Cekaj decko,mi ovde raspravljamo o tvojim idealim akoje si sa sebi ugradio u mozak cisto da bi mogao da se pogledas u ogledalo i kazes da nisi proizvod dijareje.
na sta da ti odgovorim,na one pokusaje sarkazma:
pa et-realno,tebe bi i lasica mogla da smrvi,ali njega ne-i u tome je i caka.
dalje,isto tako,nece nesto promeniti svet ako uzmes pa popricas sa nekim produhovljenim covekom,kao st nece ni tvoja baljezganja,ali ce se covek osetiti bolje,i naucice nesto,dok ce posle tvojih pripovedanja da ostane sa konstantnim grcevima u abdomenalnom predelu.
rasprava sa tobom je ista kao i ova rasprava-
zenska osoba A:jao,ajde se smuvaj sa micom,bas je sladak,sarmantan,duhovit,zabavan
zenska osoba B-necu,nema dobar auto
zenska osoba A-pa sta ima veze,vidi ostale osobine
zenska osoba B-ne,ja samo kola cenim
E,to je to-nauka je pokazala da je svaka rasa razvijenija od ostalih na odredjenom polju,i belci jesu superiorniji sto se iq-a tice,ali su inferiorniji na ostalim poljima,ali ti dovodis u prvi plan samo sto je tebi bitno,i to je normalno-ali ne moras to da prikazujes kao nesto sto je kategoricki,u cilju uzdizanja sebe.
I bingo-Samosvest-tu se u potpunosti slazemo,ali vidis,samosvet je nesto sto se usavrsava meditacijamama,pa vidi ti u kom je to reonu.
I da jesu inferiorni-ti cess i dalje da budes kilavi slabic,smrc.
Ae sad idi uci da se ljubis.
p.s-tvoje fore kako krecem na licno-procitaj ovaj post pa vidi ko je rkenuo,uostalom,ovo i jeste licno-rec na k,zavrsava se na s
Ne to nije poredjenje,leptiricu,to je stanje stvari,i to je razlog(postoji nesto sto se zove prilagodjavanje,i predmet bilogija)-e,a zato sto mi nismo morali da jurimo lavove,e zato smo ovakvi kakvi jesmo,i to mu dodje logicki.
Zutaci koje ti vidjas po ulicama su ti najgori sloj tamosnjih zemalja,i kotiraju se poput roma kod nas(sigurno ne bi dovodili bisere svoje nacije da prodaju tange po buticima),i ako gledas tako-pa nisi ni ti neki eksplicitan primer belacke inteligencije.
I opet,blah,utvrdili smo to vec.
Sto se indijanaca tice-nasa kultura tezi unapredjivanju u svakom smislu,ali nisu sve kulture iste-pa ako ne razumes,nemoj da omalovazavas.