Miting podrske Mladiću

Напредњаци да ли долазите

• Не ,радимо како нам лидер каже

• Долазимо

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Raspamećuj

"Za deset godina rasprava o Ratku Mladiću čuo sam samo jedan ozbiljan argument zašto ga ne treba isporučiti Haškom tribunalu - zato što je mnogo kriv! Ovo mi je, pre nekoliko godina, u pripitom stanju rekao jedan visoko pozicionirani pukovnik vojske, koji je odlično poznavao Mladića, a u to vreme je sedeo na sastancima Generalštaba
Veljko Lalić

I... To je stvarno ozbiljan argument! Jer, šta ćemo ako nas Mladić optuži u Hagu? A moj pukovnik je siguran da hoće, pošto je bio u Srebrenici, koja danas još samo Tomislavu Nikoliću ne budi sumnju u Mladićevu krivicu. Ne računam, naravno, gomilu primitivaca koja ne veruje ni u autentičnost snimka „škorpiona"...

Ali, kako se to nama uopšte desilo? Zašto je gomila Srba klicala Ratku Mladiću, dok je iznad Sarajeva vikao: „Raspamećuj"? Zašto mu kliče danas, tvrdeći da ne bi bilo Srba u Bosni da nije bilo njega? Možda je sa vojnog stanovišta to i neka istina, ne znam. Ali činjenica je da smo jug Srbije vojno sačuvali posle 5. oktobra za mesec dana, a da nikog nismo „raspametili"!......(Ostalo je prava svinjarija zutog novinara):(

Srpska radikalna stranka organizuje u nedelju 29.05.2011. sa početkom u 19:00, miting podrške generalu i ratnom komandantu Vojske Republike Srpske Ratku Mladiću.

Miting je podržao Otačastveni pokret OBRAZ i Dveri Srpske.

General-Mladic.gif

Стоп издаји!

Срамно хапшење српског генерала Ратка Младића и његово изручење Хашком трибуналу које ће уследити, један је од најјачих удараца српским националним интересима. Испоручивање српских бораца за слободу антисрпском Хашком трибуналу представља издајнички акт.

Прозападном политиком и испуњавањем захтева Брисела и Вашингтона, режим Бориса Тадића потпуно је понизио Србију. Србија је данас под окупацијом, а нашом државом управљају Брисел и Вашингтон.

Позивамо све слободољубиве грађане да у недељу на великом протестном митингу осудимо издају и покажемо да Тадић није Србија. Да би опстала, Србија коначно мора да се отараси прозападног слугерањског режима.

Недеља, 29. мај, у 19 сати испред Дома Народне скупштине

KASNO...:sad2:.

TREBALO JE DA GA SAČUVAJU

KO JE OD PODRŠKE....VIDEO... VAJDU...;).. SAMO ...ŠTETU..:(..

Da a hrvati su mirno čekali na kolenima i sa cvećem proterivali nehrvatski narod ccccc,samo se pitam što mi iz Srbije nismo isto tako sa cvećem ispraćali vaše juju

lepo sutra svaki ko ide u protest kilo jagoda da kupi Ratku, jel važi? :rtfm:

Ratko će dugo da bude u Haagu a mnogo voli da mlati po jagodama...a u ćeliji teško da će mu dozvoliti da sadi jagode :sad2:

Poslednja izmena od moderatora:
Многи политички лидери нису позвали своје гласаче на митинг али ме интересује да ли ипак долазите .

Немој да вам препрека буде у различитости партија ,водите се циљем да на митингу
подржите човека који вас воли а Ратко Младић много воли српски народ.

Да ли долазите?

63160.jpg

Остали- наведи име партије и одговори на питање !
Nemam partiju, a i sam Mladic je rekao da se ne pravi cirkus, pa cu ga poslusati. ;)

Ма јок ... Тома Стиропор: "Подржавам хапшење Ратка Младића"

To je obaveza koju je izdejstvovao Kostunca kad je bio na celu Savezne vlade, a sigurna sam da ne bi, jedno je reci drugo URADITI, ali, oslobodite vi Mladica, ja cu biti presrecna, a vidim (svuda po forumima) citira se dnevnik Ratka Mladica gde zaista tvrdi da je Seselj KRETEN, ja volim Ratka, postujem ga, verujem mu, on je vojnik, ljudina, heroj- zasto takvom ne bih verovala?

To je obaveza koju je izdejstvovao Kostunca kad je bio na celu Savezne vlade, a sigurna sam da ne bi, jedno je reci drugo URADITI, ali, oslobodite vi Mladica, ja cu biti presrecna, a vidim (svuda po forumima) citira se dnevnik Ratka Mladica gde zaista tvrdi da je Seselj KRETEN, ja volim Ratka, postujem ga, verujem mu, on je vojnik, ljudina, heroj- zasto takvom ne bih verovala?

Као да говори неки гласач ДС :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Надам се да неће! Без обзира на неке моје екстремне ставове ја сам присталица мирног и легалног деловања на политичкој сцени.

Као да говори неки гласач ДС :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Original postavio *BILJA* Pogledaj poruku
-----------------
To bese moj post, a tvoj odgovor da tako govore i glasaci DS-a!
Glasaci DS-a vole Ratka?
Pa, ovo je feshta:zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje:

Dovoljno?
:lol:

Samo ga podrzavaj, srpska sirotinjo, dok ce Srbija da mu da penziju od 900 evrica mesecno, i retroaktivno da mu isplati oko 47000 evrica, za godine koje je proveo krijuci se. :lol:

Srpska sirotinjo?
Zar je moguce da postoji sirotinja u EUropskoj Srbiji, u demokratskoj Srbiji.
Zar je moguce da postoji sirotinja, a vec su deceniju zuti na vlasti.
____________________________________________________________________---
Za postojanje sirotinje, vreme je da se prestane kriviti Milosevic, valjda posle decenije vladavine demokrate mogu da preuzmu odgovornost za lose stanje u drzavi.

Original postavio *BILJA* Pogledaj poruku
-----------------
To bese moj post, a tvoj odgovor da tako govore i glasaci DS-a!
Glasaci DS-a vole Ratka?
Pa, ovo je feshta:zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje:

Dovoljno?
:lol:

Штета што не желиш да схватиш неке ствари, учитељ`це

lepo sutra svaki ko ide u protest kilo jagoda da kupi Ratku, jel važi? :rtfm:

Ratko će dugo da bude u Haagu a mnogo voli da mlati po jagodama...a u ćeliji teško da će mu dozvoliti da sadi jagode :sad2:
ŠTO SU HRVATI MORALI PRAVITI ETNIČKO ČIŠĆENJE bljesak i oluja i to još proglasiti državnim praznikom,SRAMOTA,
I dali su Srbi proterivali hrvate iz Srbije?
I odakle tebi pravo da kažeš da je neko kriv,lično si video da je on nekog "kasapio"?

Smirela Shojo ....

Da te utesim - svi organizatori grupa koje su zaduzene da prave nerede ma gde se Srbi okupljli ( slati su cak i u CG kad su bili protesti protiv priznanja netzavisnosti Kosova ) su lepo evidentirani , razgovori tokom priprema tih grupa snimljeni ( audio i video ) , novac koji se delio evidentiran .. i da ne duzim - sve je lepo dokumentovano i predato jednoj prijateljskoj drzavi .... pa videcemo ...

ŠTO SU HRVATI MORALI PRAVITI ETNIČKO ČIŠĆENJE bljesak i oluja i to još proglasiti državnim praznikom,SRAMOTA,
I dali su Srbi proterivali hrvate iz Srbije?
I odakle tebi pravo da kažeš da je neko kriv,lično si video da je on nekog "kasapio"?
ne nego su još došli u Hrvtsku da protjeruju Hrvate :rtfm::evil: Vukovar 91
kao i ostatal RSK 91-95

na hiljade Hrvata je bilo proterano, mučeno i ubijeno od strane ne samo Srba iz Hrvatske koji su formirali tzv RSK već i Srba iz Srbije :rtfm:

niti jedan Hrvat iz Hrvatske vam nije došao pravit reda u Suboticu, tako da se sada lepo pokrij ušima :rtfm:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back