Misljenje

E ovako,posto znam nekoliko ljudi koji su Emo-si ili kako vec da napisem...
Zanima me kakvo vi imate misljenje o nima.
Moje misljenje je sledece,da ljudi batale da ih maltretiraju i uznemiravaju jer je stvarno zalosno i tuzno.Nije mi samo jasno sta su skrivili pa da ih mrzi toliki svet.
Ova tema mi je pala na pamet,jer sam odgledao klip na youtubu pa reko aj da je otvorim
P.S. Nisam emo,ali cu uvek da budem na njihovoj strani bez obzira na sve!!!
Evo i klipa...pa nek neko kaze da nije zalosno :''''(

Ovaj post ću nagraditi reputacijom :super: :zag:
Inače, što se tiče emosa, iznenadila sam se kad sam jesenas čula da su neki emosi hteli da izvrše samoubistvo (što je bzvz :(), ali uprkos tome ja volim emo stil, i naravno nikad mi neće biti jasno zašto neki ljudi mrze emo :confused:

Nemam, ama baš ništa protiv njih...

Čak su mi i simpatični...

Samo mislim da preteruju...

Kao > gleda makaze i misli da seče vene...

Ja imam nekoliko drugarica koje furaju takav fazon i

sasvim su pozitivne, zabavne i opusxtene....

:dontunderstand:

Ako si emo, ne znači da si uvek u depresiji i svaki čas pomišljaš da se ubiješ... ;)

Onda nisi emo.

Ti ljudi isto imaju dusu zasto da ih mrze drugi,to sto imaju probleme treba da im pomognemo a ne da im pricamo kako su retardi i ostalo...
Smem da se kladim u sta hocete da polovina ovde nije nikad nikome rekla za neki problem pa cak ni najboljem drugu...kako ih vi zovete -_-''

ja ne mrzim ljude koji su emo (trudim se da ih izbegavam da ne bi pale neke reci)
mrzim taj stil,nacin razmisljanja.alo dete imas 12 godina,zdrav si i prav,zasto bi rezao vene i tugovao -_-'' ima ljudi koji nemaju ruku ili nogu pa zive i raduju se,a ne ovi popaljeni klinci nasli da cmizdre,mada im je bolje nego drugima >.> za stil ne znam...previse bode oci.ne mrzim ih ali ni nemam nekog postovanja za nekoga ko je odlucio da provede najbolje godine cmizdreci sa ziletom u rukama.al` dobro,zivi i pusti druge da zive (ili da se uniste)
a emo koji nije u depresiji je wannabe uglavnom mu je izgled samo za slike <.< na kraju ne znas sta da mislis,ako se sece nije dobro,ako je wannabe nije ni to.
:D

Poslednja izmena:
To su nesposobna i razmazena derista. Na prvu prepreku u zivotu, odmah njih niko ne voli, pa onda se povredjuju.

A i sto pise u postu iznad, ljudi bez ruke i noge, pa su i srecni, a i takvi vise cijene zivot od nas kojima nista ne fali, a ovi su umislili da ovaj svijet nije dobar za njih.

Ti ljudi isto imaju dusu zasto da ih mrze drugi,to sto imaju probleme treba da im pomognemo a ne da im pricamo kako su retardi i ostalo...
Smem da se kladim u sta hocete da polovina ovde nije nikad nikome rekla za neki problem pa cak ni najboljem drugu...kako ih vi zovete -_-''

Nemam ja potrebu nikom da pomazem,....ako nemam kontra uslugu...kraj price...ti da nemas ceznju da budes emo...apsolutno bi te boleo kur.ac za njih.....

Nemam ja potrebu nikom da pomazem,....ako nemam kontra uslugu...kraj price...ti da nemas ceznju da budes emo...apsolutno bi te boleo kur.ac za njih.....

ja uvek pomognem coveku bez obzira dal ce da uzvrati uslugu ako ne on,moze da mi se desi nesto lepo umesto toga...a one dileje koje dodju da traze cigare od mene,pare na zajam i td,e njih bi vala u tri lepe pm oterao :)

zasto da im pomognes kad ni ne traze pomoc?oni su odabrali takav nacin razmisljanja i odecu,oni hoce da se seku pa nek im bude,ne mozes nekoga da prisilis na nesto xD

Back