mislim sta reci!!!!????

Aman Bog zene sta ste zapele za tu cokoladu :)...pomenu devojka cokoladu, a vi samo o njoj...ja sam skapirala da tu postoji jos manifestacija sebicnosti sem te cokolade...

Mene takodje boli uvo ako neko uzme cokoladu i pojede je.Nek jede sam ako mu se jede a ja nisam tu.Ne znaci da svaku bogovetnu stvar moramo da delimo po pola.

Ali da sprema klopu samo za sebe, a ja tu, ili da mi ne ostavi parce hleba da imam sta da veceram kada dodjem kuci uvece,nego pojede sav...princip "ovo je moje a ovo tvoje" u (van)bracnoj zajednici, neobaziranje na potrebe i navike partnera....na takve pojave vec pizdim...i na takve ljude...i raskinula sam najozbiljniju vezu na prvom mestu zbog sebicnosti...
Smatram da je tvrdickuluk pokazatelj svake druge vrste sebicnosti.

S_K_V_O:
Aman Bog zene sta ste zapele za tu cokoladu :)...pomenu devojka cokoladu, a vi samo o njoj...ja sam skapirala da tu postoji jos manifestacija sebicnosti sem te cokolade...

Mene takodje boli uvo ako neko uzme cokoladu i pojede je.Nek jede sam ako mu se jede a ja nisam tu.Ne znaci da svaku bogovetnu stvar moramo da delimo po pola.

Ali da sprema klopu samo za sebe, a ja tu, ili da mi ne ostavi parce hleba da imam sta da veceram kada dodjem kuci uvece,nego pojede sav...princip "ovo je moje a ovo tvoje" u (van)bracnoj zajednici, neobaziranje na potrebe i navike partnera....na takve pojave vec pizdim...i na takve ljude...i raskinula sam najozbiljniju vezu na prvom mestu zbog sebicnosti...
Smatram da je tvrdickuluk pokazatelj svake druge vrste sebicnosti.

hvala na razumevanju !!!

Anja_cy:
Hej pozdrav i ne nerviraj se.Znas nase zlo potice sto uvek nesto ocekujemo od ljudi i trazimo da se ponasaju shodno nasim ocekivanjima.Onog trenutka kada prihvatimo ljude kakvi jesu i ne zvocamo im da se menjaju jer mi tako zelimo bice sve lakse.
Ako vec sam jede cokoladu nadji nacina da mu je *otmes* mozda mu se i svidi a to je i lepsi nacin da on shvati neke stvari pa ako hoce da ih izmeni odlicno ako ne......

hvala
slatka si
pozzzz

smoki 2004:
ma kontam ja sve to da ....ali nisam mogla verovati da cu tek nakon cetiri godina skontati to ,,,,ok aj dodushe tek smo sad poceli ziveti zajedno !!! ma sjebcu ga ja hehhehe bice ko oni neuhranjeni afrikanci

da se razvodim josh mi rano ...jer sjebala sam se svakako
udajem se sledece nedelje .....jbg
pokushacu da promenim situaciju
aj da vas cujem josh ......

Draga Smoki, jos se nisi udala. Sve dok ne izgovoris "DA" imas vremena da se predomislis. Nemoj misliti da ces ga promeniti u braku. Moze da postane samo gori. SRECNO!

Back