mitinguje?Ha,ha!Pa Zeleni u Nemackoj blokiraju pruge kojom transportuju nuklearni otpad,tuku se sa policijom,strajkuju gladju....U Stutgrtu gradjani protestvuju ispred starog zdanja Zeleznicke stanice,jer ne daju da je ruse ida na njeno mesto sagrade modernu gradjevinu! O Francuskoj,necu ni da pricam,kako tek tamo"mirno"demonstriraju!!!!
Brate slatki,ima ovakvih primera iz civilizovane Evrope koliko hoces!Sa tom razlikom,sto tamo narod nije gladan kao ovde,jer im je jaka socijala,ali da samo olovkom izrazavaju svoje nezadovoljstvo,to ces da izvins,nije tacno!

Kao i SRS i DSS:mrgreen:
Nece biti kako je receno, nego kako je sudjeno, jer, vlast sebe urusava ubrzano, i teko da ce sastaviti i ta dva meseca:mrgreen:
SRS i SNS najavile postizbornu koaliciju, la la la, cujes li me, je l' ti drago:lol:

ДА БОГ ДА ГИ ПЦЕТА ИЗЕЛА!

:hahaha1::rotf::hahaha1::rotf::hahaha1:

П.С.
Ја и тврдим да је ово руководство СРС-а у земљи................ ПРОДАТО!
Продали се као и Тома, само за много мање паре!

Pa možda i ne bi bilo loše da dodju Nikolić i Vučić na vlast u tom smislu jer su gori od Slobe i Tadića pa bi ponovo bile u opticaju izbegličke kartice preko kojih se moglo otići u bilo koju zemlju na svetu i dobiti kuću i auto u toj stranoj zemlji, a mene interesuje Bocvana, voleo bih tamo da živim!

Back