Misteriozni nestanak članova foruma

• Začetnik teme Začetnik teme hm337
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
I meni moj psihijatar isto reko da vi svi ne postojite :zcepanje:

Нпр. мени нису били потребни психолози да ме убеђују да је Вучић социопата који троши личности као конзерве. Дефицит ипостаса (једног, оригиналног и непоновљивог) је огроман.

Још они мене убеђују од 2013.г. да је председник социопата месијанског карактера.

Сад ћеш ти мени због доказа, или будућег вештачења, својим печатом, да лупиш њему на чело да је фаличан.

Не треба мени тај факултет и тај печат - видим ја то и без дипломе... :kafa:

Imam utisak da je svaki dan sve manje ljudi na forumu. Kao da se otvorila crna rupa koja guta članove foruma. Plašim se da bih uskoro mogao da ostanem sam na forumu. I onda da se probudim i shvatim da forum nikad nije ni postojao osim u mojoj mašti. Znači pitanje je gde nestaju članovi foruma? Osmislite teoriju zavere koja to objašnjava.
Otkrili zivot :D

Нпр. мени нису били потребни психолози да ме убеђују да је Вучић социопата који троши личности као конзерве. Дефицит ипостаса (једног, оригиналног и непоновљивог) је огроман.

Још они мене убеђују од 2013.г. да је председник социопата месијанског карактера.

Сад ћеш ти мени због доказа, или будућег вештачења, својим печатом, да лупиш њему на чело да је фаличан.

Не треба мени тај факултет и тај печат - видим ја то и без дипломе... :kafa:
ovo je u koliziji :lol:

kada vidis lika koji je mesijanskog karaktera, on kada prica ili laze svejedno, iza magle ili istine opet svejedno koju prosipa, uvek stoje makar tri napredne verzije nastavka price... ako ne i vise....jer je mozak.

kod sociopate postoji samo jedan nivo i kada je provaljen, on se trza i gica kao saran na suvom.

On i dadne ban kad ga zamoliš 🤣
Тешко? Део форума, политика, група форумаша из Хрватске претворила је у септичку јаму. И све то им се толерише?
Почињем да сумљам да администрација дели њихове ставове јер другог објашњења нема.

kada vidis lika koji je mesijanskog karaktera, on kada prica ili laze svejedno, iza magle ili istine opet svejedno koju prosipa, uvek stoje makar tri napredne verzije nastavka price... ako ne i vise....jer je mozak.

kod sociopate postoji samo jedan nivo i kada je provaljen, on se trza i gica kao saran na suvom.

Покушао сам да нађем радове наших психолога пре 5-6 год. на тему социопата, психопата са акценом на месијански карактер вучића. Нема.

Побрисано...

Тешко? Део форума, политика, група форумаша из Хрватске претворила је у септичку јаму. И све то им се толерише?
Почињем да сумљам да администрација дели њихове ставове јер другог објашњења нема.

Не него, пуштају дијаболе, да се ложиш. Што више куцкања и кликтања, сајт има више погодака и бољу рекламу

На Ф.Крстарице одавно не постоји Квалитет, већ Квантитет кликтања.

Зато се гомила 4-ти сталеж, корисни, фах идиоти, руљократија...

Niko ne nestaje, nestaju klonovi, jer im dosadi da glume pola foruma....na kome se chatuje dok se oni ubijaju da postave zanimljive teme....i sensei ce da ugasi nalog i postane "normalan" forumas....

Крстарица је појела скоро сву своју најквалитетнију оснивачку форумашку децу који сада имају око 60.год. Нема скоро више, политиколога, филозофа, теолога, антрополога, социолога, културолога, ...

Otkako je počela SO Rusije u Ukrajini, potpuno je besmisleno pratiti takve teme na Krstarici.
Gomila Soroš i Nato ološa ispiše 50 strana za jedno veče, sa gomilom besmislica uperenih protiv Rusije i Srba.
Ko bi imao strpljenja da učestvuje sa takvim idiotima u raspravi?
Bolje je naći neki pristojan sajt, gde vlasnik i moderatori postupaju normalno sa članovima i ne dozvoljavaju pretvaranje foruma u septičku jamu.
Neka Krstarice zapadnjačkim dupeliscima i agentima, njima i pripada, neka se sami vojvoduju i serdaruju.

Imam utisak da je svaki dan sve manje ljudi na forumu. Kao da se otvorila crna rupa koja guta članove foruma. Plašim se da bih uskoro mogao da ostanem sam na forumu. I onda da se probudim i shvatim da forum nikad nije ni postojao osim u mojoj mašti. Znači pitanje je gde nestaju članovi foruma? Osmislite teoriju zavere koja to objašnjava.
ko zna s kim si ti pričao :lol:

Otkako je počela SO Rusije u Ukrajini, potpuno je besmisleno pratiti takve teme na Krstarici.
Gomila Soroš i Nato ološa ispiše 50 strana za jedno veče, sa gomilom besmislica uperenih protiv Rusije i Srba.
Bolje je naći neki pristojan sajt, gde vlasnik i moderatori postupaju normalno sa članovima i ne dozvoljavaju pretvaranje foruma u septičku jamu.
Neka Krstarice zapadnjačkim dupeliscima i agentima, njima i pripada, neka se sami vojvoduju i serdaruju.
sekta, teška sekta

Pa sukob mišljenja podrazumeva da obe strane iznesu svoje argumente.

Bilo bi dosadno kad bi samo jedna strana pričala.
Аргументе попут твојих? То се у нормалној комуникацији назива лаж!
Ок, тебе разумем, плаћен си зато као и остале жене у црном.
Одавно уместо образа ти имаш ђон!

Крстарица је појела скоро сву своју најквалитетнију оснивачку форумашку децу који сада имају око 60.год. Нема скоро више, политиколога, филозофа, теолога, антрополога, социолога, културолога, ...
Pa dobili ste mene.
Malo li je.

A ti idi u svoju Rusiju, maticnu drzavu.

Аргументе попут твојих? То се у нормалној комуникацији назива лаж!
Ок, тебе разумем, плаћен си зато као и остале жене у црном.
Одавно уместо образа ти имаш ђон!
Pa sad, da li je laž da je Putin napao susednu državu...

Ne bih rekao baš da je laž.

Pa sad, da li je laž da je Putin napao susednu državu...

Ne bih rekao baš da je laž.
Наравно да је лаж, и сам то знаш али си плаћен да млатиш празнз сламу.
Да не анализирам колико је тешка глупост твој поста!
Јбт, исти си као длугомир, не стидите се да као модератори пишете невиђене глупости.
Али ок, ваш избор да то радите.

Back