ranjeni Zoro
Elita
- Poruka
 - 21.566

kako je prošao miting..jel bilo nešto novo?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hrvatska posla, ako to nisu goloruka srpske babe, onda oni sebe staklom, vriste, placu, dobro kazes!!!
Oni su buducnost, divim se takva omladina..
Ja samo znam da je ova zemlja unistena i opljackana, akteri su na vlasti. A povod kao povod koji bi doveo do svrgavanja stetocina me se apsolutno
ne tice, ni ko ce da ga organizuje, samo zahtevam da se adekvatno kazne akteri koji su ovu zenlju gurnuli u ambis.
Kazem ti da sudjenje Borisu Tadicu za sve ovo mora biti ipak fer i korektno,
bez obzira koju stetu je napravio svojim dosadasnjim postojanjem.
kako je prošao miting..jel bilo nešto novo?

svaka cast za srpska omladina sto su jedini sto se bore protiv ova vlast. i pozdrav do pandurske govnari da po crkate svi
Погледајте на крају снимку сву бруталност полиције...убише дјете скоро!!!
akter koji je gurnuo u ambis ti je tamo pod lipom.
Погледајте на крају снимку сву бруталност полиције...убише дјете скоро!!!
ma kome ces ti da sudis? ovo mu je jedan od najboljih poteza.
jel potpisana saradnja sa haskim tribunalom/ jeste, dovidjenja.
Veleizdaja ne zastareva; ne bi mu bio u kozi narednih godina.

svaka cast za srpska omladina sto su jedini sto se bore protiv ova vlast. i pozdrav do pandurske govnari da po crkate svi
DECA ne idu na mitinge i ne lome grad kamenjem, i ostalim stvarima.
Pazi kad me zabole. Verovatno ne bih tako odreagovala da je pogođen pandur a ne konj.
Y-bale te u'sta sve ustaše i balije sveta.
Pazi kad me zabole. Verovatno ne bih tako odreagovala da je pogođen pandur a ne konj.
 baš su te iznervirali. Sad kad počnu da pljušte prijave...kad junaci počnu da plaču zato što si ih izvredjala...
panduri su kao ***** muške..ko ih plati taj ih klati....za guzicu obraz su prodalio..a doći će i oni u situaciju da će i jima goreti oganj ispod guzice ali ga onda morajku sami ugasiti...

ma kome ces ti da sudis? ovo mu je jedan od najboljih poteza.
jel potpisana saradnja sa haskim tribunalom/ jeste, dovidjenja.

To se ne resava tako sto se pospesuje korupcija, sto se povecavaju porezi za preduzetnike i sto se unistava obrazovanje.Kao sto to radi njegova stranka.
Klinci su verovatno radovci...Ne verujem da su ubačena grupa...Inače ne bih se složio da ne treba m**** za onako nasilno ponašanje prema policiji koja ima mnogo jača ovlašćenja nego ranije.
Францетића.Mladića?![]()