antioksidans
Poznat
- Poruka
- 8.406
Lep tekst, imaće čime da se pohvali kad ode u martu u brisel na poklonjenje, i objasni svoje stavove o kosovu u sastavu srbije, mladiću i slično.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
))Bilo bi fenomenalno da imamo i kralja koji bi mogao da se pravda time što je retardiran za svaki lopovluk koji napravi.
ma šatro miting, šatro opozicija
priželjkivao je toma što manje ljudi ali ga je zeznulo lepo vreme))

Je li? Da je bilo malo mitingasa, sad bi ovde bilo dvadesetak tema (vec sustizete tu cifru), e,bilo nas je, ja sam bila tamo, ja sam uvek tamo gde se mitinguje protiv vlasti. Toma je (kao i svi mi) bio zapanjen brojem pristiglih, meni je jedino preselo sto sam povela neke koji su prvi put bili na mitingu, pa se jednoj "ljuljalo" u glavi od mase, a sestru nisam mogla da pronadjem nigde, kad sam uspela, bila je kod jednog iz obezbedjenja da se "raspita koliko nas ima", kao da je momak znao, rekao je samo da nisu ocekivali toliko, a ja sam joj sapnula ( s "osmehom"), tebi cu biti dovoljna ja jedna, inace, fantasticno, bez incidenata, nemoj da crknes od muke![]()

Ali zato krade ko i svi drugi a budale ga štite.Ima u Svetu bezbroj takvih primera.
Lepo. Reci mi onda koji će mi qur.ac ? Da se onako ružan i glup slika u ime Srbije i pokazuje svetu kako je mali, debeo i zna engleski ?
Da dekra.Napisao sam malopre.
Zato sto kralj/kraljica potpisuje zakone koji se donesu u parlamentu. Da imate kralja nebi vam se desavale gluposti tipa "srebrenicka rezolucija" itd.
Kralj ima pravo da smeni premijera ili ministre ako se ogrese o zakon/ustav, a ne da vam se desava da vam ministar kaze "jeste lago sam" (ko vas yebe, nemozete mi nista) u prevodu.
Ne moze da vam se desi da jedan majmun tipa Tadic ili sutra neko sasvim treci ima svu vlast u zemlji i da radi kako mu se ****** digne.
Ima tu jos mnogo stvari gde kralj balansira vlast a na kraju je to za boljitak nacije.
Konsi,nisi u pravu.Poštujem i tebe i Dona ali mislim da ovde ne razmišljate već srcem navijate za kralja.
GrandomanijaSta prica Djuka na Fokusu....velicanstveni miting sa preko 200 000 prisutnih.

Daj samo jedan! Jel krade Elizabeta ili Huan Karlos ili Karl Gustaf ili Harold ili Beatrix Oranje ili ko već? Koji kralj ili kraljica krade svoj narod i zemlju? Vidim Norveškoj i Švedskoj baš teško ide od silnog kraljevskog potkradanja. Hoću i ja da imam kralja koji će tako da me potkrada kao Norvežane i Šveđane njihovi kraljevi.
Ja mislim da nisi shvatio sta sam hteo da kazem.
Mene boli ****** za Kralja kao licnost i govorio sam ranije da je ona njegova budala od dede najvise zla naneo srpskom narodu stvarajuci Jugoslaviju, ali ja ovde pricam o necem sasvim drugom.
Ko bi bio vlast nad kraljem,ko bi ga kontrolisao?To je isti ako ne i veći problem od ovog koji imamo danas.
A ko je platio dnevnice za stranačko obezbeđenje? Njih nekoliko hiljada, pa puta bar 20€...
A jel Toma & Co obecao ponovo hleb od 3 dinara ?
Baš je nezahvalan ovaj grobar.
Organizovati miting protiv onog ko ga je obavestio da je Šešelj sa crnom trojkom iz Haga krenuo da ga likvidira i ponudio mu zaštitu.
Batali to.
To nije poenta.
Jel Toma zna engleski?
Ako je plavokrvac samo protokolaran, kojim bi on to pravom sprečio ili smeo da spreči nešto kao što je "Tadićeva rezolucija" ? Nikakvim.
Ako aludiraš na to što je Tadić to pokrenuo s pozicije Predsednika Republike onda je odgovor da je to mogao da uradi i s pozicije vođe pobedničke koalicije u parlamentu. U stvari, Tadić kao Pedsednik i nema pravo da nalaže skupštini nešto tako ...
Ено и Клеопатра, балканска пророчица дала подршку Томи и СНС.![]()
To je obecavala SRS i Vojislav Seselj, Nikolic je tada bio samo otirac za noge, odnosno vezivao konja gde mu gazda kaze!

Kralj može da suspenduje svaku štetnu odluku vladajuće većine.