Mit o Potopu

Obersturmfuehrer:
a sto se tice gornjeg teksta, ne vidim nista znacajno u njemu, osim misljenja raznim (kvazi?)naucnika...
a posebno volim kada vidim ovo

cista i 100% izmisljotina...
jednostavno, kreacionisti nemaju potporu za ono sto tvrde i moraju da pribegnu laganju...ti prelazni oblici su prezentovani milion puta, ali zatupljen um to jednostavno ne moze da prihvati...

Ti "kvazi-naucnici" su svi odreda doktori biologije ili slicnih oblasti. Ako je za tebe doktor biologije, molekularne biologije ili biohemije "kvazi-naucnik" ko su za tebe naucnici? Mozda ovi:
Carls Darvin - zavrsio bogosloviju
Carls Lajel - advokat.
Te prelazne oblike niko nije video sem vas evolucionista.

Obersturmfuehrer:
ne brate, te prelazne oblike ne vide jedino zaguljeni i pa, moram priznati proglupi ljudi....
izvolte pa citaj...

http://www.teorijaevolucije.com/pf1.html

To sto ti mislis da dve zivotinje koje imaju neke slicnosti vode poreklo jedna od druge je neobican nacin razmisljanja koji su lansirali evolucionisti.
1. Diplodokus ima dugacak vrat, da li su od njega nastale zirafe?
2. Pterodaktil ima krila sa kozom izmedju njih i tela, da li je od njega nastao slepi mis?
3. T-rex je hodao na dve noge, da li je od njega nastao noj?
Ako pod 1), 2), i 3) nije, koji su to kriterijumi koji odredjuju ko je prelazni oblik izmedju koga i cime se to moze dokazati?

ok, eto, ja ne znam koji su to kriterijumi.
a posto kreacionisti stalno traze da im se pokazu prelazni oblici, ocigledna da imaju neku ideju o tome.
sad ja tebe pitam, sta je to prelazni oblik?

btw, ona 3 pitanja su ti na nivou osnovca...

Obersturmfuehrer:
ok, eto, ja ne znam koji su to kriterijumi.
a posto kreacionisti stalno traze da im se pokazu prelazni oblici, ocigledna da imaju neku ideju o tome.
sad ja tebe pitam, sta je to prelazni oblik?

btw, ona 3 pitanja su ti na nivou osnovca...

Prelazni oblik ne bi trebalo da je vrsta zivih bica, jer po vasoj teoriji to su organizmi koji se menjaju od jedne vrste do druge. Ako imas neku figuru od plastelina i pozelis da je transformises u neku drugu, ta figura u svim tim prelaznim fazama nece liciti ni na pocetnu, ni na krajnju fazu. Razlika od evolucije je "samo" u tome sto plastelin ne mora sve to vreme da i dalje sluzi pocetnoj svrsi i da u svakom trenutku menjanja bude superiorniji od pocetnog oblika.
Sisari i gmizavci, na primer, su dve vrste (klase) zivih bica ciji se organizmi 100% razlikuju, a svi delovi tih organizama su uskladjeni da rade kao celina.Sad ti budi fer, pa objasni postupak kojim se hladnokrvni gmizavac moze pretvoriti u toplokrvnog sisara - postupno, na koji nacin, postupno, treba da se menjaju organi za varenje, organi krvotoka, koza, da bi smo dobili sisara ( a da, i menjanje nacina reprodukcije). I ne zaboravi - sve to isto, isti redosled promena i kod suprotnog pola - pa mora se sa nekim pariti?

Ona tri pitanja su pitanja na koja ni (bez uvrede) mnogo bolji poznavaoci biologije nisu mogli da odgovore.

Sveta685:
Prelazni oblik ne bi trebalo da je vrsta zivih bica, jer po vasoj teoriji to su organizmi koji se menjaju od jedne vrste do druge. Ako imas neku figuru od plastelina i pozelis da je transformises u neku drugu, ta figura u svim tim prelaznim fazama nece liciti ni na pocetnu, ni na krajnju fazu. Razlika od evolucije je "samo" u tome sto plastelin ne mora sve to vreme da i dalje sluzi pocetnoj svrsi i da u svakom trenutku menjanja bude superiorniji od pocetnog oblika.

:)
pa sve sto si trazio imas na gornjem linku.

Sveta685:
Sad ti budi fer, pa objasni postupak kojim se hladnokrvni gmizavac moze pretvoriti u toplokrvnog sisara - postupno, na koji nacin, postupno

Od reptila do sisara:
http://www.teorijaevolucije.com/pf6.html

Sveta685:
Ona tri pitanja su pitanja na koja ni (bez uvrede) mnogo bolji poznavaoci biologije nisu mogli da odgovore.

niko se nece ni truditi da odgovara na ta pitanja jer su besmislena...

Obersturmfuehrer:
klikni na link i dobices tekst.
ne izigravaj veceg glupana nego sto jesi.

A ti zasluzi da se sa tobom polemise. Podsmesljive recenice od tri reci te ne svrstavaju u grupu onih koji nesto znaju o nekoj temi, vec u grupu onih kojima je samo do nadgornjavanja po sistemu - ciji je veci ( a znas koji uzrast to preferira).

Obersturmfuehrer:
znas sta, pogresio sam...
najgluplji na ovom forumu sam ja jer se trudim da objasnim nesto nekom ko je tvrdoglav kao magarac i inteligentan ko kokoska...

Na stranu uvrede (na njih sam navikao), ali gde si ti ista objasnio na nekoj temi, sem ako ne mislis da je posprdni komentar od tri ipo reci (u proseku) objasnjenje?

Obersturmfuehrer:
znas sta, pogresio sam...
najgluplji na ovom forumu sam ja jer se trudim da objasnim nesto nekom ko je tvrdoglav kao magarac i inteligentan ko kokoska...
eeeeeee
zato ja i volim da pod'ebavam 8)
kao shto dlakava stvrvina jednom davno reche
prvih 200 posta su bili sa smislom...
onda sam vido da nema smisla

mislim... mi mozemo normalno o bilo chemu

al s tima na koje mislish
ne vredi 8)

crow:
eeeeeee
zato ja i volim da pod'ebavam 8)
kao shto dlakava stvrvina jednom davno reche
prvih 200 posta su bili sa smislom...
onda sam vido da nema smisla

mislim... mi mozemo normalno o bilo chemu

al s tima na koje mislish
ne vredi 8)

da znas...
to verovatno potvrdjuje moju teoriju da su forumi po internetu jedna od najboljih terapija :)
posle piva naravno ....
i vodke....
i rakije....

Obersturmfuehrer:
da znas...
to verovatno potvrdjuje moju teoriju da su forumi po internetu jedna od najboljih terapija :)
posle piva naravno ....
i vodke....
i rakije....

mada...
:(

od kako stranci pokupovaše pivare po vojvodini

idiot Nini kupi nišku
neki Majmun zatvori jagodinsku

:twisted: :twisted: :twisted: mi nemamo ksvetno domace pivo!!!
pio do skoro Weifert, pa naišo na par šugavih flaša...

al sad samo Nikšićko i Skopsko!!!

ebem ti državu koja nema ksvetno pivo!!!
kad bugari imaju par vrh piva u odnosu na nas... zadnje vreme doshlo!

Sveta685:
To sto ti mislis da dve zivotinje koje imaju neke slicnosti vode poreklo jedna od druge je neobican nacin razmisljanja koji su lansirali evolucionisti.
1. Diplodokus ima dugacak vrat, da li su od njega nastale zirafe?
2. Pterodaktil ima krila sa kozom izmedju njih i tela, da li je od njega nastao slepi mis?
3. T-rex je hodao na dve noge, da li je od njega nastao noj?
Ako pod 1), 2), i 3) nije, koji su to kriterijumi koji odredjuju ko je prelazni oblik izmedju koga i cime se to moze dokazati?

Hm...pogledaj svoju šaku...raširi prste...šta vidiš?

Sveta685:
Najbolje sto mozes da dobijes od evolucioniste kada nema odgovor je duhoviti komentar.Samo, time se ne gradi nauka.

Hm...sad,da li je ili nije najbolje...to ti odluči sam...ali ipak...pogledaj u svoju šaku ali da ti dlan bude okrenut na dole...raširi prste i opiši mi šta vidiš!?

Back