User Friendly
Buduća legenda
- Poruka
- 25.007
zato je najplaceniji sportista na svetu crnac![]()
Onaj sto igra golf? Ali je najbolji bokser Rus...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zato je najplaceniji sportista na svetu crnac![]()
vau overu,msm da je ovo tvoje licno iskustvo bilo presudno.ne znam u kom selu ti zivis ali ja poznajem najmanje 100 ljudi koji su jaci od bilo koje prosecne crncuge ili zutaca! Crnci mozda izdrzljiviji,ali nikakve veze to nema moze i sitan lik od 45 kila da ugazi coveka od 100kila,izvodljivo je! I medju belim ljudima imas podelu atletski gradjeni ljudi imaju podjednako i snagu i izdrzljivost,mrsaviji ljudi imaju izdrzljivost i brzinu,a krupni imaju snagu ali su spori,a crnci su izdrzljivi zato imas dosta atleticara koji se takmice na olimpijadi! Sada zavisi koji kategoriju ljudi uporedjujes sa kojom,ali voleo bih da vidim tu studiju gde si nasla taj podatak da su prosecni crnci jaci od prosecnih belaca? Mogu da prihvatim tu tvrdnju samo pod uslovom da uzmemmo 10 belaca i 10 crnaca iste gradje i tezine,da ih isto hranimo i treniramo i da isto zive pa da vrsimo testove,ovako uslovi nisu isti! ne moze da se poredi! To je kao da poredis zabe i babe,gde je tu logika?
aha.To je kao da poredis zabe i babe,gde je tu logika?
Briga me sta oni imaju,kad su pola tih analiza narucili globalisti! Meni su bitni rezultati sta je ko postigao,a naucnik nisam da tumacim dnk analize! Vidim koliko su inteligentni,da imaju neke pameti enbi ziveli onoliki narodi u bedi i pod komunizmom! Kirgistan,Turkmenistan,Kazahstan,Vijetnam,Kina,Severna Koreja i jos par drzavica gde su narodi kao inteligentni zivi u bedi... Meni dovoljno! Srbija je za njih pojam!
pa vidi nisi bas u pravu... Nije ni kapitalizam nesto bolji. Zive i belci u bedi, msm imas belaca koji zive u bogatstvu, isto koliko imas i crnaca koji zive u bogatstvu.. I isto tako imas odnos siromasnih bogatih. Msm u Americi je sve to sada manje sa razlikama, pominjem Ameriku jer je i dalje nekako najreferentnija. Dok sa druge strane Kina prevazilazi Ameriku u ekonomskom razvoju za valjda 10 godina... Pa ti vidi
I uopste nije u Kini, Japanu itd beda.. A i ide im sve bolje i bolje. Dominacija Amerike, je ako pogledamo koliko je trajala, bedno bedno mala u poredjenju sa celiom istorijom. A i istocne civilizacije su ranije bile naprednije nego zapadne pa po skoro svemu. Ali su izgubile taj primat neko vreme. Msm nije dominacija belaca niti zauvek, niti je to tako stacioanrno. To se menja, malo ejdni malo drugi. Ali brojcano belci odumiru, dok crnci se boostuju i kinezi..
Inace iq i to, bas i ne bih uzimao kao neku dobru karakteristiku da se pokaze ko je bolji. Recimo po meni EQ (emocionalna inteligencija) je mnogo bitnija za pravi svet.
Koliko fustracija... Lakse malo,pozlice ti! posle trebam da te nosim na dusi! Ja bih se malo na tvom mestu zapitao oko nekih stvari....
vs:vidi kako sam ja odgovorila na njegov post,pa nastavi da prezivas govna.
Hvala,izvini na uznemiravanju,samo ti rucaj.
I nemoj ti mene da deklarises,buzdovanu jedan
da ne spominjemo ostatak,izboldovla bih ceo tekstkucka ko kucka,pun ih je **** na ovom svetu! Ti tu ne mozes izaci kao pobednik,jer mora da ti vrati 10 puta gore nego ti njoj sto si rekao,pa makar kucali do sutra! Sujeta je zajebana stvar,taj ego mora da se pothrani samo ne znam u cemu je fora sto je toliko popularna kod ovih mladjih kad nema puno kvaliteta! Nit je obrazovana,nit je nacitana,niti ima dobar vokabular,niti je zanimljiva,niti duhovita,niti druzeljubiva... *** za mene je zensko ono sto je nezno,fino,osecajno,ovo je brate kucka zeljna paznje,zeljna slave i obozavanja,a pojedini mentoli joj to pruzaju! Samo kuliraj i preskaci postove nista pametno nema da se procita,a tako se i ljudi najpre sjebu jer ego trazi paznju,a kad iste nema onda ego izjeda osobu!
Cenim da ce zuta rasa biti najsuperijornija u buducnosti(ako vec nije to postala)
Pogledaj Juznu Koreju... Drzava je iste povrsine ko srbija, a ima veci profit od rusije![]()
Jeste ali njima Amerikanci samo dodaju kintu jer su Juzna i Severna Koreja tehnicki u ratu,ovo je samo primirije koje traje duze! Mozda ce ih biti najvise,ali Rusi i Amerikanci imaju najvise atomskih bombi,tako da dzaba broj kad ovi lansiraju atomske idemo svi lepo na nebo!
The process towards this was started by the historic June 15th North-South Joint Declaration in August 2000, where the two countries agreed to work towards a peaceful reunification in the future.
Ne znam ni za jednu zemlju koja ima crno stanovnistvo da je svetska sila,crni ljudi su sposobni samo da budu uspesni glumci,muzicari,sportisti,kriminalci,pravnici i obicna radna snage sto su bili vekovima! Kina ima najveci rast ekonomije,ali ljudi koji tamo zive su u bedi,a Japanci se razlikuju od Kineza jer imaju drugaciji oblik lobanje i Japanci se razlikuju od drugih i po disciplini i po obliku lobanje! Obrene nisu bleci u bedi,mi spadamo u razvijene zemlje veerovao ili ne,a u mnogim Africkim zemljama ljudi umiru od gladi i imaju godisnje prihode od 20 dolara! kad iscrpe zalihe dijamanata i muslici kad iscrpe naftu pomrece od gladi! Belaci cine samo 8% svetske populacije,imaju svega umereno u sebi,zato su i najbolji! Beda nije isto sto siromastvo,kada si siromasan imas za zivot,a u bedi nemas osnovne stvari za zivot!
najprostija definicija emosaE ovako,posto znam nekoliko ljudi koji su Emo-si ili kako vec da napisem...
Zanima me kakvo vi imate misljenje o nima.
Moje misljenje je sledece,da ljudi batale da ih maltretiraju i uznemiravaju jer je stvarno zalosno i tuzno.Nije mi samo jasno sta su skrivili pa da ih mrzi toliki svet.
Ova tema mi je pala na pamet,jer sam odgledao klip na youtubu pa reko aj da je otvorim
P.S. Nisam emo,ali cu uvek da budem na njihovoj strani bez obzira na sve!!!
Evo i klipa...pa nek neko kaze da nije zalosno :''''(
Istina je da je teorija oblika lobanje odbacena...ali ako pogledas....kako su se humanoidi razvijali tako se razvijao oblik lobanje.......ta teorija je odbacena...ali odbaceno je i stanoviste da je homoseksualizam bolest......misli o tome...
najprostija definicija emosa
oni su idioti koji samo koji samo hoce da privuku paznju na veoma glup nacin
ali ovo je izuzetno glup nacin...msm 95% njih i ne pomislja npr. o samoubistvu nego samo *****ju
pa pazi. Ja prvi sam jako skeptican na sve to. Recimo na predavanju kad cujem tako nesto, bas sad skoro smo imali te rasisticke teorije, i ono bas sam pitao kako ej odbacena kako zasto ovo ono. Mislim stvarno ima nekih podataka koji su u suprotnosti sa time..
Znas sta je najveca fora, sto je covek zadnjih recimo 100 miliona godina genetski ostao gotovo identican.. Znaci ti kada bi sada napravio vremeplov i vratio se 100 miliona godina unazad, uzeo bebu, i prebacio je ovde, mogla bi da postne i predsednik, i sudija, i advokat i sve. Tako da... Evolucija se desava uzasno sporo. Jedino sto se menja jeste kultura. To je ono primarno sto nas razlikuje od ljudi pre 100 miliona godina
Isto sada kada bi nekim cudom nestala kultura i ostala samo mala deca, vratili bi se u vreme stare mesopotamije.
Mislim to barem kaze genetika, ja nisam naucnik, ne mogu da kazem da je to sto posto tacno, ali damn, ne mogu ni da osporavam velike naucnike na tom polju.
Ne znam ni za jednu zemlju koja ima crno stanovnistvo da je svetska sila,crni ljudi su sposobni samo da budu uspesni glumci,muzicari,sportisti,kriminalci,pravnici i obicna radna snage sto su bili vekovima! Kina ima najveci rast ekonomije,ali ljudi koji tamo zive su u bedi,a Japanci se razlikuju od Kineza jer imaju drugaciji oblik lobanje i Japanci se razlikuju od drugih i po disciplini i po obliku lobanje! Obrene nisu bleci u bedi,mi spadamo u razvijene zemlje veerovao ili ne,a u mnogim Africkim zemljama ljudi umiru od gladi i imaju godisnje prihode od 20 dolara! kad iscrpe zalihe dijamanata i muslici kad iscrpe naftu pomrece od gladi! Belaci cine samo 8% svetske populacije,imaju svega umereno u sebi,zato su i najbolji! Beda nije isto sto siromastvo,kada si siromasan imas za zivot,a u bedi nemas osnovne stvari za zivot!
To je braco cista budalastina....koja je naravno nije tacna.......rot fajleru su sekli rep i njemu je kroz tri generacije prestao da raste covek je pre 100 mil godina mogao da jede sirovu hranu...posle je prestao da je jede pa mu je zakrzljalo slepo crevo.....covek je danas visi nego ikada pre u poslednjih 10 000 godina...sve su to teske gluposti u sluzbi odrzanja ovog neo ultra liberalnog sistema(vrednosti)..koji se potencira(propagira) na sva zvona.....
ali koliko danas jede covek, koliko je tada jeo covek
Ja kazem, nema nacina da se potvrdi dal je to tacno ili ne, osim ako ne znas o genetici i tako tome. A hvala Bogu ovde to niko ne zna
Tako da nemam pojma, mozda je sve to zavera, mozda nije. Jednostavno bespredmetno je da pricamo o stvarima koje ne razumemo, nit mozemo sada razuemti. Msm sure, lepo je reci svoj stav, ali da sada bas tvrdimo nesto![]()
To je braco cista budalastina....koja je naravno nije tacna.......rot fajleru su sekli rep i njemu je kroz tri generacije prestao da raste covek je pre 100 mil godina mogao da jede sirovu hranu...posle je prestao da je jede pa mu je zakrzljalo slepo crevo.....covek je danas visi nego ikada pre u poslednjih 10 000 godina...sve su to teske gluposti u sluzbi odrzanja ovog neo ultra liberalnog sistema(vrednosti)..koji se potencira(propagira) na sva zvona.....