Митинг СНС

Koliki rok ce Toma da da vlastima u aprilu???

• Nece biti novog roka

• Do jeseni

• Do nove godine

• Opet 2 meseca

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ja, iskreno, nisam ni u snu ocekivala toliko ljudi. Sreca da smo sestra i ja (i dve nase gosce) otisle kod strica na rucak, i da malo sacekmo da "premane" guzva na putevima, stigle kuci tek sinoc oko 21.
Meni je draze od svega sto ni kamencic nije poleteo, kasnije sam cula da je bilo intervencija zbog zdravstvenih problema dve osobe, od kojih jedna sa srcanom manom, a opet je dosla na miting, zao mi je sto dedu nisam povela, ali, nisam smela da rizikujem ikao je zdrav, neka on meni zivi jos koju godinu, ima ko umesto njega da ide!

Da je mrs.Nikolich pametan pa da te turi na mesto portparola stranke imao bi jedan glas vise.

Koliko Srba u Srbiji zna engleski a da nije sveta videlo?
Koja glupost, ne mora ni da zna, ima prevodilaca koliko hoces...
Svaki drzavnik, lider opozicije, ministar, bilo ko- kad ide negde u posetu u inostranstvo, ima svog prevodica. Nijedan pisac ma koliko bio nadaren i obrazovan, ne moze izdati knjigu dok je ne uredi lektor!
Za neupucene, naravno...

Немој тако, Биљо! :)

Другосрбијамцима је услов свих услова да пезе пред господарима на енглеском
језику, па све што се не уклапа у њихову мизерију подаништва обележавају са out.

Лепо је бити познавалац језика али зар је мање значајно говорити кинески или
бити кадар читати изворно величанствене руске класике?

Другосрбијанци поданици превиђају да Сунце на ИСТОКУ излази. :)

U ovom slucaju je bilo, a ne bi trebalo. Vidis li kako je prosla Marina Ragus, ne znam sta su njoj zamerili, no, nije me briga. Nijedna budala, tako ni ove na vlasti:lol:

Ne znam sta su joj uradili ali vidim da je nema a znam da je stranka s njom nesto i predstavljala ovako samo budale, seljacine, alkosi, poneka vestica i par zalutalih postenih neuroticara. Zalosno!

језику, па све што се не уклапа у њихову мизерију подаништва обележавају са out.

Svako ima pravo da se opredeli kojoj "civilizaciji" želi da pripada. S obzirom na geografski položaj Srbije, nije teško zaključiti zašto Srbi znaju engleski i nemački, ali vidim da je vama kineski nešto draži, o ruskom da ne govorim, pa bih volela da znam kako stojite sa tim jezicima i kulturom. Verovatno briljirate i čitate ruske i kineske klasike u originalu....:mrgreen:

Govori na svom jeziku (svojim jezikom) gde god da odes, ako ti nemas prevodica, neka se oni postaraju, licno da jesam neki drzavnik, to bi bila moja praksa.
Molim lepo:cool:
Ruske klasike sam procitala prevedene na srpski, kineski se ne bih usudila ni da probam, ali Kinezi znaju engleski tako da se ljudi mogu snalaziti svuda, samo treba biti snalazljiv, gde god da me bace nekim slucajem, ja bih se snasla:lol:

HAHA, Ceca na jednom koncertu nakupi 100.000 ljudi a Toma ni toliko.....
A tek ono sa stiroporom...:dash::rotf::rotf: poznat je Toma po tome kako drzi obecanja...

Da se razumemo, ja vise ne glasam za DS ali ovo sto su oni organizovali je sve neozbiljno...

Ne kažem da principijelno ne čitam ništa što je van engleskog govornog područja, naravno da ne, komentarišem sledeće

лепо је бити познавалац језика али зар је мање значајно говорити кинески или

pa se pitam koji od navedenih jezika govori autor bisera od posta, kad nam već spočitava i otvara oči u vezi značaja kineskog i ruskog jezika u srpskoj kulturi.

Konsi, ti mu sad daješ i ovlašćenja koja su preterana. Ni P.Republike ne može da smenjuje poslanike niti ministre.

Ne misli se tu na bukvalno smenjivanje, ali ako kralj izađe u parlament i uzme reč, ili ako progovori u javnosti protiv nekog lopova i prevaranta tipa Dinkić, nema tog predsednika partije ili koalicionog partnera koji ga neće odmah sam išutirati napolje iz vlade, jer narod veruje kralju. Znaš li ti koliko u Engleskoj vladajuće stranke drhte od pomisli da Elizabeti padne na pamet da iskoristi svoje pravo, i sedne u onu stolicu sa lavom na naslonjaču, i počne da kritikuje njihov rad?
Queen-Elizabeth-II-foto-AFP.jpg

Svako ima pravo da se opredeli kojoj "civilizaciji" želi da pripada. S obzirom na geografski položaj Srbije, nije teško zaključiti zašto Srbi znaju engleski i nemački, ali vidim da je vama kineski nešto draži, o ruskom da ne govorim, pa bih volela da znam kako stojite sa tim jezicima i kulturom. Verovatno briljirate i čitate ruske i kineske klasike u originalu....:mrgreen:

Приземна и "клизећа" опаска. Она казује да имаш проблем у објективном сагледавању
цивилизацијског наслеђа Истока и Запада.

Уз сво уважавање сјајних стваралаца на Западу јоји су цивилизацији дали
немерљив прилог, превиђаш да је економски и "културолошки" успон западне
цивилизације у многоме се одвијао преко пљачке, отимачине, преко милиона
лешева западних "мисионара"......

Пошто вероватно претендујеш да држиш слово на тему, да те подсетим на
поставку Британског националног музеја! ПАЗИ - националног ?!?

ШТА је тамо британско и национално?

Иста прича је и са берлинским музејом. Иста прича са Шпанијом и Мадридом!
Знаш ли како се догодио "успон" градитељства у Шпанији?
Знаш ли нешто о успону Млетачке републике утемељену на пљачки?
Знаш ли одакле ВОДЕ ПОРЕКЛО они коњићи на Миланској катедрали?
Знаш ли одакле је онај обелиск у Риму?

ЗНАШ ЛИ да је пљачкарином из фрушкогорских манастира утоварена композиција
од педесетак вагона на железиничкој станици Рума 1942. године и транспортована
пут Немачке?

Не истрчавај, то је необично занимљива прича о "култури" Запада.

.

5.februar 2011.godine ulazi u istoriju Srbije kao izuzetno znacajan datum,dan kada se rodila demokratija.:worth:
U istoriji Srbije i Beograda,nikada do sada nije se dogodio velicanstveniji,civilizovaniji,miran protest obespravljenih gradjana Srbije.:worth:
Nikada Beograd nije video toliko ljudi okupljenih na jednom mestu.
Nikada do sada na okupljanju naroda,Beograd nije prosao bez ogrebotine,rusenja,paljenja,batina,kradje....:D
5.febr.2011 god. bice zabelezen u istoriji Srbije kao dan kada je rodjena DEMOKRATIJA!
:worth::worth::worth:

Brate kad sam video pokojnog Tomu na bini kako ******i usro sam se...a onaj glodar Vulin ima retoriku kao da drzi govor u nekoj fabrici a godina je 1948, malo posle drugog svetskog rata...Srbijooo zamljo dembelijo!

Kao neko ko je bio u centru desavanja: kada je bilo prvo sranje ispred Americke ambasade-nezavisno kosovo, novinari su bili preko puta na nekoj kao terasi. Bilo je malo prepucavanja dok 1-2 coveka od 40-50 godina u koznjacima nisu krenuli da vicu "evo ih novinari drzte ih" kada su napadnuti od strane ljudi koji su stvarno dosli na protest... Bilo je sumnjivo, ali takve stvari primetis tek posle. isto tako kada je uhapsen Radovan Karadzic, uvece, krenulo je okupljanje na trgu kada su 2-3 coveka u koznjacima koji su stajali sa strane prilazili svakome ko se odvoji od grupe i govorili kako je je okupljanje kod suda na vozdovcu...

Zasto bi nosili kozne mantile ili jakne, da budu prepoznatljivi? Pa nisu valjda bas toliko glupi?

Приземна и "клизећа" опаска. Она казује да имаш проблем у објективном сагледавању
цивилизацијског наслеђа Истока и Запада.

Уз сво уважавање сјајних стваралаца на Западу јоји су цивилизацији дали
немерљив прилог, превиђаш да је економски и "културолошки" успон западне
цивилизације у многоме се одвијао преко пљачке, отимачине, преко милиона
лешева западних "мисионара"......

Пошто вероватно претендујеш да држиш слово на тему, да те подсетим на
поставку Британског националног музеја! ПАЗИ - националног ?!?

ШТА је тамо британско и национално?

Иста прича је и са берлинским музејом. Иста прича са Шпанијом и Мадридом!
Знаш ли како се догодио "успон" градитељства у Шпанији?
Знаш ли нешто о успону Млетачке републике утемељену на пљачки?
Знаш ли одакле ВОДЕ ПОРЕКЛО они коњићи на Миланској катедрали?
Знаш ли одакле је онај обелиск у Риму?

ЗНАШ ЛИ да је пљачкарином из фрушкогорских манастира утоварена композиција
од педесетак вагона на железиничкој станици Рума 1942. године и транспортована
пут Немачке?

Не истрчавај, то је необично занимљива прича о "култури" Запада.

.

E mene zanima, odakle su konjici i obelisk, gde su ih digli? ..Fala

Koliko Srba u Srbiji zna engleski a da nije sveta videlo?
Koja glupost, ne mora ni da zna, ima prevodilaca koliko hoces...
Svaki drzavnik, lider opozicije, ministar, bilo ko- kad ide negde u posetu u inostranstvo, ima svog prevodica. Nijedan pisac ma koliko bio nadaren i obrazovan, ne moze izdati knjigu dok je ne uredi lektor!
Za neupucene, naravno...

Јуче смо морали да преводимо са енглеског на Српски да би смо сазнали да је митинг у опште и одржан- Овде сам преносио писања РОЈТЕРС АФРИКА и ТАЈНС ОФ ИНДИА јер до увече ни један светкса агенција из Европе није смела да напише било шта- тек је увече ББЦ пренео, а онда и ЈУ ЕС ЕЈ Тодеј- са тим да су американци одмах причалид а је то био националистички скуп Николића, бившег савезника Слободана Милошевића.

...znam ja da je muskima, inace emotivno slabije razvijenom delu covecanstva, mrsko to sto je lepi Bota puzavi gnjecko ali zene vole muskarce koji pokazuju svoju emotivnu stranu i puste suzu u neizdrzivo delikatnim situacijama, recimo kada njegov tim pobedi u fudbalu...Boti je to prednost a ne mana, ako i kada Toma zaplace mozemo da pregovaramo o kandidaturi;)

Ma, nemoj...
Objasnimi zašto se onda žene širom sveta više pale na ovog,
http://1.***************/_lpuHHOOBBj8/TQx8tGspg7I/AAAAAAAAADE/5OHOotN3TDE/s1600/putin+5.jpg
koji ima mačo stav,

umesto na ovog pekmeza,
Boris_Tadic88.jpg

ili ovu tetkicu
600b09201e1.jpg

Back