Gost 436702
sexendragsenrokenrol
- Poruka
- 12.203
razbija
sej nou mor...Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
razbija
sej nou mor...jedno još da stavim primer pa da stvarno padneš u nesvessej nou mor...
ko su Oni? mašine?Ne otkrivajte da ste uzeli crvenu pilulu. Oni uvek saznaju pre ili kasnije. Zato bolje kasnije.
Igraš se sa vatrom Mito.. al stavi gajedno još da stavim primer pa da stvarno padneš u nesves

ko su Oni? mašine?
ko su Oni? mašine?
sad razumem...kad pošalješ post posle zaraženog pretvoriš se u Mr. Smita
čekaj, sad ću linkIgraš se sa vatrom Mito.. al stavi ga
mislim primer
![]()

ima na muzici tema gde ljudi stavljaju svoje stvari, ne mogu sad da nadjem gde je pa sam stvavio link u neku bezveze temu da bih obrisaoUbiću ga maike mi..![]()
Čula..ima na muzici tema gde ljudi stavljaju svoje stvari, ne mogu sad da nadjem gde je pa sam stvavio link u neku bezveze temu da bih obrisao
https://forum.krstarica.com/threads/bariton-gitare.935511/post-44874488

ne smem ništa da kažem, pogotovo ono što mi prvo pada na pametČula..![]()
i šta ćemo sad![]()
Dušu nam vaduŠta nam radu...
Pazi sta pises sve znaju o nama!Imam utisak da je svaki dan sve manje ljudi na forumu. Kao da se otvorila crna rupa koja guta članove foruma. Plašim se da bih uskoro mogao da ostanem sam na forumu. I onda da se probudim i shvatim da forum nikad nije ni postojao osim u mojoj mašti. Znači pitanje je gde nestaju članovi foruma? Osmislite teoriju zavere koja to objašnjava.
zavrsavaju kod taba u podrumuImam utisak da je svaki dan sve manje ljudi na forumu. Kao da se otvorila crna rupa koja guta članove foruma. Plašim se da bih uskoro mogao da ostanem sam na forumu. I onda da se probudim i shvatim da forum nikad nije ni postojao osim u mojoj mašti. Znači pitanje je gde nestaju članovi foruma? Osmislite teoriju zavere koja to objašnjava.

Ja sam se prijavio 2014, napisao par poruka, pa sledecu 2019Imam utisak da je svaki dan sve manje ljudi na forumu. Kao da se otvorila crna rupa koja guta članove foruma. Plašim se da bih uskoro mogao da ostanem sam na forumu. I onda da se probudim i shvatim da forum nikad nije ni postojao osim u mojoj mašti. Znači pitanje je gde nestaju članovi foruma? Osmislite teoriju zavere koja to objašnjava.

Bas si bio vredanJa sam se prijavio 2014, napisao par poruka, pa sledecu 2019![]()