damirmutap
Zainteresovan član
- Poruka
- 119
funny, nadrealista, ovakvi komentari pokazuju da neki još nisu upoznali tu stvar koja se zove inteligencija.
Hm.... Tema Nisu Pametni bosanci ... Ne bih se kachio o tu temu
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
funny, nadrealista, ovakvi komentari pokazuju da neki još nisu upoznali tu stvar koja se zove inteligencija.
Ako imate josh nesto zanimljivo da pitate, Slobodno pitajte, a ja cu pokusati da vam odgovorim
pa moguce da je ovde piramida
![]()
bas ima piramidalan oblik...i cuo sam da su ljudi koji zive u podnozju ovog brda rekli da sta god posade ne moze da izraste.....al cudi me otkud onda ovolika suma preko '' piramide ''
Taj Osmanagić, koliko ja znam, nije arheolog, već valjda ekonomista, pa ne znam na kakvo se on znanje, stručnost poziva. A na osnovu čega on pronalaskom jednog stopala od kamena sa takvom sigurnošću zaključuje da je merna jedinica? Takođe, ko isključije mogućnost da su ljudi živeli u prirodnoj steni. Treće, čula sam da su prilikom tih iskopavanja prosto bacali nalaze iz srednjovekovnog doba, pošto traže "dokaze" o nekoj antičkoj piramidi. Četvrto, Maje i Inke?
Ma tu nesto smrdi, 100 % ...Sad u 21-om vijeku su oni otkrili nesto sto kao postoji hiljadama godina...![]()
Hm Samo za prvo on je arheolog... ostalo ti pada u vodu.... i ja mislim da nijedan dokaz nije bachen.. postovachu kasnije slike o tom bachenom kamenju koje ti spominjes
A pronaći nešto staro hiljadama godina nije nimalo čudno. Ne znam zašto smatrate čudnim da se sada nađe nešto staro.
P.S. koliko su stare te "piramide" navodno? Da li vi znate kom vremenu pripadaju civilizacije Maja i Inka na koje se negde gore pozivate? Mislim, Egipat, Maje, Inke, babe, žabe...
Ajde dokaze.
Pa nije se rodio Osmanagić. I kolike su te hiljade godina? To nikako da mi odgovorite.