Митинг СНС

Koliki rok ce Toma da da vlastima u aprilu???

• Nece biti novog roka

• Do jeseni

• Do nove godine

• Opet 2 meseca

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Све испод 100.000, па и 200. хиљада је ништа, неуспешан митинг у Београду; с обзиром да је овај подржало више партија, а организатор странка која очекује да сама узме власт хаха.., и да се сматрало да ће доћи и више незадовољног "нестраначког" народа"
Више од пропалог митинга, дупло голо...

Ma miting je bio smešan, mene bi bilo sramota da sam na Tominom mestu, ali stvarno...najavljivao je dogadjaj dva meseca, potrošio energiju naroda da bih ih skupio na sat vremena i poželeo im srećan put...a pritom mu Đilas obezbedio prevoz za ljude...ma......sramota.......neka se povuče iz politike i ne bruka se više.

Све испод 100.000, па и 200. хиљада је ништа, неуспешан митинг у Београду; с обзиром да је овај подржало више партија, а организатор странка која очекује да сама узме власт хаха.., и да се сматрало да ће доћи и више незадовољног "нестраначког" народа"
Више од пропалог митинга, дупло голо...

Iskreno, ja mislila da svi oni ukupno imaju više aktivista tj. obaveznih mitingaša, nego ovo što se skupilo.

Za njih duplo golo, za narod nada da nije glupo stado kao što često deluje.

ne po svaku cenu.

Pa svakako ne po cenu pucnjave ali ova vlast je dovela do druge vrste pucanja. Narod je puk`о. Bez dvoumljenja mogu da tvrdim da ovakvog sunovrata nije bilo od sankcija.

Iako vlast na sve načine pokušava da medijskim manipulacijama zataškava za mnoge strašnu svakodnevicu - stanje je neodrživo.

Najveći problem je u tome što je aktuelna vlast u potpunosti izgubila dodir sa realnošću. Oni se igraju nekog svog Matrix-a, Srbiju vide izraženu u ciframa i sve što ih zanima je gde su oni dobri u tim kalkulacijama.

Začaurili su se u klanove i ne zanima ih šta se dešava napolju. Život se odvija u krugu privilegovanih dok svi ostali mogu da konkurišu samo za njihove mrvice i otpatke a u retkim prilikama milostinju.

Zaista brutalno i bahato ponašanje vlasti. Nisam to očekivao pre 10 godina ali je tako.

Ma miting je bio smešan, mene bi bilo sramota da sam na Tominom mestu, ali stvarno...najavljivao je dogadjaj dva meseca, potrošio energiju naroda da bih ih skupio na sat vremena i poželeo im srećan put...a pritom mu Đilas obezbedio prevoz za ljude...ma......sramota.......neka se povuče iz politike i ne bruka se više.

А кад он није био смешан, не знају ти шта је блам..

ja se radujem sto je hleb poskupeo na 60 din!

radujem se sto sve poskupljuje
'
radujem se sto registra danas nema pare ni za vikend do male mostanice

jeste da ce mnogi castan covek da zivi u bedi zbog toga, ali ne smeta mi ni da ja gladujem samo da vidim kako registra jomini maksim3 imaju sto manje i nikad manje

Back