Misteriozni nestanak članova foruma

• Začetnik teme Začetnik teme hm337
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Наравно да је лаж, и сам то знаш али си плаћен да млатиш празнз сламу.
Да не анализирам колико је тешка глупост твој поста!
Јбт, исти си као длугомир, не стидите се да као модератори пишете невиђене глупости.
Али ок, ваш избор да то радите.
Znači ruska vojska nije upala u Ukrajinu, sve izmislio Zelenski...

To mi je nova informacija, moram priznati.

Imam utisak da je svaki dan sve manje ljudi na forumu. Kao da se otvorila crna rupa koja guta članove foruma. Plašim se da bih uskoro mogao da ostanem sam na forumu. I onda da se probudim i shvatim da forum nikad nije ni postojao osim u mojoj mašti. Znači pitanje je gde nestaju članovi foruma? Osmislite teoriju zavere koja to objašnjava
Zakon o ocuvanju forumasa kaze: Forumasi se ne mogu unistiti ili nestati,oni samo mogu da predju sa jednog foruma na drugi.😀
Znaci...ne sekiraj se,sve je ok.

Imam utisak da je svaki dan sve manje ljudi na forumu. Kao da se otvorila crna rupa koja guta članove foruma. Plašim se da bih uskoro mogao da ostanem sam na forumu. I onda da se probudim i shvatim da forum nikad nije ni postojao osim u mojoj mašti. Znači pitanje je gde nestaju članovi foruma? Osmislite teoriju zavere koja to objašnjava.
IMG_20220426_153721.jpg

Полако, определи се Путин или армија а онда шта је узроковало тај корак?
Пусти ме тог текста који си добио уз сендвич.
Nema opravdanja za Putinovu agresiju. I mi smo mlatili separatiste, pa ti nije smetalo.

Poslednja izmena:
Nema opravdanja za Putonovu agresiju. I mi smo mlatili separatiste, pa ti nije smetalo.
Опет текст који су ти дали? Ајде пробај нешто озбиљно да прочиташ и научиш. Овако млатиш празну сламу. Постови су ти нивоу длугомира и кроасана.
Јави ми се за пар година, када научиш бар нешто.

Опет текст који су ти дали? Ајде пробај нешто озбиљно да прочиташ и научиш. Овако млатиш празну сламу. Постови су ти нивоу длугомира и кроасана.
Јави ми се за пар година, када научиш бар нешто.
Vidiš da nemaš nijedan jedini smislen argument, samo mlatiš nešto o nekakvim sendvičima i ženama u crnom, kao pokvaren gramofon. Teme se ne dotičeš jer ne smeš.

Meni je jasno zašto - na tvom mestu bez argumenata i ja bih verovatno morao tako.

Vidiš da nemaš nijedan jedini smislen argument, samo mlatiš nešto o nekakvim sendvičima i ženama u crnom, kao pokvaren gramofon. Teme se ne dotičeš jer ne smeš.

Meni je jasno zašto - na tvom mestu bez argumenata i ja bih verovatno morao tako.
Смислени аргумент сам ти написао. Млатиш празну сламу и имаш комплекс Путина.
Сем омаловажавања Путина, које стално понављаш а што је правилником забрањено, ништа друго ниси написао. И папагај ни ти на томе позавидео.
О историји немаш појма. О догађајима који су претходили акцији, немаш појма.
Једино знаш да балавиш једно те исто, таман за сендвич.

Смислени аргумент сам ти написао. Млатиш празну сламу и имаш комплекс Путина.
Сем омаловажавања Путина, које стално понављаш а што је правилником забрањено, ништа друго ниси написао. И папагај ни ти на томе позавидео.
О историји немаш појма. О догађајима који су претходили акцији, немаш појма.
Једино знаш да балавиш једно те исто, таман за сендвич.
Hajde malo o istorijskim događajima.

Je li Rusija imala zamerke na granice Ukrajine 1991-ve?

Hajde malo o istorijskim događajima.

Je li Rusija imala zamerke na granice Ukrajine 1991-ve?

Генерални секретар Уједињених нација је навео да Украјина није поднела захтев за регистрацију границе од 1991. године, па држава Украјина не постоји ....
А ми за то не знамо!!!
07.04.2014. Генерални секретар УН Бан Kи Мун дао је запањујуц́у изјаву, чија је дистрибуција забрањена у украјинским медијима и на интернету. О сукобу две земље разговарано је на седници Савета безбедности УН. Из овога је извучен следец́и закључак:
Украјина није регистровала своје границе од 25. децембра 1991. године. УН нису регистровале границе Украјине као суверене државе.
Дакле, може се претпоставити да Русија не крши своја права у односу на Украјину.
Према Споразуму ЗНД, територија Украјине је административни округ СССР-а. Дакле, нико не може бити крив за сепаратизам и насилну промену украјинских граница.
Према међународном праву, држава једноставно нема званично признате границе.
Да би решила овај проблем, Украјина мора да заврши демаркацију граница са суседним земљама и добије сагласност суседних земаља, укључујуц́и Русију, на њиховој заједничкој граници. Потребно је све документовати и потписати споразуме са свим суседним земљама.
Европска унија је обец́ала подршку Украјини по овом важном питању и одлучила да пружи сву техничку помоц́.
Али хоц́е ли Русија потписати споразум о граници са Украјином? Наравно да не!
Пошто је Русија правни следбеник СССР-а (то потврђују и одлуке међународних судова о имовинским споровима између бившег СССР-а и страних држава), земље Украјина, Белорусија и Новоросија припадају Русији и нико нема право да бити без њих.Русија да располаже овим простором.
У суштини, сада све што Русија треба да уради јесте да изјави да је ово подручје руско и да је све што се на том простору дешава унутрашња ствар Русије.
Свако мешање ц́е се сматрати мером против Русије. На основу тога могу да поништим изборе 25. маја 2014. и да радим шта народ хоц́е!
Према Будимпештанском меморандуму и другим споразумима, Украјина нема границе. Држава Украјина не постоји (и никада није постојала!).
Александар Панин.

Генерални секретар Уједињених нација је навео да Украјина није поднела захтев за регистрацију границе од 1991. године, па држава Украјина не постоји ....
А ми за то не знамо!!!
07.04.2014. Генерални секретар УН Бан Kи Мун дао је запањујуц́у изјаву, чија је дистрибуција забрањена у украјинским медијима и на интернету. О сукобу две земље разговарано је на седници Савета безбедности УН. Из овога је извучен следец́и закључак:
Украјина није регистровала своје границе од 25. децембра 1991. године. УН нису регистровале границе Украјине као суверене државе.
Дакле, може се претпоставити да Русија не крши своја права у односу на Украјину.
Према Споразуму ЗНД, територија Украјине је административни округ СССР-а. Дакле, нико не може бити крив за сепаратизам и насилну промену украјинских граница.
Према међународном праву, држава једноставно нема званично признате границе.
Да би решила овај проблем, Украјина мора да заврши демаркацију граница са суседним земљама и добије сагласност суседних земаља, укључујуц́и Русију, на њиховој заједничкој граници. Потребно је све документовати и потписати споразуме са свим суседним земљама.
Европска унија је обец́ала подршку Украјини по овом важном питању и одлучила да пружи сву техничку помоц́.
Али хоц́е ли Русија потписати споразум о граници са Украјином? Наравно да не!
Пошто је Русија правни следбеник СССР-а (то потврђују и одлуке међународних судова о имовинским споровима између бившег СССР-а и страних држава), земље Украјина, Белорусија и Новоросија припадају Русији и нико нема право да бити без њих.Русија да располаже овим простором.
У суштини, сада све што Русија треба да уради јесте да изјави да је ово подручје руско и да је све што се на том простору дешава унутрашња ствар Русије.
Свако мешање ц́е се сматрати мером против Русије. На основу тога могу да поништим изборе 25. маја 2014. и да радим шта народ хоц́е!
Према Будимпештанском меморандуму и другим споразумима, Украјина нема границе. Држава Украјина не постоји (и никада није постојала!).
Александар Панин.
Osim ove gomile balege, imaš li neki smislen argument?

Pošto je Ukrajina član UN od 1945-te godine i jedan od osnivača te organizacije.

борщboy u transu, lupa po tastaturi kao nespasen, bilo dan ili noc, uvijek je tu, prati krstaricu i cuva granice Rusije na tri ekrana, ne trepce.
Vene na guzi*ci vec se kriticno prosirile, mast jedva stigne sanirati stetu.
Ipak, pelene su navucene, spreman je za rat i brani Rusiju do zadnjeg daha.
Guz*ica se crveni kao u pavijana, ali nema veze, tu je Putinova slika na zidu koja snagu daje.

борщboy u transu, lupa po tastaturi kao nespasen, bilo dan ili noc, uvijek je tu, prati krstaricu i cuva granice Rusije na tri ekrana, ne trepce.
Vene na guzi*ci vec se kriticno prosirile, mast jedva stigne sanirati stetu.
Ali pelene su navucene, spreman je za rat i brani Rusiju do zadnjeg daha.
Guz*ica se crveni kao u pavijana, ali nema veze, tu je Putinova slika na zidu koja snagu daje.
:hahaha:

Imam utisak da je svaki dan sve manje ljudi na forumu. Kao da se otvorila crna rupa koja guta članove foruma. Plašim se da bih uskoro mogao da ostanem sam na forumu. I onda da se probudim i shvatim da forum nikad nije ni postojao osim u mojoj mašti. Znači pitanje je gde nestaju članovi foruma? Osmislite teoriju zavere koja to objašnjava.
Mislim da je zbog ovih na platnom spisku što otvaraju krajnje beskorisne teme. Kad dođeš na forum utripuješ se da si otvotio Blic Ženu.

Pa kako se administracija ponasa prema clanovima,jos malo i nece ni postojati ovaj forum.Nemoj nista da te cudi.

Osim ove gomile balege, imaš li neki smislen argument?

Pošto je Ukrajina član UN od 1945-te godine i jedan od osnivača te organizacije.
Хахахахаха....и СФРЈ је била. Значи, лош аргумент. Сепаратизам су тада оберучке прихватиле САД и тадашња ЕЗ.
Наравно, тада им је то одговарало а данас им не одговара.
Сем тога немаш појма како су се нашле Белорусија и Украјина као потписнице.
Границе нису верификоване, није урађена демаркација. Договорене јесу али потписане нису.
Дао сам ти савет, почни да читаш историју, брукаш се за медаљу.

Back