Misljenje

Ae bre devojko ne seri.....prvo skrati te postove...jer mi je muka da citam tolika sranj.a koja ti izbacujes u kolicinama koje su stravicne.....

..msm sta bre ja da ti kazem na ovu gomilu sranj.a......pola posta ser.es ni uvod ni pocetak........ni ponte...ni argumenta....samo ser.es....debil...

devojko...ja ta sranj.a ne prihvatam zasto....zato sto je covek intelektualno bice....
a ne fizicko...zato je crnacka snaga za mene irelevantna...svatas...oces da ti sazvacem da bi taj paramecijum od tvog mozga mogao to da svati....

drugo...da bi kinez mogao da bude duhovno razvijeniji..ti moras da dokazes postojanje duha....cija cakre....cega god...sto se naucno nije dokazalo...izvini...ali meni te stvari ne piju vodu...msm za tebe nacionalna geografija krsi zakone fizike...al ti si posebna grupa idiota..

trece...samosvest je svest o sopstvenom postojanju......to sa meditacijom veze nema.....cak i dete je svesno da postoji....tu nema sta da se usavrsava...gospode koja si ti budala....

:lol:

Sta mu bi Hator?

Poslednja izmena:
****** ih nema...pogledaj iza konja na trgu repblike leti...ili na kalisu iznad donjeg grada..ima ih pun kur.ac....bg-ih je pun.....i njih i mentalaca....

uuuuuuuuu,Da,sta je metalaca sada,ima ih nocu oko 10 se okuplja njih 60 kod trga republike i onda pravac zidine kalisa,oni mi idu na ****,sa njiovim pozerskim metal,martinke,duksevi leti fazonima,i konstantnim duvanjem vutre,a emosi su mi cool,dokle god je u pitanju fashion statement,a ne onaj ekstrem sedim u kadi i placem,ne bi li me neko pogledao.
Meni su te emos devojke dosta slatke,znam par koje furaju neki svoj fazon,slusaju rock,i mnogo su slatke i pametne,ali jedna od njih je ipak u nekom weard tripu,kad je vidjam na ulici,sluske u usi odvrne muziku,siske u oci,i uza zid od zgrade se cese da je neko slucajno ne dotakne u prolazu,dobro je znam,ali se ponasa istraumirano,ne znam ni ja zasto,ne uklapa se u drustvo,to ne radim ni ja pa sta sada(ocigledno svi to dozivljavamo na drugi nacin),a opet znam jednu emos curu,koja ti je dosta napadna,onda sedne na zidic ispred skole pusti neki norveski rock bend,i proziva "pozere"i"plastike"ili kako ih ona vec zove.....sto bi mi bilo zao emosa?
#mono brate koji ti je ****???????

Poslednja izmena:
E ovako,posto znam nekoliko ljudi koji su Emo-si ili kako vec da napisem...
Zanima me kakvo vi imate misljenje o nima.
Moje misljenje je sledece,da ljudi batale da ih maltretiraju i uznemiravaju jer je stvarno zalosno i tuzno.Nije mi samo jasno sta su skrivili pa da ih mrzi toliki svet.
Ova tema mi je pala na pamet,jer sam odgledao klip na youtubu pa reko aj da je otvorim
P.S. Nisam emo,ali cu uvek da budem na njihovoj strani bez obzira na sve!!!
Evo i klipa...pa nek neko kaze da nije zalosno :''''(

nemam nikakvo mišljenje
a ko ih maltretira i uznemirava
doduše po tom onovu svi su maltretirani od nekog
kažeš pala na pamet...

Ја НИСАМ рекла да то треба сви да радимо...
Него је он поставио питање зашто ја сам дала могуће одговоре...
Не реагују сви на исти начин у таквим ситуацијама...

jeste da ne reaguju sve isto,ali bolesno je brate..
ae da skontam ono, neko ti umre, nznm ne druzis se nisakim, bla bla...i onda ''depresija''. . ali da se seces jer te npr neko ponizava ili se ne uklapas il nznm ni ja..?! wtf brate bolesni umovi

. . ali da se seces jer te npr neko ponizava ili se ne uklapas il nznm ni ja..?! wtf brate bolesni umovi

Pubertet, bolan.
Uzburkani hormoni.
Ili jednostavno tako reaguju, sve primaju k srcu.
Uostalom, zašto bi svi morali biti srećni i zadovoljni životom?
A ne seku se emosi non-stop, ne preterujte. Urade nekad to ''iz fazona''.

Ipak uspevaju da privuku pažnju, evo ga dokaz...mene ne zanimaju, znam neke, onako, meni bar ne kukaju mnogo :lol:

I da, nijedan nije kater, bar nisam videla da se seku, valjda to samo neki...

Poslednja izmena:
Cekaj decko,mi ovde raspravljamo o tvojim idealim akoje si sa sebi ugradio u mozak cisto da bi mogao da se pogledas u ogledalo i kazes da nisi proizvod dijareje.
na sta da ti odgovorim,na one pokusaje sarkazma:
pa et-realno,tebe bi i lasica mogla da smrvi,ali njega ne-i u tome je i caka.
dalje,isto tako,nece nesto promeniti svet ako uzmes pa popricas sa nekim produhovljenim covekom,kao st nece ni tvoja baljezganja,ali ce se covek osetiti bolje,i naucice nesto,dok ce posle tvojih pripovedanja da ostane sa konstantnim grcevima u abdomenalnom predelu.
rasprava sa tobom je ista kao i ova rasprava-
zenska osoba A:jao,ajde se smuvaj sa micom,bas je sladak,sarmantan,duhovit,zabavan
zenska osoba B-necu,nema dobar auto
zenska osoba A-pa sta ima veze,vidi ostale osobine
zenska osoba B-ne,ja samo kola cenim
E,to je to-nauka je pokazala da je svaka rasa razvijenija od ostalih na odredjenom polju,i belci jesu superiorniji sto se iq-a tice,ali su inferiorniji na ostalim poljima,ali ti dovodis u prvi plan samo sto je tebi bitno,i to je normalno-ali ne moras to da prikazujes kao nesto sto je kategoricki,u cilju uzdizanja sebe.
I bingo-Samosvest-tu se u potpunosti slazemo,ali vidis,samosvet je nesto sto se usavrsava meditacijamama,pa vidi ti u kom je to reonu.
I da jesu inferiorni-ti cess i dalje da budes kilavi slabic,smrc.
Ae sad idi uci da se ljubis.
p.s-tvoje fore kako krecem na licno-procitaj ovaj post pa vidi ko je rkenuo,uostalom,ovo i jeste licno-rec na k,zavrsava se na s

Ne to nije poredjenje,leptiricu,to je stanje stvari,i to je razlog(postoji nesto sto se zove prilagodjavanje,i predmet bilogija)-e,a zato sto mi nismo morali da jurimo lavove,e zato smo ovakvi kakvi jesmo,i to mu dodje logicki.

Zutaci koje ti vidjas po ulicama su ti najgori sloj tamosnjih zemalja,i kotiraju se poput roma kod nas(sigurno ne bi dovodili bisere svoje nacije da prodaju tange po buticima),i ako gledas tako-pa nisi ni ti neki eksplicitan primer belacke inteligencije.
I opet,blah,utvrdili smo to vec.
Sto se indijanaca tice-nasa kultura tezi unapredjivanju u svakom smislu,ali nisu sve kulture iste-pa ako ne razumes,nemoj da omalovazavas.

Belci su najsuperiornija rasa na planeti zemlji! Svi fizicari su bili belci,svi poznati astronauti su belci,vecina uglednih naucnika je bele boje,najjaci covek na svetu je belac,belci terorisu i unesrecuju celu planetu,najbogatiji likovi su belci i ima nekih mudzahedina ali to se ne racuna! a da vidim te druge pripadnike rase sto terorisu ceo svet? crnci i ostale rase mogu biti bolje od pojedinca,ali belci su najdominantniji i najjaci! Ja,ja sam genije za za 76,789% vas eksperata sa Tinejdzera,a od bilo kojeg crnje sa Africkog kontinenta sam pametniji! Na moje argumente nisi ni odgovorila,istorija je rekla svoje i danasnji nacin zivota rasa govori dosta o njima!

E ovako,posto znam nekoliko ljudi koji su Emo-si ili kako vec da napisem...
Zanima me kakvo vi imate misljenje o nima.
Moje misljenje je sledece,da ljudi batale da ih maltretiraju i uznemiravaju jer je stvarno zalosno i tuzno.Nije mi samo jasno sta su skrivili pa da ih mrzi toliki svet.
Ova tema mi je pala na pamet,jer sam odgledao klip na youtubu pa reko aj da je otvorim
P.S. Nisam emo,ali cu uvek da budem na njihovoj strani bez obzira na sve!!!
Evo i klipa...pa nek neko kaze da nije zalosno :''''(

Klip još nisam odgledala....ali i dalje stojim iza tvrdnje da svaki emos stariji od 12 godina ima gadnih problema sa svojom zrelošću...e sad...to važi i za mnoge druge grupe...ne bih sad ja nešto njih posebno da izdvajam...

Poslednja izmena:
Ae bre devojko ne seri.....prvo skrati te postove...jer mi je muka da citam tolika sranj.a koja ti izbacujes u kolicinama koje su stravicne.....

..msm sta bre ja da ti kazem na ovu gomilu sranj.a......pola posta ser.es ni uvod ni pocetak........ni ponte...ni argumenta....samo ser.es....debil...

devojko...ja ta sranj.a ne prihvatam zasto....zato sto je covek intelektualno bice....
a ne fizicko...zato je crnacka snaga za mene irelevantna...svatas...oces da ti sazvacem da bi taj paramecijum od tvog mozga mogao to da svati....

drugo...da bi kinez mogao da bude duhovno razvijeniji..ti moras da dokazes postojanje duha....cija cakre....cega god...sto se naucno nije dokazalo...izvini...ali meni te stvari ne piju vodu...msm za tebe nacionalna geografija krsi zakone fizike...al ti si posebna grupa idiota..

trece...samosvest je svest o sopstvenom postojanju......to sa meditacijom veze nema.....cak i dete je svesno da postoji....tu nema sta da se usavrsava...gospode koja si ti budala....

kucka ko kucka,pun ih je **** na ovom svetu! Ti tu ne mozes izaci kao pobednik,jer mora da ti vrati 10 puta gore nego ti njoj sto si rekao,pa makar kucali do sutra! Sujeta je zajebana stvar,taj ego mora da se pothrani samo ne znam u cemu je fora sto je toliko popularna kod ovih mladjih kad nema puno kvaliteta! Nit je obrazovana,nit je nacitana,niti ima dobar vokabular,niti je zanimljiva,niti duhovita,niti druzeljubiva... *** za mene je zensko ono sto je nezno,fino,osecajno,ovo je brate kucka zeljna paznje,zeljna slave i obozavanja,a pojedini mentoli joj to pruzaju! Samo kuliraj i preskaci postove nista pametno nema da se procita,a tako se i ljudi najpre sjebu jer ego trazi paznju,a kad iste nema onda ego izjeda osobu!:)

Belci su najsuperiornija rasa na planeti zemlji! Svi fizicari su bili belci,svi poznati astronauti su belci,vecina uglednih naucnika je bele boje,najjaci covek na svetu je belac,belci terorisu i unesrecuju celu planetu,najbogatiji likovi su belci i ima nekih mudzahedina ali to se ne racuna! a da vidim te druge pripadnike rase sto terorisu ceo svet? crnci i ostale rase mogu biti bolje od pojedinca,ali belci su najdominantniji i najjaci! Ja,ja sam genije za za 76,789% vas eksperata sa Tinejdzera,a od bilo kojeg crnje sa Africkog kontinenta sam pametniji! Na moje argumente nisi ni odgovorila,istorija je rekla svoje i danasnji nacin zivota rasa govori dosta o njima!
leptiricu,daj da nadjemo jednu pecinu,pa da probam da ti nacrtam?
citaj sta sam napisala mamu ti je.bem,pa seri:flert:
da,belci jesu inteligentnija rasa,ali na drugim poljima blahblahblah
i ne znam sto vi papci dajete agrumente na cinjenicu da je bela rasa pokorila svet i blah,kada je to ocigledno,ja pricam o drugim stavirma.
I da li pricam NA JEDNOM OD JEBENIH 270 ABORIDZINISKIH JEZIKA pa ne kontate?
I cudno mi je da ti najveca primitivcina sa kojom sa u zivotuimala i milimetarski kontakt kao nesto cenis cist iq, 'vamo konstanto pricas-nema brate,dok mu n e das po pi.cci?
koji paradoks:lol:
elem,pusa
kucka ko kucka,pun ih je **** na ovom svetu! Ti tu ne mozes izaci kao pobednik,jer mora da ti vrati 10 puta gore nego ti njoj sto si rekao,pa makar kucali do sutra! Sujeta je zajebana stvar,taj ego mora da se pothrani samo ne znam u cemu je fora sto je toliko popularna kod ovih mladjih kad nema puno kvaliteta! Nit je obrazovana,nit je nacitana,niti ima dobar vokabular,niti je zanimljiva,niti duhovita,niti druzeljubiva... *** za mene je zensko ono sto je nezno,fino,osecajno,ovo je brate kucka zeljna paznje,zeljna slave i obozavanja,a pojedini mentoli joj to pruzaju! Samo kuliraj i preskaci postove nista pametno nema da se procita,a tako se i ljudi najpre sjebu jer ego trazi paznju,a kad iste nema onda ego izjeda osobu!
vidi kako sam ja odgovorila na njegov post,pa nastavi da prezivas govna.
Hvala,izvini na uznemiravanju,samo ti rucaj.
I nemoj ti mene da deklarises,buzdovanu jedan
double edit:
Nit je obrazovana
Obrazovana sam kao i vecina ovde-visi razred srednje skole,tj gimnazije,tacno u skladu sa svojim godinama,tako da je ovo bio jedan jadni pokusaj diskreditacije.
,nit je nacitana
ne vidim ni jednu mogucu opciju u kojoj ti mozes ovako nesto sa sigurnoscu da tvrdis,niti ijednu mogucu argumenotvanu podlogu za ovakvu jednu smehotu
niti ima dobar vokabular
oho,ovo je bilo zanimljivo sa dozom hipokritstva,jel sa druge strane,imamo ovu tvoju izjavu:
moze prevod za glupu,mamurnu sirotinju koja nema tako fino izdefinisan vokabular kao vas i koja n'ume da cita izmedju redova i da ukapira sta pokusavate reci?
smrc
niti je zanimljiva,niti duhovita,
ovo je oke,tvoje misljenje,ja nisam ovde da bih bila ni jedno ni drugo
niti druzeljubiva.
pa,ovo je vec relativno-recimo,sto se konkretno tvog licnog primera tice,mozes me smatrati najnedruzeljubivijom osobom na svetu.

Poslednja izmena:
Da se razumeemo azijati imaju najvisi IQ...

Svi su mislili da je to samo stereotip "Azijati najpametniji, crnci fizicki najsposobniji, a mi belci u balansu" al evo dokaza:
http://www.freewebs.com/skymik/challenger.htm

Za kompleksase: da srbi imaju veci IQ od hrvata

EDIT: A to da su crnci jaci od belaca mogu sam da dokazem kada sam blejao u trezoru jos u 7-8 razredu kada su dve crnje ugazile pola trezora :P

Poslednja izmena:
leptiricu,daj da nadjemo jednu pecinu,pa da probam da ti nacrtam?
citaj sta sam napisala mamu ti je.bem,pa seri:flert:
da,belci jesu inteligentnija rasa,ali na drugim poljima blahblahblah
i ne znam sto vi papci dajete agrumente na cinjenicu da je bela rasa pokorila svet i blah,kada je to ocigledno,ja pricam o drugim stavirma.
I da li pricam NA JEDNOM OD JEBENIH 270 ABORIDZINISKIH JEZIKA pa ne kontate?
elem,pusa

ne znam u kom selu ti zivis ali ja poznajem najmanje 100 ljudi koji su jaci od bilo koje prosecne crncuge ili zutaca! Crnci mozda izdrzljiviji,ali nikakve veze to nema moze i sitan lik od 45 kila da ugazi coveka od 100kila,izvodljivo je! I medju belim ljudima imas podelu atletski gradjeni ljudi imaju podjednako i snagu i izdrzljivost,mrsaviji ljudi imaju izdrzljivost i brzinu,a krupni imaju snagu ali su spori,a crnci su izdrzljivi zato imas dosta atleticara koji se takmice na olimpijadi! Sada zavisi koji kategoriju ljudi uporedjujes sa kojom,ali voleo bih da vidim tu studiju gde si nasla taj podatak da su prosecni crnci jaci od prosecnih belaca? Mogu da prihvatim tu tvrdnju samo pod uslovom da uzmemmo 10 belaca i 10 crnaca iste gradje i tezine,da ih isto hranimo i treniramo i da isto zive pa da vrsimo testove,ovako uslovi nisu isti! ne moze da se poredi! To je kao da poredis zabe i babe,gde je tu logika?

ne znam u kom selu ti zivis ali ja poznajem najmanje 100 ljudi koji su jaci od bilo koje prosecne crncuge ili zutaca! Crnci mozda izdrzljiviji,ali nikakve veze to nema moze i sitan lik od 45 kila da ugazi coveka od 100kila,izvodljivo je! I medju belim ljudima imas podelu atletski gradjeni ljudi imaju podjednako i snagu i izdrzljivost,mrsaviji ljudi imaju izdrzljivost i brzinu,a krupni imaju snagu ali su spori,a crnci su izdrzljivi zato imas dosta atleticara koji se takmice na olimpijadi! Sada zavisi koji kategoriju ljudi uporedjujes sa kojom,ali voleo bih da vidim tu studiju gde si nasla taj podatak da su prosecni crnci jaci od prosecnih belaca? Mogu da prihvatim tu tvrdnju samo pod uslovom da uzmemmo 10 belaca i 10 crnaca iste gradje i tezine,da ih isto hranimo i treniramo i da isto zive pa da vrsimo testove,ovako uslovi nisu isti! ne moze da se poredi! To je kao da poredis zabe i babe,gde je tu logika?

pa dobro, ali je dokazano da crnci imaju jaci dnk, tako da cemo u buducnosti ocekivati braon rasu kad se sve to izmesa :lol:
Plus jos crnci imaju prosecno vece alatke, a koliko znam devojke sve vise i vise isticu bitnost toga, eh?

pa dobro, ali je dokazano da crnci imaju jaci dnk, tako da cemo u buducnosti ocekivati braon rasu kad se sve to izmesa :lol:
Plus jos crnci imaju prosecno vece alatke, a koliko znam devojke sve vise i vise isticu bitnost toga, eh?

Briga me sta oni imaju,kad su pola tih analiza narucili globalisti! Meni su bitni rezultati sta je ko postigao,a naucnik nisam da tumacim dnk analize! Vidim koliko su inteligentni,da imaju neke pameti enbi ziveli onoliki narodi u bedi i pod komunizmom! Kirgistan,Turkmenistan,Kazahstan,Vijetnam,Kina,Severna Koreja i jos par drzavica gde su narodi kao inteligentni zivi u bedi... Meni dovoljno! Srbija je za njih pojam!

Back