Митинг СНС

Koliki rok ce Toma da da vlastima u aprilu???

• Nece biti novog roka

• Do jeseni

• Do nove godine

• Opet 2 meseca

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
jominija zesce pritiska nemastina da je poceo da razmislja da glasa protiv tadica

digao je ustanak na forumu skoro , zato sto prosvetari odlaze u strajk

prvo mi nije bilo jasno zasto to radi posle sam skapirao da su mu glavni klienti za taksiranje deca koja idu u skolu , pa ga ovaj strajk ostavlja bez posla

ne zalim da gladujem samo da vidim kako oni crkavaju

ja se radujem sto je hleb poskupeo na 60 din!

radujem se sto sve poskupljuje
'
radujem se sto registra danas nema pare ni za vikend do male mostanice

jeste da ce mnogi castan covek da zivi u bedi zbog toga, ali ne smeta mi ni da ja gladujem samo da vidim kako registra jomini maksim3 imaju sto manje i nikad manje

Nek' komšiji crkne krava, pa nek' crkne i moja, da komšija nema gde da kupi mleko :mrgreen:

Što si se unervozio, Tihi? :lol:

Ma miting je bio smešan, mene bi bilo sramota da sam na Tominom mestu, ali stvarno...najavljivao je dogadjaj dva meseca, potrošio energiju naroda da bih ih skupio na sat vremena i poželeo im srećan put...a pritom mu Đilas obezbedio prevoz za ljude...ma......sramota.......neka se povuče iz politike i ne bruka se više.

Срамота?

Па пребацио је сопствену процену.

nije mi jasno zashto zuti ovoliko ne vole tomine i mole boga da propadne buduci koalicioni partner
ako vas toma ne izvuche za vladu ide tjorka braco zuti:(
umesto da ste na mitingu i podrzite ga vi prebrojavate vashe birachko telo
tuga

jominija zesce pritiska nemastina da je poceo da razmislja da glasa protiv tadica

prvo mi nije bilo jasno zasto to radi posle sam skapirao da su mu glavni klienti za taksiranje deca koja idu u skolu , pa ga ovaj strajk ostavlja bez posla

:super:

Kako nije bilo...evo pise EU nema alternativu ;):D

DVOJAC SNS POSLE MITINGA NA TURNEJI PO EU
Nikolić i Vučić sa Fileom

Marija Maleš | 05. 02. 2011. - 00:02h | Foto: FoNet | Komentara: 16
BEOGRAD - Predsednik i zamenik predsednika SNS Tomislav Nikolić i Aleksandar Vućić će, kako saznaje “Blic”, 17. marta putovati u Brisel, gde će imati sastanak sa evropskim komesarom za proširenje Štefanom Fileom. Ovo je našem listu potvrdio Vučić, ističući da čelnike naprednjaka od marta do maja ove godine čeka turneja po evropskim gradovima gde treba da održe niz sastanaka sa predsednicima političkih partija.

Pa ti posle reci da narod nema para, a decu šalju taksijem u školu :eek:

Back