Митинг СНС

Koliki rok ce Toma da da vlastima u aprilu???

• Nece biti novog roka

• Do jeseni

• Do nove godine

• Opet 2 meseca

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Pa, mnogo se u zadnjih par godina šetao po svetu, tako da je moguće da zna, a i ako ne zna, očigledno ga to nije sputalo, i nije bio diskvalifikovan iz tih poseta.

Koliko Srba u Srbiji zna engleski a da nije sveta videlo?
Koja glupost, ne mora ni da zna, ima prevodilaca koliko hoces...
Svaki drzavnik, lider opozicije, ministar, bilo ko- kad ide negde u posetu u inostranstvo, ima svog prevodica. Nijedan pisac ma koliko bio nadaren i obrazovan, ne moze izdati knjigu dok je ne uredi lektor!
Za neupucene, naravno...

Meni ti i Laci niste jasni stvarno. Kakav bre lopovluk? U svakoj kraljevini kralj je domaćin, koga treba na istom mestu da nasledi njegov sin, unuk, praunuk, čukununuk... Što bi on uništavao svoju zemlju? Gde si ti čuo da je i u jednoj monarhiji izbila afera da je kralj lopuža, a pun ti je svet takvih afera u republikama, čak i onim najrazvijenijim.

Nemojmo se precenjivati! Uvek smo mi bili Svazilend sa malim izuzecima :ok:

:cepanje:

zene i politika...

Nisu džabe prve demokratske zemlje, koje su vlast birale na izborima, dugo vremena ženama uskraćivale pravo glasanja. E, danas je već drugo... Žene su u zapadnim demokratijama sazrele, razmišljaju u skladu sa interesima, a ne po tome s kime bi volele provesti romantični vikend u planinskoj vili. Zato je normalno da one danas imaju pravo glasa. Naše žene (izvinjavam se onima koje ne spadaju u ovaj profil) su uglavnom još uvek ćurke, kao što su zapadne žene bile u začeću demokratije.

Da, vrlo je moguce da ce SNS da dobije vise glasova.
Ali da li je narod svestan cinjenice da od jednog zla idu u jos vece zlo?
Da li sve svesni da je doticni Nikolic, bio potpredsednik u najvecoj vladi koja je postojala u istoriji Srbije. Ta vlada je bila vecinski radikalska i zajedno su sa JUL-om rukovodili Srbiju.
I gde su je bili doveli? Bombardovanje 1999. godine?

Oni su u toj vladi odlučivali koliko i Krkobabić u ovoj.

О митингу нећу рећи ни реч. Али тешко могу замислити да би председник државе икада могао постати неко ко би испред скупштине протестовао седећи на стиропору !?

ne razumes ti nove metode protestvovanja uz podrsku vlasti.
danas i vlast i opozicija zive savrseno, a i stranacki direktori.

Miting nije doneo nista novo i nista se nije promenilo na nasoj politickoj sceni,narod je vec zaboravio sta se juce desavalo u BG...dzaba tupimo zube na nekoj temi koja nije vredna toga....citao sam i sta je ko govorio na mitingu,nikakve poseben poruke nisu izrecene ,jedino je Nikolic izvalio to oko stiropora i to je sve.

Za mene je najvece razocarenje ovaj lik,uostalom i kako moze bilo sta covek da mu veruje posle svega sta je pricao i radio zadnjih 18 godina :mrgreen:

Svakako miting sa brojem ljudi iznad svacijeg ocekivanja definitivno!

Ja, iskreno, nisam ni u snu ocekivala toliko ljudi. Sreca da smo sestra i ja (i dve nase gosce) otisle kod strica na rucak, i da malo sacekmo da "premane" guzva na putevima, stigle kuci tek sinoc oko 21.
Meni je draze od svega sto ni kamencic nije poleteo, kasnije sam cula da je bilo intervencija zbog zdravstvenih problema dve osobe, od kojih jedna sa srcanom manom, a opet je dosla na miting, zao mi je sto dedu nisam povela, ali, nisam smela da rizikujem ikao je zdrav, neka on meni zivi jos koju godinu, ima ko umesto njega da ide!

To je obecavala SRS i Vojislav Seselj, Nikolic je tada bio samo otirac za noge, odnosno vezivao konja gde mu gazda kaze!
Je li DOS obecao da ce hleb biti dvadeset puta skuplji, od cene koja je tada bila u opticaju?!

Nije, ali je toliko puta osnovna namirnica poskupela!

Otirac za noge ili podpredsednik stranke to mu je valjda isto??! p.s. Koja budala obecava da ce nesto da bude 20x skuplje..

Miting nije doneo nista novo i nista se nije promenilo na nasoj politickoj sceni,narod je vec zaboravio sta se juce desavalo u BG...dzaba tupimo zube na nekoj temi koja nije vredna toga....citao sam i sta je ko govorio na mitingu,nikakve poseben poruke nisu izrecene ,jedino je Nikolic izvalio to oko stiropora i to je sve.

Za mene je najvece razocarenje ovaj lik,uostalom i kako moze bilo sta covek da mu veruje posle svega sta je pricao i radio zadnjih 18 godina :mrgreen:
vučko je vrhunska slina

Back