Reg
Elita
- Poruka
- 24.712
од нечега се мора кренути.....посећеност је, према агенцијама, пребацила томину прогнозу.
П.С.
Шта је увредљиво ако те назовем "Леси"?
Od toga odbiješ 8 000 policajaca i par hiljada redara i dobiješ cifru da umreš od smeha..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
од нечега се мора кренути.....посећеност је, према агенцијама, пребацила томину прогнозу.
П.С.
Шта је увредљиво ако те назовем "Леси"?
Dolazak SNS bi bio bilo kakva promena... Menjaj stoku 100 puta pa ce se 101 opametiti. Pogotovu ako u promenama neko iz prethodne garniture strada.

Zar ti ne pljugas nekom shipcu???![]()

Ili je otišao u selo kao dobošari nekada i sad prepričava paorima kako je bilo 4 miliona u BG da ruši Tadića.![]()

55.000,
Кажу стране агенције.
Ja sam bila pred americkom ambasadom kad je gorela![]()
Od toga odbiješ 8 000 policajaca i par hiljada redara i dobiješ cifru da umreš od smeha..

Nažalost cifra je limitirana brojem živih stanovnika Srbije inače bi se popela i na 10 miliona.![]()

SIća. Samo oni koji su dobili klopu i kartu za bus.![]()
tuga ziva od ovih naprednjaka 

ne, cinkarim te zločinačkoj administraciji![]()
Tako je.Sve bi nas usrecio jedino i samo DSS![]()
Све испод 100.000, па и 200. хиљада је ништа, неуспешан митинг у Београду; с обзиром да је овај подржало више партија, а организатор странка која очекује да сама узме власт хаха.., и да се сматрало да ће доћи и више незадовољног "нестраначког" народа"
Више од пропалог митинга, дупло голо...
znaci kad oduzmes policiju i redare bude oko 40 000 :{
ne po svaku cenu.
Ma miting je bio smešan, mene bi bilo sramota da sam na Tominom mestu, ali stvarno...najavljivao je dogadjaj dva meseca, potrošio energiju naroda da bih ih skupio na sat vremena i poželeo im srećan put...a pritom mu Đilas obezbedio prevoz za ljude...ma......sramota.......neka se povuče iz politike i ne bruka se više.
Kostunica jedini moze da okupi 100.000 - 200.000 ljudi i vise..jer on jedini kome je jos uvek stalo do Srbije, Kosova i nas.
Miting prosao bez dva najveca forumska revolucionara.
Ni Macak ni Tihi se nijesu pojavili na tuznome skupu.![]()