Misljenje

u stvari, pitanje je kakvi su razlozi da upadnes bilo u kakvu depresiju s 15-16-17 god...

Brojni su.
Mozda ne racionalni,ali hormoni cine svoje,osetljivost u tim godinama,prelazak u totalno novo okruzenje,trazenje sebe,nedostatak samopouzdanja-namam sve naizgled glupo,osobi koja to dozivljava-teret koji gusi.

dobro jeste to
ali ajmo sad svi, cim nam neko umre, ae svi u emo da predjemo.. msm da secemo vene i to.. .....

Ја НИСАМ рекла да то треба сви да радимо...
Него је он поставио питање зашто ја сам дала могуће одговоре...
Не реагују сви на исти начин у таквим ситуацијама...

Cekaj decko,mi ovde raspravljamo o tvojim idealim akoje si sa sebi ugradio u mozak cisto da bi mogao da se pogledas u ogledalo i kazes da nisi proizvod dijareje.
na sta da ti odgovorim,na one pokusaje sarkazma:
pa et-realno,tebe bi i lasica mogla da smrvi,ali njega ne-i u tome je i caka.
dalje,isto tako,nece nesto promeniti svet ako uzmes pa popricas sa nekim produhovljenim covekom,kao st nece ni tvoja baljezganja,ali ce se covek osetiti bolje,i naucice nesto,dok ce posle tvojih pripovedanja da ostane sa konstantnim grcevima u abdomenalnom predelu.

rasprava sa tobom je ista kao i ova rasprava-
zenska osoba A:jao,ajde se smuvaj sa micom,bas je sladak,sarmantan,duhovit,zabavan
zenska osoba B-necu,nema dobar auto
zenska osoba A-pa sta ima veze,vidi ostale osobine
zenska osoba B-ne,ja samo kola cenim
E,to je to-nauka je pokazala da je svaka rasa razvijenija od ostalih na odredjenom polju,i belci jesu superiorniji sto se iq-a tice,ali su inferiorniji na ostalim poljima,ali ti dovodis u prvi plan samo sto je tebi bitno,i to je normalno-ali ne moras to da prikazujes kao nesto sto je kategoricki,u cilju uzdizanja sebe.
I bingo-Samosvest-tu se u potpunosti slazemo,ali vidis,samosvet je nesto sto se usavrsava meditacijamama,pa vidi ti u kom je to reonu.
I da jesu inferiorni-ti cess i dalje da budes kilavi slabic,smrc.
Ae sad idi uci da se ljubis.
p.s-tvoje fore kako krecem na licno-procitaj ovaj post pa vidi ko je rkenuo,uostalom,ovo i jeste licno-rec na k,zavrsava se na s

Ne to nije poredjenje,leptiricu,to je stanje stvari,i to je razlog(postoji nesto sto se zove prilagodjavanje,i predmet bilogija)-e,a zato sto mi nismo morali da jurimo lavove,e zato smo ovakvi kakvi jesmo,i to mu dodje logicki.

Zutaci koje ti vidjas po ulicama su ti najgori sloj tamosnjih zemalja,i kotiraju se poput roma kod nas(sigurno ne bi dovodili bisere svoje nacije da prodaju tange po buticima),i ako gledas tako-pa nisi ni ti neki eksplicitan primer belacke inteligencije.
I opet,blah,utvrdili smo to vec.
Sto se indijanaca tice-nasa kultura tezi unapredjivanju u svakom smislu,ali nisu sve kulture iste-pa ako ne razumes,nemoj da omalovazavas.

Ae bre devojko ne seri.....prvo skrati te postove...jer mi je muka da citam tolika sranj.a koja ti izbacujes u kolicinama koje su stravicne.....

..msm sta bre ja da ti kazem na ovu gomilu sranj.a......pola posta ser.es ni uvod ni pocetak........ni ponte...ni argumenta....samo ser.es....debil...

devojko...ja ta sranj.a ne prihvatam zasto....zato sto je covek intelektualno bice....
a ne fizicko...zato je crnacka snaga za mene irelevantna...svatas...oces da ti sazvacem da bi taj paramecijum od tvog mozga mogao to da svati....

drugo...da bi kinez mogao da bude duhovno razvijeniji..ti moras da dokazes postojanje duha....cija cakre....cega god...sto se naucno nije dokazalo...izvini...ali meni te stvari ne piju vodu...msm za tebe nacionalna geografija krsi zakone fizike...al ti si posebna grupa idiota..

trece...samosvest je svest o sopstvenom postojanju......to sa meditacijom veze nema.....cak i dete je svesno da postoji....tu nema sta da se usavrsava...gospode koja si ti budala....

Ae bre devojko ne seri.....prvo skrati te postove...jer mi je muka da citam tolika sranj.a koja ti izbacujes u kolicinama koje su stravicne.....

..msm sta bre ja da ti kazem na ovu gomilu sranj.a......pola posta ser.es ni uvod ni pocetak........ni ponte...ni argumenta....samo ser.es....debil...

devojko...ja ta sranj.a ne prihvatam zasto....zato sto je covek intelektualno bice....
a ne fizicko...zato je crnacka snaga za mene irelevantna...svatas...oces da ti sazvacem da bi taj paramecijum od tvog mozga mogao to da svati....

drugo...da bi kinez mogao da bude duhovno razvijeniji..ti moras da dokazes postojanje duha....cija cakre....cega god...sto se naucno nije dokazalo...izvini...ali meni te stvari ne piju vodu...msm za tebe nacionalna geografija krsi zakone fizike...al ti si posebna grupa idiota..

trece...samosvest je svest o sopstvenom postojanju......to sa meditacijom veze nema.....cak i dete je svesno da postoji....tu nema sta da se usavrsava...gospode koja si ti budala....
da,tvoj postovi su lirski biseri.
i ako zelis da nastavis sa radom probavnog sistema,primi ovo k znanju:
Duhovnost (spiritualnost), u užem smislu, tiče se pitanja duha, ma kako se to moglo definisati; može obuhvatati vjeru u natprirodnu moć, kao što je to slučaj u religiji, no naglasak je na ličnom iskustvu.

ne,samosvest je nesto mnogo sire,ali treba dostici oderdjeni nivo sirokoumnosti da bi to skontao.
i nek neko otvori prozor ovde,mnogo je govna prosuo.

da,tvoj postovi su lirski biseri.
i ako zelis da nastavis sa radom probavnog sistema,primi ovo k znanju:
[/B]
ne,samosvest je nesto mnogo sire,ali treba dostici oderdjeni nivo sirokoumnosti da bi to skontao.
i nek neko otvori prozor ovde,mnogo je govna prosuo.

ne moji postovi su argumentovano utemeljeni......

spiritualnost....licno iskustvo...ae obrati paznju na te dve reci....zasniva se pre svega na licnom iskustvu...:roll:

samosvest devojko...je nesto jako prost...to cakra nije stvorila.....

ispasces.....

nemoj da se nerviras....to negativno utice na tvoj organizam ;)

Brojni su.
Mozda ne racionalni,ali hormoni cine svoje,osetljivost u tim godinama,prelazak u totalno novo okruzenje,trazenje sebe,nedostatak samopouzdanja-namam sve naizgled glupo,osobi koja to dozivljava-teret koji gusi.

Смрт драге особе,понижавање од стране вршњака или старијих...

preko svega moze da se predje....i potrebno je uvek nastaviti dalje! sve se moze sto se hoce!!

hajde neka me neko ponizi...jedamput, dvaput....ja mu vratim duplo ili ga iskuliram i treci put nece....

kakav crni teret xD kakve li mi to terete imamo u ovim godinama :eek:

Brojni su.

Смрт драге особе,понижавање од стране вршњака или старијих...

preko svega moze da se predje....i potrebno je uvek nastaviti dalje! sve se moze sto se hoce!!

hajde neka me neko ponizi...jedamput, dvaput....ja mu vratim duplo ili ga iskuliram i treci put nece....

О Боже!
Да ли ја пишем на Турском?!
Одговорила сам биг пипл да не реагујемо сви исто на такве догађаје...
Ти ћеш да се потучеш са неким ако те понижава,неко ће постати емо,неко ће само да искулира...Значи нисмо сви исти...

nije tacno........od svega moze da se pobegne al da se predje da se suoci......za to treba dosta snage....i karaktera.....ja sam jednom pao i trebalo mi je 2 godine da ustanem....evo konacno sam....ali nije lako uopste...bar nije bilo za mene....

ljudi,probajte da predjete preko sopstvenog primera-ljudi su drugaciji,svvako drugacije dozivljava stvari,reaguje na njih-ako ti nesto ne dozivljavas na taj nacin,ne znaci da je to jedina opcija-ne podrzavam nijedan vid "dizanja ruku od zivota" bla,jer ja na zivot pre svga gledam kao na jednu sansu,ali ne razmisljaju svi ljudi na isti nacin,ja to postujem,trudim se da razumem i saosecam i to je oke

О Боже!
Да ли ја пишем на Турском?!
Одговорила сам биг пипл да не реагујемо сви исто на такве догађаје...
Ти ћеш да се потучеш са неким ако те понижава,неко ће постати емо,неко ће само да искулира...Значи нисмо сви исти...

pa znamm.....ali treba razmisliti i uraditi ono sto je najbolje za nas....
hocu reci....zar je bolje da postanes emo ako ti umre neko....ili nastaviti i pokusati da zivis s' tim....
emosi preteruju.....njima je sve crnoo zivot im je sranje...i td....
ali opet kazem......njihova stvar....neka rade sta hoce.....

pa znamm.....ali treba razmisliti i uraditi ono sto je najbolje za nas....
hocu reci....zar je bolje da postanes emo ako ti umre neko....ili nastaviti i pokusati da zivis s' tim....
emosi preteruju.....njima je sve crnoo zivot im je sranje...i td....
ali opet kazem......njihova stvar....neka rade sta hoce.....

Јесте,то је најбитније...Живи свој живот и пусти друге да живе...

nije tacno........od svega moze da se pobegne al da se predje da se suoci......za to treba dosta snage....i karaktera.....ja sam jednom pao i trebalo mi je 2 godine da ustanem....evo konacno sam....ali nije lako uopste...bar nije bilo za mene....

od problema ne treba bezati...jer te kad tad stignu....
naravno...bilo bi ti lakse da nisi bezao nego da si se odmah suocio...
ili bar pokusao da to uradis.....

Back