Miting podrske Mladiću

Напредњаци да ли долазите

• Не ,радимо како нам лидер каже

• Долазимо

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja čekam samo snimke Reutarsa kad Ratko dođe ispred Scheveningena sa šiltericom, može biti frajer pa ju okrenuti.

e to mi ide na desktop.

al nije još vrijeme za veselje. ostao je Goran Hadžić i svi jataci koji su Mladića sakrivali i koštali Srbiju milijune eura.

Слажем се. Наравно да ово није прави начин протеста, али шта ви очекујете од србске омладине која је понижена од овог режима?Србска омладина је жељна реда и рада, а шта јој нуди режим?Само ИЗДАЈУ!
:zcepanje:

Misliš lomljenja kanti, saorbaćajnih znakova, semafora, izloga
KRETENČINE! OLOŠ! SKOTINE!
Sva ta OMLADINA celo popodne na miting je pristizala sa limenkama, flašama, dvolitrim bombama (kako ih u žargonu zovu) piva. I jedino zbog čega su tamo išli je da naprave ono što su napravili.
Igrom slučaja morala sam da ostanem u žiži svega.
U panici sam zatvorila katanac unutrašnjeg dela lokala ali je unutra ostao i ključ od tog katanca i od spoljnjih vrata morala sam tamo da čekam kolegu da donese svoje da bi mogli da je zatvorimo.
Odnekud je do mene doletela močuga, koju sam onako u strahu šutnula uz zid zgrade da ne bi ponovo bila upotrebljena.
Kad su došli panduri na konjima, jedan SKOT je sa ulice uzeo komad betona od kante za đubre i gađao pandura ali pogodio konja vičući
- Idite na Kosovo!
A ja sam onda zgrabila onu motku i gađala njega!!!! i rekla mu
- idite vi!
- Mi nemamo oružje
- Pa idite sa kamenjem,motkama i flašama kao sad.

SKOTOVI MALI!

Није било никакавих нереда, обична демонстрација полицијске моћи и технике. Килави су радикали, вечерас керови нису имали достојног противника.

Уживање је гледати како демократија захтева хиљаде наоружаних, државне зграде заштићене и опкољене, коњанике и пешадинце боље опремљене од оних дикататорских, слобиних... Милина за очи, сами ће се ови урушити.

Што се митинга тиче, пружена је подршка највећем српском генералу испред Скупштине и на стадионима. За рушење власти и за прекид дводеценијског лоповлука, кукавичлука и полтронства потребан је вођа. То нису ни радикали, ни напредњаци, ни дсс, а понајмање ови на власти.

Sva ta OMLADINA celo popodne na miting je pristizala sa limenkama, flašama, dvolitrim bombama (kako ih u žargonu zovu) piva. I jedino zbog čega su tamo išli je da naprave ono što su napravili.
U panici sam zatvorila katanac unutrašnjeg dela lokala ali je unutra ostao i ključ od tog katanca i od spoljnjih vrata morala sam tamo da čekam kolegu da donese svoje da bi mogli da je zatvorimo.
Odnekud je do mene doletela močuga, koju sam onako u strahu šutnula uz zid zgrade da ne bi ponovo bila upotrebljena.
Kad su došli panduri na konjima, jedan SKOT je sa ulice uzeo komad betona od kante za đubre i gađao pandura ali pogodio konja vičući
- Idite na Kosovo!
- idite vi!
- Mi nemamo oružje

SKOTOVI MALI!

:super::ok:

Lepo si im sve rekla...dozvolili su opet da budu izmanipulisani, jer ni nemaju mozga...

353871.jpg

- Idite na Kosovo!
- idite vi!
- Mi nemamo oružje

SKOTOVI MALI!

o tome ja pričam !:

za ikel = to je bagra o kojoj sam pisao.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back