zeljko612
Domaćin
- Poruka
- 4.266
Nzm ali meni je zao kad ih vidim onakve :-\
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E ovako,posto znam nekoliko ljudi koji su Emo-si ili kako vec da napisem...
Zanima me kakvo vi imate misljenje o nima.
Moje misljenje je sledece,da ljudi batale da ih maltretiraju i uznemiravaju jer je stvarno zalosno i tuzno.Nije mi samo jasno sta su skrivili pa da ih mrzi toliki svet.
Ova tema mi je pala na pamet,jer sam odgledao klip na youtubu pa reko aj da je otvorim
P.S. Nisam emo,ali cu uvek da budem na njihovoj strani bez obzira na sve!!!
Evo i klipa...pa nek neko kaze da nije zalosno :''''(
pa postoji razlika zimedju emosa....i ljudi koji imaju samo takav stil oblacenja....
Nemam, ama baš ništa protiv njih...
Čak su mi i simpatični...
Samo mislim da preteruju...
Kao > gleda makaze i misli da seče vene...
Ja imam nekoliko drugarica koje furaju takav fazon i
sasvim su pozitivne, zabavne i opusxtene....
Ako si emo, ne znači da si uvek u depresiji i svaki čas pomišljaš da se ubiješ...![]()
Onda nisi emo.
Ti ljudi isto imaju dusu zasto da ih mrze drugi,to sto imaju probleme treba da im pomognemo a ne da im pricamo kako su retardi i ostalo...
Smem da se kladim u sta hocete da polovina ovde nije nikad nikome rekla za neki problem pa cak ni najboljem drugu...kako ih vi zovete -_-''
Nemam ja potrebu nikom da pomazem,....ako nemam kontra uslugu...kraj price...ti da nemas ceznju da budes emo...apsolutno bi te boleo kur.ac za njih.....
Nemam ja potrebu nikom da pomazem,....ako nemam kontra uslugu...kraj price...ti da nemas ceznju da budes emo...apsolutno bi te boleo kur.ac za njih.....
To su nesposobna i razmazena derista. Na prvu prepreku u zivotu, odmah njih niko ne voli, pa onda se povredjuju.
A i sto pise u postu iznad, ljudi bez ruke i noge, pa su i srecni, a i takvi vise cijene zivot od nas kojima nista ne fali, a ovi su umislili da ovaj svijet nije dobar za njih.
zasto da im pomognes kad ni ne traze pomoc?oni su odabrali takav nacin razmisljanja i odecu,oni hoce da se seku pa nek im bude,ne mozes nekoga da prisilis na nesto xD
Ake će da ti pomogne, nisu svi emo-si depresivni, i ne sakate se svi.
Ake će da ti pomogne, nisu svi emo-si depresivni, i ne sakate se svi.
Ovako vec izgleda nadrogirani emo. Salim se, simpatican klip, ali jedna lasta ne cini proljece![]()