Miting podrske Mladiću

Напредњаци да ли долазите

• Не ,радимо како нам лидер каже

• Долазимо

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
zato sevaj na nemacki forum, sta ces ovde. ovaj je srpski, tutanj.
i glumi tamo da nisi iskompleksirana seljancura, koja se oseca manje vrednom, kao da su nemci bogovi, ima i tamo tih zenica medju Nemicama jadnih nalik tebi, opusti se ;)

ne mogu da verujem da sam ovo napisala, ja izdajnica.:mrgreen:

SHOJO , SUTRA NA MINTINGU OBUZDAJ TEMPERAMENT I DRZI SE NOJKICA ..

I NE ODVALJUJ BETONSKE PLOCE DA GADJAS ZANDARE - POLOMICES NOKTE .

smaras ,bolje se bavi time ko je koga tucao po Minkenu na Ljisu kao sto si i do sad,
nastavi da gledas komsinicima u lonac i krevet. . pali, sevaj.
valjda ce i Srbiji biti dobro toliko da nece biti politike nego samo tucanja i spremanja ruckova kao predah izmedju.

ma znam da vam je to smaranje

beograde beograde u bodljikavu zicu nek te ograde

dakle karakter je odavno odpjevan

ccccc i ti si neki patriota,voliš svoj zavičaj(ako ga imaš),glumiš gastrabajtera i razvijaš švapsku ekonomiju a oni su ti možda dedu ili babu ubili(istina boli)
i neprosipaj ovde m**a za bubrege

alo bre ko sa tobom prica!?

fol si nov a ustvari ti to rezervni nick kad te ojade onda palis taj

bezi bre:evil::evil::evil:

jer tebe bi mogla prijaviti

ako ti je dosadno cackaj nos ili sta vec

MA ONA JE RADIKALSKI LDP - CIM SE IZNERVIRA POCNE DA VELIKOSRBUJE .... I SOVINIZUJE PO FORUMU ...
naravno da volim Srbiju kao i vi , imam svoje vidjenje sta bi bilo najbolje za nju u okolnostima kakve jesu u svetu, mozda ne mislimo isto ali daleko od toga da sam ravnodusna kad citam ovakve gadosti koje je je doticna ispljuvala ovde.

pa u cemu ste ti ili Nemci ili Englezi bolji od Srba? ni u cemu, cak si ti gora od vecine Srba sto si pokazala veceras svojim postovima,
sto i mi ne bi imali isto to sto i vi? ko vas ****, mi dolazimo tamo jer ne zasluzujemo nista manje :D

docicete cim date vojvodinu i sandzak nazalost neodredjuje srbija gde i kad zeli da unidje bilo gde vec vam odredjuju stranci koliko prtljaga ili ti teretorije smijes unijeti u tu zajednicu

onako posmatrajuci dva sljivika ili ti vocnjaka i jedan beograd

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back