Reg
Elita
- Poruka
- 24.712
Reg, lomi li se sta , Reg?
Lome se ovi ustaški semafori i znaci, ali dobro, već vidjeno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Reg, lomi li se sta , Reg?
Posto si ljubitelj ustasa, predlazem da ga ti prosetas... a to mu tepam, mada moze i dzumaro, mada je sustina jasna

Posto si ljubitelj ustasa, predlazem da ga ti prosetas... a to mu tepam, mada moze i dzumaro, mada je sustina jasna

ma ekstra, muski srpski nacin

, pa da onda na protestima sebe sjeku staklom, vriste i placu!!!Слажем се. Наравно да ово није прави начин протеста, али шта ви очекујете од србске омладине која је понижена од овог режима?Србска омладина је жељна реда и рада, а шта јој нуди режим?Само ИЗДАЈУ!

To je Ivica nabavio posle štarajka policije... Jedan od zahteva im je bio i da dobiju nove uniforme i opremu...
Vrede svaku paru...![]()

Siktaj tamo mister šonja.![]()
Siktaj tamo mister šonja.![]()
Pre dva minuta:
"22 "Nike" brigada Udruženih patriotskih snaga kreće u snažnu kontra ofanzivu, protiv izdajničko-stranoplaćeničko-marionetskih semafora."
(Beta)
Lako ti je sad da se mesas u bratske odnose ustasa i ,, evropejaca ,, kad Reg vise nije mod na forumu ....![]()

На жалост, убачена је група полицајаца у цивилу која је била задужена да прави нереде.
J b t purgeri, dosadni ste kao stidne vaši. Ae odjebite u troskocima.
Misliš lomljenja kanti, saorbaćajnih znakova, semafora, izloga
KRETENČINE! OLOŠ! SKOTINE!
Sva ta OMLADINA celo popodne na miting je pristizala sa limenkama, flašama, dvolitrim bombama (kako ih u žargonu zovu) piva. I jedino zbog čega su tamo išli je da naprave ono što su napravili.
Igrom slučaja morala sam da ostanem u žiži svega.
U panici sam zatvorila katanac unutrašnjeg dela lokala ali je unutra ostao i ključ od tog katanca i od spoljnjih vrata morala sam tamo da čekam kolegu da donese svoje da bi mogli da je zatvorimo.
Odnekud je do mene doletela močuga, koju sam onako u strahu šutnula uz zid zgrade da ne bi ponovo bila upotrebljena.
Kad su došli panduri na konjima, jedan SKOT je sa ulice uzeo komad betona od kante za đubre i gađao pandura ali pogodio konja vičući
- Idite na Kosovo!
A ja sam onda zgrabila onu motku i gađala njega!!!! i rekla mu
- idite vi!
- Mi nemamo oružje
- Pa idite sa kamenjem,motkama i flašama kao sad.
SKOTOVI MALI!

brate daj pusti te price, omladina je dosta izdaje i prave nerede zasto nemaju druga mogucnost da pokazu revolt.
hocu i ja, jel ima zenski model?
mogu na primer , na nekom sledecem mitingu, da je obuchem i neprimecena da ugazim kog patriotu sa krste.![]()
![]()

Misliš lomljenja kanti, saorbaćajnih znakova, semafora, izloga
KRETENČINE! OLOŠ! SKOTINE!
Sva ta OMLADINA celo popodne na miting je pristizala sa limenkama, flašama, dvolitrim bombama (kako ih u žargonu zovu) piva. I jedino zbog čega su tamo išli je da naprave ono što su napravili.
Igrom slučaja morala sam da ostanem u žiži svega.
U panici sam zatvorila katanac unutrašnjeg dela lokala ali je unutra ostao i ključ od tog katanca i od spoljnjih vrata morala sam tamo da čekam kolegu da donese svoje da bi mogli da je zatvorimo.
Odnekud je do mene doletela močuga, koju sam onako u strahu šutnula uz zid zgrade da ne bi ponovo bila upotrebljena.
Kad su došli panduri na konjima, jedan SKOT je sa ulice uzeo komad betona od kante za đubre i gađao pandura ali pogodio konja vičući
- Idite na Kosovo!
A ja sam onda zgrabila onu motku i gađala njega!!!! i rekla mu
- idite vi!
- Mi nemamo oružje
- Pa idite sa kamenjem,motkama i flašama kao sad.
SKOTOVI MALI!
Јеси био тамо? Знаш поуздано? Или ти ово МК значи Македонија?
pa ja sam tomislave mislio da smo na istoj strani.