'Clint'
Iskusan
- Poruka
- 5.941
Mi ne slusamo "viziJonare", mi smo pismeni![]()
Narocito vas predsednik....jos koliko ispita ima pa da diplomira,cuo sam da daje sve kolokvijume bez problema

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Stojim pri onome što sam rekao.Kako komentarišeš samovolju Aleksandra Karađorđevića?
http://www.npss.rs/index.php/compon...hato-ponaanje-karaoreviaprinc-ne-plaa-radnike
Ako se ovako ponaša prema onima koji kod njega rade za smešne pare kako bi se tek ponašao prema državi?

kakve maštarije bivšeg radikala![]()
Neću da prihvatim opravdanja kontravestima.Postoje izjave tih baštovana i pomoćnih radnika.To su male pare za Aleksandra Karađorđevića a velike za te ljude.A, ko kaže da je to baš tako kako je Press napisao, a policija prenela na svom sajtu. Ja baš ne verujem Pressu, a policiji još manje.
Nekako sam skloniji da više verujem ovako nečemu http://www.zcarandjelovac.org.rs/arhiva/1300-donacija-zc-arandjelovac
Neću da prihvatim opravdanja kontravestima.Postoje izjave tih baštovana i pomoćnih radnika.To su male pare za Aleksandra Karađorđevića a velike za te ljude.
Postoje imena,postoje ljudi.Debeli me više ne zanima.Jednostavno je loš.Nula.Al, eto, jadni ne smeju da kažu svoje ime, da se ne bi princ i princeza naljutili, pa im uskratili platu. Pa, jesu li njih dvoje toliko glupi da ne znaju koga su otpustili? Mani me tih gluposti!
Извештај са митинга, или кад мртви фазани лете изнад наших глава
Ана Радмиловић
субота, 05. фебруар 2011.
![]()
Или, колико демагогије суставно поређане у артиљеријске салве, колико покрадених мисли иза којих не стоји ништа осим мржње сујете власти, и колико покварености треба да се излије пред наше ноге и како је до нераспознавања доведена суштина преваре...
"Stiropor revolucija"!
Zaista lepo zvuči i u istoriji će ostati zapisano da je Tadić i cela buljumenta pala zbog parčeta stiropora
Bez kapi krvi- parče stiropora će srušiti vaše snove
Već polako spremam članak za WikipedijuČekam april da ga objavim!
STIROPOR REVOLUCIJA
Beskrva revolucija koja je u aprilu2011 uklonila pro-zapadni režim u Srbiji...
O tome i govorim- biće uhvaćeni u klopku. Miran protest koji blokira grad može da se ukloni samo silom.Tako je. "Gandijevske metode" ce ih vise "ubosti u srce" i poslati ruznu sliku u EU (do koje je njima veoma stalo), tako da se nece podsmevati "stiropor revoluciji".
O tome i govorim- biće uhvaćeni u klopku. Miran protest koji blokira grad može da se ukloni samo silom.
Problem je u tome što će to biti april, a čak i da odbiju da raspišu izbore - izbori su već naredne, 2012 godine- previše blizu da bi pravili gluposti.
I šta god da urdi, tadić gubi
- Da prihvati izbore- gubi obraz
- Da odbiej izbore, izgubiće ih jer će narod da predje na stranu Nikolića u celosti.
Tadić da je pametan trebao bi pre skupa, dakle krajem marta da zakaže izbore za septembar- tako da ne bi izgubio puno, dobio bi lufta da se spasava kako zna i ume a ne bi ispao luzer ni tiranin.
Medjutim, on je glup, a okružen uvlakačima koji pristaju na sve sem na izbore i izgubio je kontakt sa stvarnošću.
Тадић да је на свом месту, повукао би се са положаја под исприком да је из здравствених ралога, па био макар остао упамћен по томе да је бар на крају нешто разумео.Ma kakvi. Da sam ja na njegovom mestu, raspisala bih ih vec za maj.

Ама, што се уопште замајаваш с национал-бољшевицима, притом још су неки од њих неваспитани, примитивни, немаштовити... да не кажем нешто теже?Meni ti i Laci niste jasni stvarno. Kakav bre lopovluk? U svakoj kraljevini kralj je domaćin, koga treba na istom mestu da nasledi njegov sin, unuk, praunuk, čukununuk... Što bi on uništavao svoju zemlju? Gde si ti čuo da je i u jednoj monarhiji izbila afera da je kralj lopuža, a pun ti je svet takvih afera u republikama, čak i onim najrazvijenijim.
Pa ne, nego da mu se progleda kroz prste što je neobrazovan i nerečit, pa eto... nije ni simpatičan, a ni lep.Ovo je najvažniji argument na pitanje upućeno ćurkama Srbije: "zašto glasate za Tadića".
"Pa, lep je".![]()

Meni ti i Laci niste jasni stvarno. Kakav bre lopovluk? U svakoj kraljevini kralj je domaćin, koga treba na istom mestu da nasledi njegov sin, unuk, praunuk, čukununuk... Što bi on uništavao svoju zemlju? Gde si ti čuo da je i u jednoj monarhiji izbila afera da je kralj lopuža, a pun ti je svet takvih afera u republikama, čak i onim najrazvijenijim.

Samo notorni imbecil ili poluretardirano devetogodisnje dete sa posebnim potrebama(ili masna crnogorcina sto vodi emisiju na radiju ), moze da onu bruku juce predstavlja kao neku pobedu opozicije i organizatora .