nojkic_problem
Buduća legenda
- Poruka
- 26.329
Лако је вама да причате из Минхена, Беча, Париза... сви ви волите да се правите паметни, али нико од вас никад не би дошао овде да помогне у томе
Poslednja izmena od moderatora:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro, posto je i Ratko lepo rekao da se ne izazivaju neredi zar nije onda najbolje da se od tog mitinga odustane?
ne nego su još došli u Hrvtsku da protjeruju HrvateVukovar 91
kao i ostatal RSK 91-95
na hiljade Hrvata je bilo proterano, mučeno i ubijeno od strane ne samo Srba iz Hrvatske koji su formirali tzv RSK već i Srba iz Srbije
niti jedan Hrvat iz Hrvatske vam nije došao pravit reda u Suboticu, tako da se sada lepo pokrij ušima
Ма јок ...
ili gatara Vjerica Radeta 

ne nego su još došli u Hrvtsku da protjeruju HrvateVukovar 91
kao i ostatal RSK 91-95
na hiljade Hrvata je bilo proterano, mučeno i ubijeno od strane ne samo Srba iz Hrvatske koji su formirali tzv RSK već i Srba iz Srbije
niti jedan Hrvat iz Hrvatske vam nije došao pravit reda u Suboticu, tako da se sada lepo pokrij ušima

ако се не одустане, значи брига их за генерала, хоће да праве нереде да испразне неке своје фрустрације, овако уопштено.
Штета што не желиш да схватиш неке ствари, учитељ`це

Штета што не желиш да схватиш неке ствари, учитељ`це

и ти аплаудираш из Немачке колико се сећам са ЉИС-а, јел си близу Јевропе нам миле ?
Salu na stranu (ali cmok ostaje) daj mi objasni, STA ja to ne razumem?
Stvarno, STA ja to ne razumem, i - ne bilo ti tesko- ako ja nikako da razumem, da li je do mene ili do necega (ili nekoga) drugog![]()
"Njegovo zdravstveno stanje je nepromenjeno, on je i dalje konfuzan i traži da ga pregleda, pored ostalih lekara, predsednica parlamenta Slavica Đukić Dejanović", rekao je Šaljić posle dvočasovne posete haškom optužniku u pritvorskoj jedinici Specijalnog suda u Beogradu.
http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/256637/Ratko-Mladic-Ne-izazivajte-nerede-zbog-mene
..
.Drzavljanin je Srbije i ovde se penzionisao.Ne vidim zasto bi mu penzija bila isplacivana i to od strane SRBIJE, od poreza koji mi placamo...
Rodjen je u R. Srpskoj, tamo je radio... ako ce neko da mu isplacuje penziju, neka mu isplacuju oni...
Nista on nije nabacao. To sve sto je nabacano su ``nabacali`` oni koji su vodili rat protiv nas. A to su zapadne sile. Koje su tokom celog rata aktivno pomagale hr i bosnjake.I ne moze jedna persona koja je na obraz Srbije nabacala toliko blata da se necemo sprati ni za 500 godina...
Zakonska prava ima kao i tvoj deda.da uziva sva penzionerska prava kao sto ih uziva moj deda, koji je 40 godina od jutra do mraka posteno rntacio.
Nije kostao, jer nije ni trazen.Stavise, s obzirom koliko je novca potroseno na njegovo trazenje,
Mi te tzv beneficije nismo izgubili zbog njega. Nego zato sto je bio rat, u kom su zapadne sile podrzavale nase neprijatelje.i koliko je kostao Srbiju u smislu gubljenja beneficija pred svetom...
Osnov za tako nesto ne postoji. Ako si za eu, onda mora da se postuje zakon. Ako zelis da od drzave stvoris divlji zapad onda moze da se uradi kako ti predlazes.mislim da bi sva njegova imovina trebalo da se nacionalizuje i proda, a novac ulozi u izgradnju zabavishta (toga nam treba, zar ne?),
Zelis da stvoris agenciju koja bi se borila protiv nato-a????ili jos bolje, ironicno, u osnivanje neke Agencija koja bi se borila protiv sirenja mrznje i rata.
Najbolje bi bilo da ne bude nemira, jer ljudi trebalo bi da shvate da ko god dodje, mocnici iz Brisela i Vasingtona ce mu nametati sta da radi, jer tako funkcionise NSP. Ko god im se suprotstavi biva bombardovan, dalo se primetiti na nasem primeru i sadasnjim : Egipat, Sudan, Libija...
Trebalo bi zajedno da se presaberemo i vidimo kako da se izborimo sa tim problemom. Nikako deljenjem izmedju sebe braco, jer oni tako lakse manipulisu drzavama. Samo slozno i bez besa u sebi sa Gospodom Bogom!
Ali jel tebi jasno da je to sve bilo na nivou republika u sastavu SFRJ,kao što ste vi imali domobrane ili kako ih već nazivate,tako su i Srbi imali dobrovoljce koji su išli da brane očeve,stričeve,ujake tetke itd.ne nego su još došli u Hrvtsku da protjeruju HrvateVukovar 91
kao i ostatal RSK 91-95
ух, слагао си, ни трепнуо ниси ...

da ja tebi nesto kazem
vama bi bilo najbolje da napravimo zamenu sve sto zivi u dijaspori da se vrati dole a vas odozdo u beli svet mi bi vama izgradili naprednu drzavu a vi bi naucili da nema leba brez dobre kicme i rada
izgradili bi srbiju i stvorili funkcionalnu drzavu ponosna na istoriju i svoje velikane
i sad ni rijeci vise vetj ti i dalje sedi na GINI i pisi zahvalnice borisu taticu
tugo nesreco
Ali jel tebi jasno da je to sve bilo na nivou republika u sastavu SFRJ,kao što ste vi imali domobrane ili kako ih već nazivate,tako su i Srbi imali dobrovoljce koji su išli da brane očeve,stričeve,ujake tetke itd.
Ali nijedan hrvat nije proteran iz Srbije.U Vukovaru je bila većina pravoslavaca.
I još jedno što smo mi u srbiji morali učiti Srpsko-hrvatski a vi samo hrvatski?

da čujemo demant...![]()
Cim su ga priveli pravdi, odmah je pitao za penziju. Heroj, nema sta.![]()
Ja ti kazem da je najveci problem u Srbiji to sto smo se podelili na trista partija iliti stranaka. I da ne smemo da dozvolimo da se jos vise delimo i bijemo, nego da se ujedinimo protiv zla zvanog novi svetski poredak, jer svi gradjanski ratovi na svetu i cepanje drzava su njihovo masloniti u jednoj urednoj i funkcionalnoj drzavi ne dolazi do nemira a u srbiji se stiti vlada i narod se plasi eventualnom lupanju stakla i pljacke a ne plasi se borisa tatica
ajde mi reci ko je tu lood a ko zbunjen!?