- Poruka
- 5.489
Da neces i njima da poduvas???
Politi benzinom i zapaliti
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da neces i njima da poduvas???
Ма гарант, само вас нешто нема...

исто тако су говорили Мр. Греен-ови социјалисти деведесетих.Iskreno, ja mislila da svi oni ukupno imaju više aktivista tj. obaveznih mitingaša, nego ovo što se skupilo.
Za njih duplo golo, za narod nada da nije glupo stado kao što često deluje.
Kostunica jedini moze da okupi 100.000 - 200.000 ljudi i vise..jer on jedini kome je jos uvek stalo do Srbije, Kosova i nas.

Jel se zajebavas?

Smehu nikad kraja.![]()
![]()

ja se radujem sto je hleb poskupeo na 60 din!
radujem se sto sve poskupljuje
'
radujem se sto registra danas nema pare ni za vikend do male mostanice
jeste da ce mnogi castan covek da zivi u bedi zbog toga, ali ne smeta mi ni da ja gladujem samo da vidim kako registra jomini maksim3 imaju sto manje i nikad manje

Ma miting je bio smešan, mene bi bilo sramota da sam na Tominom mestu, ali stvarno...najavljivao je dogadjaj dva meseca, potrošio energiju naroda da bih ih skupio na sat vremena i poželeo im srećan put...a pritom mu Đilas obezbedio prevoz za ljude...ma......sramota.......neka se povuče iz politike i ne bruka se više.
Sve u svemu nikog nije ni bilo na mitingu

jominija zesce pritiska nemastina da je poceo da razmislja da glasa protiv tadica
digao je ustanak na forumu skoro , zato sto prosvetari odlaze u strajk
prvo mi nije bilo jasno zasto to radi posle sam skapirao da su mu glavni klienti za taksiranje deca koja idu u skolu , pa ga ovaj strajk ostavlja bez posla
ne zalim da gladujem samo da vidim kako oni crkavaju

ja se radujem sto je hleb poskupeo na 60 din!
'
jeste da ce mnogi castan covek da zivi u bedi zbog toga, ali ne smeta mi ni da ja gladujem samo da vidim kako registra jomini maksim3 imaju sto manje i nikad manje
pa jeste..nema DSS-a bas na svakom cosku..nisu ti oni kineska roba![]()

Ovoga bi se i Šešelj postideo.ja se radujem sto je hleb poskupeo na 60 din!
'
исто тако су говорили Мр. Греен-ови социјалисти деведесетих.
Срамота?
Па пребацио је сопствену процену.
У НС је хлеб 65 динара.

У НС је хлеб 65 динара.
jominija zesce pritiska nemastina da je poceo da razmislja da glasa protiv tadica
digao je ustanak na forumu skoro , zato sto prosvetari odlaze u strajk
prvo mi nije bilo jasno zasto to radi posle sam skapirao da su mu glavni klienti za taksiranje deca koja idu u skolu , pa ga ovaj strajk ostavlja bez posla
ne zalim da gladujem samo da vidim kako oni crkavaju