Paradoks je u tome da NITKO u Europi ne potječe od Arijevaca, doslovno: NITKO.
Ja kad pričam s nekim ljudima o ovim temama u životu (bez uvrede sad ikome ovdje) čim netko uzme termin "arijevac" za bijelca ja odmah u glavi za tu osobu znam:
Da je ili naprosto... GLUP, ili je ne-educiran...TREĆEG NEMA.
Arijevci su bili SAMO JEDNA od mnogih IndoEuropskih skupina, druge skupine su bili i jesu; Germani, Slaveni, Romani, Heleni itd...
Razlika između ovih potonje spomenutih i Arijevaca je u tome: ŠTO ARIJEVCI NIKAD nisu došli u Europu nego su krenuli prema Aziji.
A to što netko i dan danas može biti umno-debilna pojava trećeg Reicha, pa to nije moj niti ičiji ovdje problem.
I samo da se zna, Hitler je jako dobro znao, JAKO DOBRO, da Germani veze sa Arijevcima nemaju, nego je Hitler imao jedan GADAN GADAN problem oko Germana i njegove propagande, a problem se zvao ovaj:
Germani su bili na razini BUŠMANA (skoro) glede civilizacije (nisu je ni imali) u antici, dobro ajd sad sam pretjerao sa Bušmanima, ali onako negdje na razini ZULU plemena.
Po svakom KRITERIJU Trećeg Reicha INFERIORNI i Grcima i Talijanima i Francuzima i Španjolcima, to je zapravo paradoks Reicha, što su oni PO VLASTITIM KRITERIJIMA DOSLOVNO; INFERIORNI.
E pa da bi se to zaobišlo stvorio se MIT o nekim tamo Arijevcima "Germanima", da su eto oni Germani koji su "do jučer" pišali i srali u rijeke eto nešto vrijedni KAO, nešto su TOBOŽE pridonijeli europskoj civilizaciji (moš mislit) prije 2000-3000 godina.
A sad mi oprostite na riječniku (jer iskreno kako god se neki germanofili obraćaju nama sa visoka onda ću ja njima sa istinom) Germani su ništa drugo nego PRLJAVI BARBARI po podrijetlu, čiji je najveći doseg arhitekture (prije doticaja sa RIMOM) bio kako izgraditi "kuću" straćaru kraj jezera u kojem će pišati i srati, ako to netko VRIJEĐA, to nije moj problem.
P.S. A još za kraj; oni koji misle da je disciplina vrsta intelekta (jer neku zamjene ovo jako često pa misle jer su germani disciplinirani kulturno pa da su kao intelektualno superiorni), onda mogu samo reći: disciplina NIJE intelekt, KREATIVNOST JE INTELEKT.
Da je kojim slučajem disciplina intelekt, onda bi mravi bili najinteligentniji na svijetu, znamo da to nije slučaj.
Toliko.