Misljenje

50_emo-kid-cuts.gif

@zeljko i ja kazem,postoji drugo resenje,ali ako ne mogu da ga nadju kao sto rece slika just kill yourself already XD uff gadno je >.> ja ne mogu ni da pogledam svoje vene a ne da se tu sakatim rofl =.=
ne mozes da im pomognes kad to ne zele

Ako neko hoce da pomogne neka ih poshalje psihologu ili psihijatru jer ne verujem da neki tinejdhzer ima potrebne sposobnosti da nekome stvarno pomogne ( ovo sve pod pretpostavkom da im stvarno treba pomoc i da nisu sve to izmislili kako bi imali razlog za crninu ) .

Ako neko hoce da pomogne neka ih poshalje psihologu ili psihijatru jer ne verujem da neki tinejdhzer ima potrebne sposobnosti da nekome stvarno pomogne ( ovo sve pod pretpostavkom da im stvarno treba pomoc i da nisu sve to izmislili kako bi imali razlog za crninu ) .

Obican tinejdzer ne moze da prica o svemu sa odraslom osobom,mislim moze ali retko ko...
A ovi psihijatri ce samo da seru isto kao i sto svakome kazu :dash:

nije na nama da pricamo o njima.....
to je apsolutno njihova stvar....
nek' svi rade sta hoce....
izabrali su takav zivot, neka ga sad zive....ili neka ga opet promene.....to bar nije tesko....
stil mi je ok, ali da neko kaze da je zivot sr.anje, da nije vredno ziveti....e, to mi je vec preterizam...da se samopovredjuje i td...
brate, ako ti se ne zivi, idi ubij se!!

nije na nama da pricamo o njima.....
to je apsolutno njihova stvar....
nek' svi rade sta hoce....
izabrali su takav zivot, neka ga sad zive....ili neka ga opet promene.....to bar nije tesko....
stil mi je ok, ali da neko kaze da je zivot sr.anje, da nije vredno ziveti....e, to mi je vec preterizam...da se samopovredjuje i td...
brate, ako ti se ne zivi, idi ubij se!!

Ja volim one frizure njihove,a ne mrzim zivot vec okolinu a da je promenim nema sanse svuda je isto...
Ali u pravu si moze da promene zivot ako hoce :)

Back