Misterija: HE-MAN izlazio iz hleba?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

BaneChelsea

Zainteresovan član
Poruka
180
Postoji neki hleb u americi koji se zove wonder bread, nesto slicno hleb & kifle mlecnom tost hlebu kod nas.

wonder_bread_open.jpg

E sad, ono sto se ne zna da li je istina, pripoveda se da je u nekom trenutku sa tim hlebom koji se naziva wonder bread dosao i He-Man koji je nosio zodakovo crno odelo i zodakov crni pistolj. Uz to su dosla jos neka oruzja a bio je upakovan u plasticnu kesicu. Ta varijacija He-mana je nazvana Wun-Dar ili wonder bread He-man. Sve je to bilo pocetkom osamdesetih godina proslog veka kada je tek nastajala jedna od najuspesnijih serija igracaka svih vremena Masters Of The Universe.

WB-He-manBaggie_5.jpg

Fotosop u akciji. Ja kao amater bi bolje uklopio prelaze i boje....
mislis na onaj novinski clanak? To je neki fan napravio po uzoru na ovu nerazjasnjenu misteriju, ali misterija o hlebu i He-manu iz 80ih i dalje nije resena.

U svakom slucaju, Mattel je ove godine 2010. , skoro 30 godina od te misterije napravio rimejk te misteriozne figure koja je navodno izlazila iz hleba.

uz wonder bread He-mana sada se dobija i minijaturni hleb. http://www.mattycollector.com/store/matty/en_US/DisplayProductDetailsPage/productID.171121700

MOTU-Classics-Wun-dar1.jpg

Wun-Dar_Loaf_TNI_resized.jpg

Poslednja izmena:
ima i onih koji smatraju da je ta misteriozna figura koja je izlazila iz hleba zapravo prototip Konana, nastao jos pre nego sto je Mattel batalio prava na film. Pa su onda mozda kosu obojili u plavo kao He-mana a Konana batalili i ubacili u hleb?

3849359712_600902c3dc_o.jpg

Mada ja mislim da to nije bio Konan zato sto je prototip figure Konana koji je Mattel (tvorac He-mana) trebalo da uradi imao slem i izgledao drugacije

1zdnomx.jpg

4vmrkw.jpg

tako da je to ipak He-man a ne Konan

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back