Дон
Buduća legenda
- Poruka
- 29.456
E, to se zove vizionar.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
То вам је визиЈонар рекао на митингу. Послушајте га.LECITE SE!!!
može li i dobru?
Јесте али у qрцу милион.
Види се да си полуписмен и да си бежао са часова геометрије те су остале последице.
Ту исту мантру кенјају на CNN-у када помињу Каиро те је рукопис организатора
тако препознатљив.
Стандард је:
1 м2 х 4 човека, дакле - Квадратура Х 4 и то је то.
![]()

julovac popi, lekić

Признајем. Не знам шта бих без њих. Живот би ми био страшно досадан и незанимљив.Zateceni ste!
Ne umete da odgovorite ni na jedno prosto pitanje. Jaoj sto to volim!![]()
![]()
![]()

Stojim pri onome što sam rekao.Kako komentarišeš samovolju Aleksandra Karađorđevića?Meni ti i Laci niste jasni stvarno. Kakav bre lopovluk? U svakoj kraljevini kralj je domaćin, koga treba na istom mestu da nasledi njegov sin, unuk, praunuk, čukununuk... Što bi on uništavao svoju zemlju? Gde si ti čuo da je i u jednoj monarhiji izbila afera da je kralj lopuža, a pun ti je svet takvih afera u republikama, čak i onim najrazvijenijim.
То вам је визиЈонар рекао на митингу. Послушајте га.

Приземна и "клизећа" опаска. Она казује да имаш проблем у објективном сагледавању
цивилизацијског наслеђа Истока и Запада.
Уз сво уважавање сјајних стваралаца на Западу јоји су цивилизацији дали
немерљив прилог, превиђаш да је економски и "културолошки" успон западне
цивилизације у многоме се одвијао преко пљачке, отимачине, преко милиона
лешева западних "мисионара"......
Пошто вероватно претендујеш да држиш слово на тему, да те подсетим на
поставку Британског националног музеја! ПАЗИ - националног ?!?
ШТА је тамо британско и национално?
Иста прича је и са берлинским музејом. Иста прича са Шпанијом и Мадридом!
Знаш ли како се догодио "успон" градитељства у Шпанији?
Знаш ли нешто о успону Млетачке републике утемељену на пљачки?
Знаш ли одакле ВОДЕ ПОРЕКЛО они коњићи на Миланској катедрали?
Знаш ли одакле је онај обелиск у Риму?
ЗНАШ ЛИ да је пљачкарином из фрушкогорских манастира утоварена композиција
од педесетак вагона на железиничкој станици Рума 1942. године и транспортована
пут Немачке?
Не истрчавај, то је необично занимљива прича о "култури" Запада.
.
Mi ne slusamo "viziJonare", mi smo pismeni![]()
ništa se nije desilo.Žali Bože maltretiranja onih ljudi dovedenih iz cele Srbije i novca koji je potrošen.Nema među strankama koje su juče organizovale taj skup niko ko ima bilo kakve ideje koje bi stvarno pomogle ovoj zemlji.Kako neko reče,jedini kvalitet Tomislava Nikolića je u činjenici da je rođen u Srbiji.
То вам је визиЈонар рекао на митингу. Послушајте га.
Rusija... jel ono Putinova partija potpisala saradnju sa viziJonarom sa našeg mitinga?
c,c,cc..... nego jel potpisa Rusija sa Radikalima nešto? Mislim nisu potpisali ni račun za psolovni ručak....
Путин зна које су гњиде Напредњаци и да су поткупљиве *****. Интерес бато, интерес.Јуче жути, данас напредњаци.

Znači priznaješ da rade za Putina a da na radikale neće da troše pare?
OK...

Medijski mrak u Srbiji, nikad gusci, a mozda je to dobro jer kazu da je pred ZORU najtamnije...
Mene (videla sam posle mitinga) su moji cimali 14. puta, jer nisu znali sta se desava, da li je sve mirno, da li, kako, sta, NISU IMALI GDE DA VIDE, a RTS-ova javna kuca uzima harac. Procitala sam da je Nikolici bivsi saradnik Milosevica, samo ne znam ciji je Dacic koji je bio na tzv. molitvenom dorucu (i ostao gladan, sta ''s kad je jesan) u Americi, pa Skundric, pa ostali ministri iz SPS-a, sad naprasno "zaboravili" ko su i odakle su, kad su sa njihovim pulenima, i proslost im izbrisu k'o gumicom ili sundjerom![]()

Кикирики, сунцокрет, семенке.. стиропор![]()

Tako je "Stiropor revolucija" će da sruši režim i otera Šešeljovce i Demokrate u zaborav. Za sada smo uspešmo slomili SRS, a sada ćemo i DS![]()

napredni stiroporci![]()

Čekam april da ga objavim!"Stiropor revolucija"!
Zaista lepo zvuči i u istoriji će ostati zapisano da je Tadić i cela buljumenta pala zbog parčeta stiropora
Bez kapi krvi- parče stiropora će srušiti vaše snove
Već polako spremam članak za WikipedijuČekam april da ga objavim!
STIROPOR REVOLUCIJA
Beskrva revolucija koja je u aprilu2011 uklonila pro-zapadni režim u Srbiji...