Митинг СНС

Koliki rok ce Toma da da vlastima u aprilu???

• Nece biti novog roka

• Do jeseni

• Do nove godine

• Opet 2 meseca

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Јесте али у qрцу милион.

Види се да си полуписмен и да си бежао са часова геометрије те су остале последице.

Ту исту мантру кенјају на CNN-у када помињу Каиро те је рукопис организатора
тако препознатљив.

Стандард је:

1 м2 х 4 човека, дакле - Квадратура Х 4 и то је то.

:per:

:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf: julovac popi, lekić:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

Jeste li vi zaista sigurni da je to uopste protest? Naravno da ce tamo biti ljudi koji su nezadovoljni svojim zivotom i zaista veruju da ce taj naprednjacki uranak nesto da promeni.Kakav je to protest bez naboja, protest na kome ce da se dele pljeskavice i kuvano vino protest kome prevoz obezbedjuje rezimski gradonacelnik protest na kome ce Nikolic da nas pozove na mir i suzdrzanost.Kakav mir to od nas trazi Nikolic? Mi vristimo... cene idu gore svakog dana smo sve siromasniji, gubimo posao, nemamo nikakvu perspektivu... a on ce da nas pozove na Gandijevski protest.

Nigde se nikada rezim, koji zlostavlja narod, nije srusio lupanjem u lonce i serpe, na stranackim eskurzijama. Istorija je kazu uciteljica zivota i ona nas tome uci.Ja sam 13 godina bio deo te stranke, znam ih kako disu, nema nista od njihove borbe protiv rezima. Oni su obicna rezimska staka. Iskustvo koje sam imao sa tom strankom koja se sad zove SNS, me tera na nesto drugacii zakljucak i sad cu da ga iznesem.Ovo je cista farsa da se ne lazemo, sve je vec dogovoreno ovaj rezim nema para i mora na izbore. Pare od telekoma su dovoljne za 6 meseci zivota, medjutim, ponude su suvise slabe i jednostavno je rezim nateran da ide na izbore u dogovoru sa Nikolicem. Tadic je ocigledno napravio plan da kao bajagi naprednjacki gandijevski protesti eto nateraju nasu predsednicku sedu glavu da mudro kao sova razmisli i raspise izbore. Treba mu alibi kako da raspise izbore u septembru cime ce to da opravda svom clanstvu kad se ranije ide na izbore. Znaci da vlada lose radi a to nije utisak koji treba narod da stekne.Posle izbora cemo imati koaliciju DS I SNS koja ce trajati oko godinu dana za to vreme ce zivot u Srbiji postajati sve vise nesnosan na kraju cemo zbog prevelikih animoziteta medju dva partnera u tom homoseksualnom neprirodnom braku doci do raskida sa puno lomova.Ima cemo potpuni ekonomski kolaps i bojim se strasne nemire na ulicama.

Izneo bi samo neke podatke koji su trenutno aktuelni a koji oslikavaju stanje u Srbiji.1 500 000 nezaposlenih 2 000 000 socijalnih slucajeva 700 000 ljudi ispod granice siromastva svaki drugi izmedju 18 i 30 godina nezaposlen.Voleo bih da sve sto sam napisao bude samo bajka medjutim bojim se da bi na kraju mogla da bude krvava bajka. Srpska istorija se precesto ponavlja.

Snbogdanovic

Zateceni ste!

Ne umete da odgovorite ni na jedno prosto pitanje. Jaoj sto to volim! :D :vatromet:

1016to.jpg

:mrgreen:
Признајем. Не знам шта бих без њих. Живот би ми био страшно досадан и незанимљив.

:worth::worth::worth:

Meni ti i Laci niste jasni stvarno. Kakav bre lopovluk? U svakoj kraljevini kralj je domaćin, koga treba na istom mestu da nasledi njegov sin, unuk, praunuk, čukununuk... Što bi on uništavao svoju zemlju? Gde si ti čuo da je i u jednoj monarhiji izbila afera da je kralj lopuža, a pun ti je svet takvih afera u republikama, čak i onim najrazvijenijim.
Stojim pri onome što sam rekao.Kako komentarišeš samovolju Aleksandra Karađorđevića?

http://www.npss.rs/index.php/compon...hato-ponaanje-karaoreviaprinc-ne-plaa-radnike
Ako se ovako ponaša prema onima koji kod njega rade za smešne pare kako bi se tek ponašao prema državi?

Smatram da ce se nesto promeniti u ovoj drzavi kada "oni" odu sa vlasti. *** imali bi 1000e. umesto toga cemo imati manje od 100, sramota! Pitam se da li je Dinkic za pare koje nam je obecao snimio neku pesmu sa poznatim pevacem Kikijem Lesendricem

Приземна и "клизећа" опаска. Она казује да имаш проблем у објективном сагледавању
цивилизацијског наслеђа Истока и Запада.

Уз сво уважавање сјајних стваралаца на Западу јоји су цивилизацији дали
немерљив прилог, превиђаш да је економски и "културолошки" успон западне
цивилизације у многоме се одвијао преко пљачке, отимачине, преко милиона
лешева западних "мисионара"......

Пошто вероватно претендујеш да држиш слово на тему, да те подсетим на
поставку Британског националног музеја! ПАЗИ - националног ?!?

ШТА је тамо британско и национално?

Иста прича је и са берлинским музејом. Иста прича са Шпанијом и Мадридом!
Знаш ли како се догодио "успон" градитељства у Шпанији?
Знаш ли нешто о успону Млетачке републике утемељену на пљачки?
Знаш ли одакле ВОДЕ ПОРЕКЛО они коњићи на Миланској катедрали?
Знаш ли одакле је онај обелиск у Риму?

ЗНАШ ЛИ да је пљачкарином из фрушкогорских манастира утоварена композиција
од педесетак вагона на железиничкој станици Рума 1942. године и транспортована
пут Немачке?

Не истрчавај, то је необично занимљива прича о "култури" Запада.

.

A, ako ćemo o civilizaciji, pošto je ona potegla to pitanje, mi svi Evropljani možemo samo da zavidimo Kinezima. Naši preci su živeli u pećinama, odeveni u krzna, dok su Kinezi tkali svilu, gradili, pisali knjige, razvijali medicinu, navodnjavali polja, itd, itd. I onda ona nađe da se podsmeva kineskoj civilizaciji, staroj 5.000 godina.

Ajmo bilo miting pa prošao , bila je masa ljudi koji su bili mnogo tihi čak i skandiranje za govornika je bila malo , to je ono što treba sve vas da zabrine.
Ljudi su besni , sada ih je biulo 70 hiljada sledeći put će ih biti 150 hiljada , treći put če biti pola miliona , dolaziće dok taj tihi bes ne ispliva , a tada čuvajte se.

ništa se nije desilo.Žali Bože maltretiranja onih ljudi dovedenih iz cele Srbije i novca koji je potrošen.Nema među strankama koje su juče organizovale taj skup niko ko ima bilo kakve ideje koje bi stvarno pomogle ovoj zemlji.Kako neko reče,jedini kvalitet Tomislava Nikolića je u činjenici da je rođen u Srbiji.

Jeli ti ono reče da NATO nije izvršio agresiju nad Srbijom i da nije počinio genocid nad Srbima?

Rusija... jel ono Putinova partija potpisala saradnju sa viziJonarom sa našeg mitinga?
c,c,cc..... nego jel potpisa Rusija sa Radikalima nešto? Mislim nisu potpisali ni račun za psolovni ručak....

Путин зна које су гњиде Напредњаци и да су поткупљиве *****. Интерес бато, интерес. ;) Јуче жути, данас напредњаци.

Medijski mrak u Srbiji, nikad gusci, a mozda je to dobro jer kazu da je pred ZORU najtamnije...
Mene (videla sam posle mitinga) su moji cimali 14. puta, jer nisu znali sta se desava, da li je sve mirno, da li, kako, sta, NISU IMALI GDE DA VIDE, a RTS-ova javna kuca uzima harac. Procitala sam da je Nikolici bivsi saradnik Milosevica, samo ne znam ciji je Dacic koji je bio na tzv. molitvenom dorucu (i ostao gladan, sta ''s kad je jesan) u Americi, pa Skundric, pa ostali ministri iz SPS-a, sad naprasno "zaboravili" ko su i odakle su, kad su sa njihovim pulenima, i proslost im izbrisu k'o gumicom ili sundjerom:roll:

Na javnoj kući Evrospke Srbije niej bilo ni reči sve dok nisu dobili odobrenje da ipak mogu da puste vesti a i onda su se trudili da ne prikažu masu ljudi- medjutim te stavri su sada strašno kontraproduktivne sudeći po Šešeljovcima i Botićima ovde na forumu.

napredni stiroporci:rotf:

"Stiropor revolucija"!

Zaista lepo zvuči i u istoriji će ostati zapisano da je Tadić i cela buljumenta pala zbog parčeta stiropora :)
Bez kapi krvi- parče stiropora će srušiti vaše snove :)

Već polako spremam članak za Wikipediju:) Čekam april da ga objavim!

STIROPOR REVOLUCIJA

Beskrva revolucija koja je u aprilu2011 uklonila pro-zapadni režim u Srbiji...

"Stiropor revolucija"!

Zaista lepo zvuči i u istoriji će ostati zapisano da je Tadić i cela buljumenta pala zbog parčeta stiropora :)
Bez kapi krvi- parče stiropora će srušiti vaše snove :)

Već polako spremam članak za Wikipediju:) Čekam april da ga objavim!

STIROPOR REVOLUCIJA

Beskrva revolucija koja je u aprilu2011 uklonila pro-zapadni režim u Srbiji...

kakve maštarije bivšeg radikala:mrgreen:

Back